تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 2365 اولاول ... 1622232425262728293036761265261026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه aghaye h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

من هر چی جستوجو کردم جای مناسبی برای این سئوال پیدا نکردم..

ما یک پراید 132 داریم که می خوام دزدگیر براش نصب کنم..

خواستم بدونم چه مدلی بگیرم.. که بکارم بیاد .. فقط گیر دادم رویه ماجیکار و قیمتشم زیاد بالا نباشه..

با تشکر
    ماجیکار غیر تصویری هست که فکر کنم الان 70 تومن باشه(m861a,b,c)
    برای اطلاعات بیشتر هم برو توی سایتش
    اگه تهرانی چراغ برق و امیر کبیر ارزونتره برای نصب
    اگه خودت بلدی ببندی برو توپ خونه پاساژ .... (یادم رفته) یک پاساژه که بر میدونه
    "پشت شهرداری"
    توش لوازم اکو وآمپلی می فروشن
    مغازه سمت راست وقتی وارد می شی برو از اون بخر عمده فروشه
    فقط باید حواست باشه توی این دزد گیر دکمه هارو با هم نزنی چون هرکدوم یک برنامه ای است
    ولی اگه یاد بگیری به کارت میاد
    نمایندگی تعمیراتش هم میدون رسالته بعد از ایستگاه مترو دردشت
    در ضمن استیل میت هم بد نیست

2. 2 کاربر از aghaye h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

سلام

من و مادرم با هم شريكي از 206 تيپ 2 استفاده ميكنيم كه 90 درصد دست منه ، حالا همون طور كه ميدونيد تيپ2 هيچي نداره و از اونجايي كه هر كي اطراف ما هست ضبط و بانداشو دزديدن و مادرم زياد طرفاي مركز شهر ميره و تو كوچه پس كوچه پارك ميكنه با خريد سيستم تا حالا موافقتي صورت نگرفته بود.

ولي پس از مذاكرات مستمر رضايت خريد گرفته شده

حالا سوال :

1) يه ضبط ميخوام طرفاي 50 -60 تومن كه اگه دزدينش زياد از طرف خوانواده تو سري نخورم و فقط برام مهمه mp3 پخش كنه بهترين مارك با اين پول چيه كه بهترين كيفيت صدا رو داشته باشه؟

2) عقب تيپ 2 جاي بلنگو هاش خاليه حالا اگه بخوام خودم 2 تا بلندگو توي اون جاهاي خالي تو در ماشين بزارم چه قدر در مياد كه كيفيت صداشونم خوب باشه؟

پروفشنال roohi_rsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    روي ادراك فضا ، رنگ ، صدا ، روي درياچه آرام نگين

پيش فرض

به نظر من که یک mp3 fm بگیر تا خیالت راحت بشه تازه کنترلیش هم هست خیلی هم ارزونه خیلی هم خوب کیفیت داره منتهی یا باید رم داشته باشی یا فلش
    در مورد باند هم که یک باند 100 یا 150 تومنی بگیر البته فکر نمیکنم باندو بیان بدوزدن چون زیاد طول میکشه ولی ضبط رو خیلی سریع در میارن حالا دیگه خودت میدونی

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من که یک mp3 fm بگیر تا خیالت راحت بشه تازه کنترلیش هم هست خیلی هم ارزونه خیلی هم خوب کیفیت داره منتهی یا باید رم داشته باشی یا فلش
    در مورد باند هم که یک باند 100 یا 150 تومنی بگیر البته فکر نمیکنم باندو بیان بدوزدن چون زیاد طول میکشه ولی ضبط رو خیلی سریع در میارن حالا دیگه خودت میدونی
    تاييد مي شه !
    ضبط 50 تومني كه بخواي بخري كه فكر نكنم گير بياد با mp3 fm فرقي نداره !‌ يا يه ضبط متوسط دست دوم بگير كه براي تنظيمات دستت باز باشه ! ( البته دست دوم هم اصلا ارزش خريد نداره ! )

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

سلام

من و مادرم با هم شريكي از 206 تيپ 2 استفاده ميكنيم كه 90 درصد دست منه ، حالا همون طور كه ميدونيد تيپ2 هيچي نداره و از اونجايي كه هر كي اطراف ما هست ضبط و بانداشو دزديدن و مادرم زياد طرفاي مركز شهر ميره و تو كوچه پس كوچه پارك ميكنه با خريد سيستم تا حالا موافقتي صورت نگرفته بود.

ولي پس از مذاكرات مستمر رضايت خريد گرفته شده

حالا سوال :

1) يه ضبط ميخوام طرفاي 50 -60 تومن كه اگه دزدينش زياد از طرف خوانواده تو سري نخورم و فقط برام مهمه mp3 پخش كنه بهترين مارك با اين پول چيه كه بهترين كيفيت صدا رو داشته باشه؟

2) عقب تيپ 2 جاي بلنگو هاش خاليه حالا اگه بخوام خودم 2 تا بلندگو توي اون جاهاي خالي تو در ماشين بزارم چه قدر در مياد كه كيفيت صداشونم خوب باشه؟

البته دوست عزیز، همه fm پلیر ها نیاز به فلش مموری ندارن.

FM PLAYER خودشون چند نوع هستن. که خیلیاشون هم حافظه دارن. کنترل دارن و ... .

توی شهر ما FM PLAYER با حافظه 1 گیگ 18 تومنه. بدونه حافظه 12 تومن. البته به نظر من هم بدون حافظه داخلی، و یا اگه حافظه داخلی داشته باشه ، قابلیت اتصال فلش مموری هم داشته باشه بهتره.

در مورد باند هم یه چیزی بگیرید که پخشتون بکشه اونو و بدون آمپ هم کار کنه.

شما میتونید یه پخش 70 تومنی بگیرید که البته کنترل هم نداشته باشه. و سعی کنید پخشتون خروجی 4*50 داشته باشه. اونوقت باند ارزون قیمت در عین حال خوب هم میتونید از کنوود 718 استفاده کنید که قیمتش 70-80 تومنه.

بهتر بود سقف هزینه ای که میتونید برای این کار خرج کنید رو بگید. اونجوری خیلی بهتر بود.

7. 2 کاربر از Farshadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad k750i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام خدمت تمام دوستان!
    میخواستم یه مدل ظبط پایونییر بهم معرفی کنید که با کنترل روی ضبط زانتیا همخونی داشته باشه!
    حداقل قیمتو داشته باشه و حداکثر کارایی!

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

آقا من هم یک همچین سوالی داشتم
    یکی از آشناهام می خواست برای 206 ضبط (همون پخش) بگیره(ضبط فابریکش mp3 نمی خونه)
    می خواد با دیسپلی خود 206 سازگار باشه و بشه از بغل فرمون کنترلش کرد
    تحقیق کردم گفتن باید پایونیر اروپایی بگیری مدل هایی که دو صفر آخرشون داره (مثل 4000 یا 5000)
    بعدشم گفتن باید اینتر فیس بندازی
    کسی اطلاعات بیشتری داره

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

همونطور که حاج تقی جون گفتن پخشهایی از پایونیر قابلیت اینترفیس دارن که 00 آخرشون هست.

همانند 4000 و 5000 و 6000 و 7000 و 9800 و ...

حاج تقی اطلاعاتت درسته. در چه مورد اطلاعات بیشتر نیازه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

همونطور که حاج تقی جون گفتن پخشهایی از پایونیر قابلیت اینترفیس دارن که 00 آخرشون هست.

همانند 4000 و 5000 و 6000 و 7000 و 9800 و ...

حاج تقی اطلاعاتت درسته. در چه مورد اطلاعات بیشتر نیازه؟
    می خواهم بدونم کار اصلی این اینتر فیس چیه؟
    اگه ضبط ها سازگارند پس اینتر فیس برای چی می خواد؟
    ضبط فابریک مگه اینتر فیس داره که همه اون کارها رو انجام میده؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

می خواهم بدونم کار اصلی این اینتر فیس چیه؟
    اگه ضبط ها سازگارند پس اینتر فیس برای چی می خواد؟
    ضبط فابریک مگه اینتر فیس داره که همه اون کارها رو انجام میده؟
    آها...

کار اصلی اینتر فیس برقراری ارتباط با ریموت هست. در واقع کارش همینه. کار دیگه نداره. یعنی یه رابط هست با اون کنترلهای مثلا کنار فرمون.

در واقع کارش اینه که میاد آدرس سخت افزار جدید رو برای ای سی یو تعریف میکنه. سخت افزار جدید یعنی همین پخش که مقصد هم بهش میگن..

( فکر کنم ) پخش کار خونه اینو نداره... چون از قبل براش این سخت افزار تعریف شده... و نیازی نیست که اینترفیس بگرده و یه آدرس خالی از ای سی یو برای پخش پیدا و پخشو براش تعریف کنه

حالا فکر کنم بشه اگه ما بتونیم با دیاگ این پخشو برای ای سی یو تعریف کنیم دیگه نیازی هم به اینترفیس نیست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •