هيشكي نبود مشكل مارو حل كنه بدجوري گيرم كمك
هيشكي نبود مشكل مارو حل كنه بدجوري گيرم كمك
دقت کن خود error میگه ای پی ادرس
تمام مراحلو یک بار دیگه روی هر دو کامپیوتر برو سعی کن ای پی عوض کنی
اين پيام نشان دهندهي اين است كه سعي كردهايد پروندهاي را با نامي كه قبلاً وجود داشته است، ضبط كرده و يا به وجود آوريد. ويندوز از شما براي بازنويسي پروندهي موجود سؤال ميكند. اگر قصد اين كار را داريد، جواب مثبت دهيد. در غير اين صورت، نام جديدي براي پروندهي خود تعيين كنيد.
کلا xp 64 بیتی آشغال بهتره از vista واستفاده کنی البته اگر پردازندت 64 بیتی میخوایی ازش کار بکشی
نحوه اتصالشم
دستش دردنکنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان اگه من بخوام یه مودم ایدی اس ال رو به هاب وصل کنم که تمام سیستمای شبکه از اون استفاده کنم چیکار باید بکنم مودم asus 602 هست و هاب dlink 8 پورت و سیستم های شبکه 6 تا
میشه کمکم کنید؟
با سلام
تمام مراحل رو دوباره تكرار كردم ولي نشد كه نشد آخه من هميشه با همين تنظيمات هردو كامپيوتر رو وصل كردم و از اينترنت اشتراكي استفاده كردم ولي الان نميدونم چه مرگش شده كه اذيت مي كنه
راستي يه سوال براي اينكه كامپويتر دوم از اينترنت كامپويتر اول استفاده كنه (اينترنت adsl) بايد در اون قسمت advance كه ميگه كدوم connection رو مي خواهد share كنيد بايد مودم adslرو انتخاب كرد و يا خود كانكشن شبكه رو
![]()
اینجا باید کانکشن خود شبکه رو انتخاب کنید دوست عزیز
بهترین روش راه اندازی سرویس NAT روی خود مودم ADSLت هستش که به این ترتیب با استفاده از این سیستم میتونی به بقیه کامپیوترهات اینترنت بدی.
این تاپیک رو مطالعه کن همه چیز بطور کامل توش نوشته شده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام خدمت اعضا و اساتيد محترم
من هنوز با شبكه كردن اينترنت بين دو كامپويتر مشكل دارم يعني قبلا اين مشكل وجود نداشت و هر دو كامپويتر از اينترنت و هم از انتقال فايل لذت!!!! مي بردند و لي بعد از ارتقاء سيستم اول ديگه اين اشتراك گزاري اينترنت با وجود اينكه دقيقا همون كارهاي قبلي رو انجام داده بودم به هم خورد البته هر دو سيستم مي تونند انتقال فايل كنند ولي از اينترنت در سيستم دوم خبري نيست من عكس تنظيمات هر دو سيستم رو براتون مي زرام كه اگه كسي مشكل من رو مي دونه كمكك كنه با تشكر
اين تنظيمات آي پي در سيستم اول
اين هم تنظيمات در سيستم دوم
اين هم عكس خود مودم adsl
خوب حالا يه نفر بگه مشكل من بيچاره كجاست كه اينترنت وصل نميشه در سيستم دوم
تنظیمات رو به این شکل بذار ببین درست میشه :
1.
2.
3.
![]()
سلام آقا حميد بالاخره درست شد خيلي نوكرتم ايول استادي
تنظيماتي كه گفتيد رو انجام دادم براي هر دو pc ولي در قسمت تنظيمات آخري اين سوال اومد
وقتي اين تيك رو روي تنظيم كانكشن adsl كه ساخته ام (همون كه يوزنيم و پسورد مي خواد) زدم از من سوال كرد كه كدوم كانكشن رو مي خواهيد انتخاب كنيد كه من كانكشن شبكه خود مادربرد رو زدم كه اين پيغام ظاهر شد و من yes رو زدم كه دوباره Ip سيستم اول عوض شد و من فقط اينجا روي سيستم دوم gateway رو همون ip سيستم اول زدم كه بالاخره اينترنتش راه افتاد.
بازم از همتون ممنون خدا خيرتون بدهد اشااله
![]()
Last edited by daneshjooyan; 07-12-2008 at 19:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)