تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 737 اولاول ... 162223242526272829303676126526 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 7364

نام تاپيک: مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

1 مشاوره برای انتخاب و خرید خودرو (= اتومبیل)

سلام

می تونید شرایطتون مثل بودجه, سلیقه و نیازهاتون رو ذکر کنید تا دوستان خودروی مناسب رو به شما پیشنهاد کنند.

همچنین اگر انتخاب کردید و می خواهید بخرید, بهتره قبلش اینجا مطرح کنید تا دوستان حرفه ای و صاحبان اون خودرو شمارو راهنمایی کنند که بعدا پشیمون نشید.

موفق باشید.

توصیه: هر چقدر اطلاعات دقیقتری از خودتون بدید, دوستان بهتر می تونن شمارو راهنمایی کنند.

حداقل و حداکثر بودجه تون

سلیقتون و اینکه خودتون بیشتر چی رو می پسندید

نیازهاتون و شرایط زندگیتون

هدفتون از خرید خودرو (مثلا تفریح, رفتن هر روزه سر کار یا ...)

داره خودمونی میشه cyrus3000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    guilan

پيش فرض

به نظر شما بین پژو206 و رنو ریو کدوم انتخاب بهتریه و چرا؟

حـــــرفـه ای مجید فینا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

به نظر شما بین پژو206 و رنو ریو کدوم انتخاب بهتریه و چرا؟
    باید کاملتر بیان میکردید سوالتونو

ماشین برای خانواده و یا مجردی ....

206 هاچ بک ماشین پر شتاب و جمع م جوریه ولی به درد مسافرت نمیخوره چون صندوق نداره
    206 صندوقدار همون ماشین یکم زشت ولی نرمتر و همون صندوق داشتن کلی محاسن داره

رنو احتمالا ال 90 یا لوگان خودمونه که ماشین بی ریخت ولی امروزی و بسیار کم مصرفیه و این یکی از محاسنشه

ریو ماشین کره ای روز ولی امکانات رفاهی کمی داره و در ضمن هندلینک جالبی نداره البته بی صدا بودن ماشینش و کم مصرف بودنش یکی از محاسنشه

البته این نکته خیلی مهمه برای خیلی از مردم ظاهر ماشین حکم اصلی انتخاب ماشینه ولی یه عده هم هستند که فاکتور ظاهر یا دیزاین براشون مهم نیست مهم استحکام و نرمی ماشین و هم استحلاک بودن ماشین براشون فاکتور مهمی هست

مثال میزنم خیلی از دوستان از پروتون بدشون میاد ولی تعدادی از دوستان هستند که به فاکتور دیگه ماشین توجه میکنن

من خودم یکی از اونام البته ماشین بنده تویوتا هست اونم ... بماند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    guilan

پيش فرض

206 هاچ بک ماشین پر شتاب و جمع م جوریه ولی به درد مسافرت نمیخوره چون صندوق نداره

رنو احتمالا ال 90 یا لوگان خودمونه که ماشین بی ریخت ولی امروزی و بسیار کم مصرفیه و این یکی از محاسنشه

ریو ماشین کره ای روز ولی امکانات رفاهی کمی داره و در ضمن هندلینک جالبی نداره البته بی صدا بودن ماشینش و کم مصرف بودنش یکی از محاسنشه

البته این نکته خیلی مهمه برای خیلی از مردم ظاهر ماشین حکم اصلی انتخاب ماشینه ولی یه عده هم هستند که فاکتور ظاهر یا دیزاین براشون مهم نیست مهم استحکام و نرمی ماشین و هم استحلاک بودن ماشین براشون فاکتور مهمی هست

مثال میزنم خیلی از دوستان از پروتون بدشون میاد ولی تعدادی از دوستان هستند که به فاکتور دیگه ماشین توجه میکنن

راستش یه ماشین می خواستم بخرم که دارای خصوصیات زیر باشه

1-قیمتش بین14-15 میلیون باشه

2-در صورت امکان هاچ بک نباشه چون حالم رو بهم می زنه

3-هم برای یک خانواده کم جمعیت (3نفره) مناسب باشه (نه اینکه کاملا خانودادگی باشه)

4-در مسافرت های جاده ا ی کم نیاره یعنی حداقل بنیه دو سه تا سفر طولانی رو در سال داشته باشه

5-صندوق عقبش حتی الامکان به اندازه یه لوازم یه پیکنیک جا داشته باشه

6-توی جاده آتیش نگیره(منظورم اینه که 405 نباشه)

7-قابلیت اسپورت شدن داشته باشه(برام خیلی مهمه)

8-من خودم از ظاهر مزدا خوشم میاد ولی قیمتش یک کم گرون تر از بودجه منه
    Last edited by cyrus3000; 17-03-2008 at 23:37.

اگه نباشه جاش خالی می مونه aliarc2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    از ظاهر 206 صندوق دار اگه بگذریم ، ماشین خیلی خوبیه ، البته تیپ پنجش !

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

اتفاقا ریو صدای موتورش بد میزنه تو اتاق

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    guilan

پيش فرض

به نظر شما با 14 مییلیون یه پزو 206 صندوقدار بخرم بهتره یا یه ال 90 تاپ بخرم و بدنه اش رو اسپورت کنم و یه نمه هم موتورش رو تیونینگ کنم؟
    من خودم از اسپورت کردن بیشتر خوشم میاد ولی ال 90 جا برای اسپورت و تیونینگ داره؟ چون هر چی باشه از پژو 206 جدیدتره!

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    guilan

پيش فرض

اتفاقا ریو صدای موتورش بد میزنه تو اتاق
    راستی شما خودت ریو داری؟ می شه یکم درباره قیمتش و امکاناتش توضیح بدی

آخر فروم باز ناخدا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    يه جاي كوچيك توي اين دنيا من راضيم

1 206

چـــــي ؟
    4800 ؟
    اگه اينجوره كه 85 ش حتما 5 تومن هس ديگه. يا قلي ! بابا چه خبره ؟ اين دولت فلان فلان شده داره چه ... ميكنه. اينكه ما رو تركوند !!

ببين عزيزم توبااي ماشينها به هيچ جا نمي رسي والبته بااين پول .

من پيشنهادمي كنم برو يه پيش فاكتور ازيه نمايندگي بگير بعدبروازبانك وام ماشين بيگير حدودا يه 4الي 5

ميليوني بهت ميدن بعدبزار رو پولت برو يه 206تميز بگير اينطوري ديگه نه مشكله بنزين داري نه مشكل خرابي .

تازه اون موقع ميتوني كلاس بالا بزني .

405هم خوبه ولي اگركاره مناسبي نداري ونمي توني قسط بانك بدي بهتره البته من بهت پيشنهادميدم كه يه

وانت بخري كلي هم ميتوني باهاش حال كني .

اگه نباشه جاش خالی می مونه mseddighi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوست عزيز الان که دارم اينو واست مينويسم از يه مسافرت دو روزه کاري برگشتم.مسير ما از يزد شروع شد ،
    سپس به اصفهان و از اونجا به شهرکرد و ياسوج و سپس شيراز رفتيم و از آنجا به يزد برگشتيم. دو نفر بوديم با وسايلمون هم که کم هم نبود. مسير اصفهان تا شهرکرد و تا ياسوج که سربالايي هاي خفني داره که خوب ميشه
    ماشينا رو تو اين مسير آزمايش کرد. ماشينمون هم که ريو بود که حدود 4000 تا کار کرده بود. تو اين دو روز چيزي که فهميدم اين بود که ماشين از قدرت خوبي براي عبور از شيبهاي تند برخوردار بود ولي من در مجموع از اين ماشين ناراضي هستم به دلايلي که خواهم گفت.صداي موتور داخل خودرو خيلي زياد است که اين موضوع در دور موتور 3000 و کمتر از اون خيلي مشکلي نيست اما با توجه به اينکه حداکثر گشتاور موتور ريو در دور بالاي 4000 به دست مياد در جاده هايي که حتي شيب کمي هم داشته باشه لازم است که دور موتور رو نزديک به 4000 و حتي بيشتر از اون نگه داريم که اين مساله وقتي مسير طولاني باشه با توجه به صداي زياد موتور بسيار آزار دهنده خواهد بود. اگر با دنده 5 وبا دور موتور 3000 در حال حرکت باشيم اگر در شيب بسيار ملايم هم قرار بگيريم ، ماشين اصلا به پدال گاز هيچ عکس العملي نشون نميده. يک قسمت از مسير يزد به اصفهان داراي يه شيب بسيار ملايم به طرف بالا بود که اصلا محسوس نيست ولي ماشين اصلا هيچ عکس العملي به پدال گاز نداشت و هر چي بيشتر گاز ميدادم سرعت ماشين بيشتر که هيچ کمتر هم ميشد که اين مساله واقعا براي من تعجب آور بود. لاستيکهاي خودرو هم که ايراني و با کيفيت پايين است که صداي اونها بسيار آزار دهنده است. در سرعتهاي بالا احساس آرامشي که در پژو است را نداره و احساس ترس در راننده به وجود مياد ضمن اينکه فرمان بسيار نرم اون در سرعتهاي بالا خيلي آزار دهنده است که باعث ميشه هميشه چهار چشمي حواست به جاده باشه. سيستم تعليق اون با لاستيکهاي بي کيفيتش هم واقعا آدم رو خسته ميکنه. فضاي داخل خودرو هم بسيار کوچيکه و به خصوص صندليهاي اون هم اصلا راحت نيست و بعد از چند ساعت رانندگي بسيار خسته کننده خواهد بود. در مجموع از رانندگي با اين ماشين اصلا لذت نخواهيد برد. اگر گشتاور خودرو در دور 3000 به حداکثر خودش ميرسيد اون وقت بقيه مشکلاتش رو ميشد تحمل کرد اما صداي موتور اون در دورهاي بالاي 3500 رو اصلا نميشه تحمل کرد. فعلا چيز ديگه اي در ذهنم نيست که بنويسم اگه سوالي داشتي در خدمتم. اين رو هم بگم که من تجربه رانندگي با ماشينهاي ديگه مثل سمند ، 206 و 405 و تندر رو ندارم و نميدونم اين ماشينها چه جوري است شايد اگه ريو با اونا مقايسه بشه عليرغم مشکلاتش در مجموع از اونا بهتر باشه. البته از نظر کيفي که قطعا از اين ماشينا بهتر خواهد بود اما من فکر ميکنم لذت رانندگي با اين ماشينها بسيار بهتر ار ريو باشه. در مجموع عليرغم کيفيت پايين تر سمند و 405 اگه زمان به عقب برگرده احتمالا ديگه ريو نميخرم. البته اينم بگم که ماشين شتاب خوبي داره ولي چون صداي موتورش تو اتاق خيلي زياده معمولا رانندگي پر شتاب رو آدم بهتره فراموش کنه چون اصلا لذت بخش نخواهد بود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •