تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام عنوان بهتر است؟

راي دهنده
84. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Burnout Paradise

76 90.48%
  • Burnout Revenge

8 9.52%
صفحه 26 از 36 اولاول ... 16222324252627282930 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 354

نام تاپيک: BURNOUT Paradise

اگه نباشه جاش خالی می مونه N A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مشهـد

پيش فرض

ببین من بازی رو نصب میکنم بعد EA download manager رو که به طور اتومات بعد از نصب میاد رو هم نصب میکنم . کرک رو هم کپی میکنم اما باز هم اجرا نمیشه
    وقتی برنامه ی download manager رو که اجرا میکنم میگه که باید یه پچ رو دانلود کنم ولی وقتی به اینترنت کانکتم هم اون برنامه مینویسه که باید دوباره کانکت بشی یعنی اینکه Connection رو انگار نمیشناسه !
    من که گیج شدم لطفا سریع یه راهنمایی برسونید من چیکار کنم ؟!

آخر فروم باز aghamajid1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    روی mother board کامپیوترم (شیراز)

پيش فرض

ببین من بازی رو نصب میکنم بعد EA download manager رو که به طور اتومات بعد از نصب میاد رو هم نصب میکنم . کرک رو هم کپی میکنم اما باز هم اجرا نمیشه
    وقتی برنامه ی download manager رو که اجرا میکنم میگه که باید یه پچ رو دانلود کنم ولی وقتی به اینترنت کانکتم هم اون برنامه مینویسه که باید دوباره کانکت بشی یعنی اینکه Connection رو انگار نمیشناسه !
    دوست من فکر کنم کرکت خراب باشه
    وقتی بازی رو اجرا میکنی چه اروری میده؟
    تو اصلا کاری به download manager‏ نداشته باش.

داره خودمونی میشه sargeras's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Lordaeron

پيش فرض

اصلا نیازی به این کارا نیست نه کرک می خواد نه EA download manager شما وقتی که بازی رو اجرا کنید میگه یا باید بازی رو بخری یا سریال بدی یا نیم ساعت بازی رو تست کنی
    شما برو تو پوشه نصب بازی یه فایل به نام rld-bupk هست که سریال رو بهت میده و راحت می تونی بازی کنی اگر هم نبود از این سریال ها استفاده کن:

HCEE-MCNH-M7DQ-UM7U-SRLD
    S4TK-YNU6-852X-485N-YRLD
    82XP-FTEB-5AYG-25A7-JRLD
    MARR-X6V9-G73X-MG7A-YRLD

پروفشنال dashmojtaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

آقا من کرک پچ 1.1.0.0 رو میخوام یکی یه کمکی کنه دیگه !! ای بابا سه روزه هرجا رفتم دست خالی برگشتم دیگه خسته شدم یعنی یکی نیست یه کرک بسازه براش؟ آخه فایده نداره نشه آنلاین بازی کرد

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام
    من بعد از یه تاخیر چنذ ماه بازی رو گرفتم و نصب کردم. بعد بازی باید بگم این بهترین بازی racing بود که تا حالا بازی کردم. واقعا منو محصور خودش کرد. من یکی از طرفدارای nfs هستم. اما باید بگم nfs خیلی راه داره تا به کیفیت این بازی برسه. حتی بازی grid با اون گرافیک بالاش بازم در نظرم نیومد. ولی این یه چیزه دیگس. دیوانه کننده و عالیه.

پروفشنال S!LENCE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    میدونم هر جا که باشم، آسمون همین یه رنگه...!

پيش فرض

آقا من کرک پچ 1.1.0.0 رو میخوام یکی یه کمکی کنه دیگه !! ای بابا سه روزه هرجا رفتم دست خالی برگشتم دیگه خسته شدم یعنی یکی نیست یه کرک بسازه براش؟ آخه فایده نداره نشه آنلاین بازی کرد
    سلام به همه
    منم این پچو از Gamespot گرفتم ولی خب وقتی نصبش می کنم و همون کرک قبلی رو می ذارم، وارد اودینگ بازی میشه و یهو ارور معروف Don't send میاد!
    چیکار کنم؟
    اگه هم کرک رو نذارم، نمی ره تو بازی و میگه باید وصل بشه اینترنت و چک کنه که بازی اصله یا نه!!!
    ممنون اگه کمک کنین

7. این کاربر از S!LENCE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال dashmojtaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام به همه
    منم این پچو از gamespot گرفتم ولی خب وقتی نصبش می کنم و همون کرک قبلی رو می ذارم، وارد اودینگ بازی میشه و یهو ارور معروف don't send میاد!
    چیکار کنم؟
    اگه هم کرک رو نذارم، نمی ره تو بازی و میگه باید وصل بشه اینترنت و چک کنه که بازی اصله یا نه!!!
    ممنون اگه کمک کنین
    بابا خوب منم همینه مشکلم اصلاً این بازی لطفش به آنلاین بودنشه ما همینجا با یکی از بچه ها قرار گذاشتیم بازی کنیم بعد من رفتم کلی پول مسلمون دادم ای دی اس ال گرفتم برای این بازی حالا این نامردا بازیو زدن خراب کردن. البته شما میتونی از خیر آپدیتش بگذری ولی دیگه نمیشه بری توی نت با دیگران بازی کنی! راهشم اونیستال کردن و دوباره نصب کردنشه...
    من خیلی گشتم برای این کرک: الان همه سایتها با زبونای مختلف توی فروماشون درخواست این کرک رو کردن منم اینجا یه تاپیک براش زدم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی کو کرک؟ میدونی به نظرم همین بچه های خودمونم میتونن کرکش کنن ولی عجیبه بعد از یه هفته هیچکسی هیچجایی این کارو نکرده خیلی عجیبه ها هرچی سرچ میکنی پیدا نمیکنی این درحالیه که خود بازی همون روز ریلیس تورنتش با کرک سالم منتشر شد!
    آقایون اساتید حرفه ای ها!
    به داد طرفدارای این بازی برسید این الکترونیک آرتس با این پچش کلی زده تو ذوقمون

پروفشنال S!LENCE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    میدونم هر جا که باشم، آسمون همین یه رنگه...!

پيش فرض

سلام
    آقا نمی شه حالا اصلن این پچ 1.1.0.0 رو نصب نکنیم با همون ورژن اصلی میشه آنلاین بازی کرد؟ من امتحان نکردم

داره خودمونی میشه SAMOUL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام این بازی چه جوری ش2 نفره میشه ؟offline

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

سلام این بازی چه جوری ش2 نفره میشه ؟offline
    دوست عزیز دیگه بازیهای این نسل در حالت تک نفره هم روی یه سیستم خوب به زور اجرا میشه اونوقت شما میخوای دونفره بازی کنی!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •