تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 306 اولاول ... 162223242526272829303676126 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 3052

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Avira - || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز siavashjal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    be kasi rabti nadare

پيش فرض

این موضوع که تمامی فایروال های موجود با بستن پورت ها و کنترل کردن داده های رد و بدل شده میتوانند تا حدی از
    آلوده شدن سیستم به ویروسها, تروجانها, اسپای ویر ها و غیره ... جلوگیری کنند را من هم قبول دارم. اما این دلیل
    نمیشه که بگیم فایروال کمودو یک چیزی بیشتر از بقیه داره که فایروال های دیگه ندارند.

فایروال مودو هیچ گارد محافظتی برای مقابله با اسپای ویر ها رو نداره و حتی هیچ دیتابیسی هم برای شناسایی
    اونها در خودش نداره. فایروال کمودو فقط بعنوان یک فایروال و یک برنامه HIPS میتونه از سیستم محافظت بکنه.
    نه بیشتر و نه کمتر.

تنها فایروال هایی که Real Time Protection در مقابل Spyware ها و Adware ها رو دارند اینها هستند...

Outpost Firewall Pro
    ZoneAlarm Pro
    Online Armor Personal Firewall v2

دقت کنید که نسخه مجانی Online Armor گارد محافظتی در مقابل سپای ویر ها رو نداره.

در اینجا من هیچ صحبتی از اینترنت سکوریتی هایی که هم فایروال دارند و هم قابلیت محافظت سیستم کاربران
    در مقابل اسپای ویر ها رو دارند نمیکنم چون این لیست طولانی میشه.
    دوست عزیز
    فکر کنم شما داری اشتباه می کنی .اگر به خود سایت کمودو سر بزنی اون جا نوشته که در جدیدترین نسخه با اضافه شدن قابلیت defence+ این برنامه توانایی مقابله با انواع adware , spyware رو داره و حتی قبل از این که این برنامه ها بخوان وارد کامپیوتر بشن به وسیله کمودو شناسایی و مسدود می شوند.

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

دوست عزیز
    فکر کنم شما داری اشتباه می کنی .اگر به خود سایت کمودو سر بزنی اون جا نوشته که در جدیدترین نسخه با اضافه شدن قابلیت defence+ این برنامه توانایی مقابله با انواع adware , spyware رو داره و حتی قبل از این که این برنامه ها بخوان وارد کامپیوتر بشن به وسیله کمودو شناسایی و مسدود می شوند.
    سیاوش جان اون نسخه Plus فایروال کمودو است که اون هم پولیه. نسخه معمولی Realtime Protection نداره.

اون نسخه ای که گارد محافظتی داره اینه ... Comodo Firewall Pro Plus

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    be kasi rabti nadare

پيش فرض

همه این چیزایی که من نوشتم توی خود سایت کمودو و برای معرفی نسخه رایگانش ارائه شده. (البته میگم نسخه 3 که دارای defence+ هست).
    در ضمن خود من الان یه spyware رو باهاش تست کردم و خیلی راحت جلوش رو گرفت و بلاکش کرد.

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

وب اسکنر شاید از دید شما مسئله خاصی نباشه اما بسیاری از آلودگی ها در وب از طریق تزریق کد های مخرب شیوع پیدا میکنه

به هیچ مرورگری در این زمینه نمیتوان اطمینان داشت

فایرفکس نسبتا مرورگر امنی هستش اما با این وجود حفره ها و مشکلات امنیتی خاص خودش رو داره

فقط دو ساعت از انتشار نسخه 3 گذشته بود که دو باگ هولناک در فایرفاکس 3 مشخص شد

البته من حرف شما رو در زمینه گارد نسخه کلاسیک قبول دارم اما وب اسکنر و ضد اسپای رو نمیشه نادیده گرفت

نسخه ها مجانی برنامه های امنیتی بعنوان درمان گر استفاده میشه و نسخه پولی برای پیشگیری

البته یه کاربر حرفه ای به راحتی میتونه امنیت سیستم خود رو با یه محصول معمولی هم تامین کنه

اما بسیاری از کاربران در این زمینه تبحر کافی رو ندارند

در ضمن استفاده از گارد فعال یه آنتی اسپای مجزا در کنار گارد آنتی ویروس بر روی سرعت سیستم تاثیر میذاره

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    be kasi rabti nadare

پيش فرض

Defense Plus Host Intrusion Prevention System:

* Bulletproof protection against root-kits, inter-process memory injections, key-loggers and more
    * Authenticates the integrity of every program before allowing it to load into your computer's memory
    * Alerts you every time an unknown or untrusted application attempts to run or install
    * Blocks Viruses, Trojans and Spyware before they can ever get onto your system
    * Prevents unauthorized modification of critical operating system files and registry entries

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

همه این چیزایی که من نوشتم توی خود سایت کمودو و برای معرفی نسخه رایگانش ارائه شده. (البته میگم نسخه 3 که دارای defence+ هست).
    در ضمن خود من الان یه spyware رو باهاش تست کردم و خیلی راحت جلوش رو گرفت و بلاکش کرد.
    بله میدونم که Defense + رو داره . کلا یک چیزی شبیه به HIPS است. اما باید در نظر داشت که در HIPS ها این خود
    افراد هستند که با توجه به هشدارهای رنگارنگ و متغیری که براشون ظاهر میشه تعیین میکنند که کدام نرم افزار
    باید بلاک بشه و کدومشون به حال خودش رها بشه.

اما اگر آن طوری که شما میگید و یک سپای ور رو باهاش امتحان کردید و مانند یک آنتی ویروس اون رو بلاک کرد و
    بهتون پیغام داد که اون اسپای ور بلاک شده در اون صورت گارد محافظتی داره و از دیتابیس استفاده میکنه. چون
    همانطور که گفتم +Defense یک سیستم هوشیار مانند HIPS ها هستند و دیتابیس ندارند چون اصلا نیازی بهش
    ندارند.

میشه یک عکس کوچک مانند این عکس زیر از پیغامی که هنگام بلوک کردن اسپای ویر از فایروال کمودو دریافت کردید
    رو اینجا بزارید. چون من یخورده این مسئله برام عجیبه. در نسخه های قبلش اصلا دیتابیسی نداشت و الان شما
    میگید که داره. البته اگر داشته باشه خوبه اما میخوام ببینم پیغامش چه شکلیه... ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    be kasi rabti nadare

پيش فرض

بله شما مطمئن باشید که defence+ جولی spyware ها رو هم میگیره. برای عکس هم حتما می ذارم.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

بله شما مطمئن باشید که defence+ جولی spyware ها رو هم میگیره. برای عکس هم حتما می ذارم.
    سیاوش جان فکر کنم یا من نتونستم خوب توضیح بدم یا شما متوجه منظور من نشدید. ولی فرض کنیم که من خوب
    منظور خودم را نگفته باشم.

ببینید من قبول دارم که سیستم دفاعی +Defense مانند سیستم دفاعی کسپرسکی و Host Protection فایروال
    Outpost Pro میتونه بدون دخالت هیچ دیتابیس و انجین و موتور جستجویی جلوی بدافزار هایی مانند اسپای ور ها و
    اد ور ها رو رو بگیره. ختی میتونه جلوی مخرب ترین ویروسها و سمج ترین تروجانها رو هم بگیره اما این دلیل نمیشه
    که به این نوع محافظت اسم گارد روش گذاشت و یا بهش گفت RealTime Protection.

پس تا اینجا من هیچ نظر مخالفی با شما در مورد +Defense که یکی از قسمت های فایروال کمودو است با شما ندارم
    اما منظور من اینه که اگر نسخه مجانی فایروال کمودو دارای گارد محافظتی و دیتابیس برای مقابله با اسپای ور ها رو
    داره در اون صورت باید در هنگام پیدا کردن یک اسپای ور در حالت آنلاین و نه اسکن بتونه اسم اون بدافزار رو مانند
    آنتی ویروسها با نشان دادن یک پیغام نشون بده. مثلا اسمی مانند این...

Win32/Adware.Virtumonde

زمانی که یک برنامه همچین اسمی رو در هنگام پیدا کردن و بلاک کردن یک بدافزار نشون میده همه چیز بخوبی
    روشن میشه و معلوم میشه که اون برنامه هم گارد محافظتی داره و هم دیتابیسی داره که هر چند وقت یک بار
    احتیاج به آپدیت شدن داره. الان اکثر برنامه های ضد جاسوس تقریبا هر روز آپدیت میشند.

الان نیز با گذاشتن اون عکس معلوم میشه که اون برنامه توسط یک آنتی اسپای ور بلاک شده یا نه. البته میدونم
    براتون زحمت میشه و ازتون ممنونم. خودم این امکان رو ندارم که کمودو رو برای نیم ساعت هم که شده امتحان
    کنم وگرنه بهتون زحمت نمیدادم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_rafie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

پس فکر کنم این ترکیب عالی جواب بده:

Avira (مجانی) +2009 Outpost Firewall

نظر شما چیه؟

دیگه احتیاجی هم به Avira Premium نیست, درسته؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

پس فکر کنم این ترکیب عالی جواب بده:

Avira (مجانی) +2009 Outpost Firewall

نظر شما چیه؟

دیگه احتیاجی هم به Avira Premium نیست, درسته؟

دوست عزیز همانطور که قبلا نیز در جواب شما گفتم این مسئله بستگی به خودتون داره و یک مسئله شخصیه.
    در کل بستگی به این داره که شما از چه تنظیماتی در فایروال خودتون استفاده کنید و به چه سایت هایی هر روز
    سر بزنید.

در مورد نسخه های مختلف این آنتی ویروس یعنی نسخه مجانی و نسخه Premium مشخصه که نسخه پرمیوم میتونه
    محافظت بیشتر و بهتری رو داشته باشه و به همین دلیل هم پولیه. اما چون این آنتی ویروس کرک نمیشه و کلید های
    رجیستری هم که هر چند از گاهی میشه بصورت قانونی به مدت 1 ماهه یا 3 ماهه از سایت این آنتی ویروس گیر
    آورد دائمی نیستند و به همین دلیل کاربران رو ناچارا به طرف نسخه مجانی میکشونه. من خودم یکی از کسانی
    هستم که حدود 3 ساله از نسخه مجانی این آنتی ویروس استفاده میکنم. 2 سال بصورت غیر فعال در کنار آنتی
    ویروسهای دیگه و 1 سال اخیر رو هم بصورت فعال استفاده میکنم.

اگر شما میخواهید که از نسخه مجانی این آنتی ویروس استفاده کنید باید در نظر داشته باشد که به دلیل نداشتن
    وب اسکنر باید تنظیمات فایروال خود را طوری تنظیم کنید که هیچ اسکریپ و هیچ نوع اکتیو ایکسی نتونه بر روی
    سیستم شما و بدون اجازه شما نصب و یا فعال بشه.

برای این منظور شما به تنظیمات Outpost Pro برید و قسمت های زیر رو بر روی Block قرار بدید. مطمئن باشید که
    هیچ اسکریپ و هیچ ویروس و تروجانی و هیچ گونه اکتیو ایکسی از طریق صفحات وب نمیتونه وارد سیستم
    شما بشه حتی اگر هیچ آنتی ویروسی هم نداشته باشید.

Cookies >> Block
    ActiveX >> Block
    Referrers >> Block
    JavaScript >> Block
    Scripting ActiveX >> Block
    Malware in webpage >> Block

بقیه قسمت هایی که در تنظیمات Web Control وجود دارند شخصی بوده و ربطی به امنیت صفحات وب نداره. اگر
    خواستید در آینده سایتی مانند سایت P30world.com را که هم به کوکیز ها برای ثبت پسورد وارد شده احتیاج
    داره و هم برای ظاهر شدن منوها احتیاج به Java Script داره اون موقع باید سایت پی سی ورد رو بصورت دستی
    وارد لیست سفید بکنید تا بتونید هم در این سایت لاگین بشید و هم از امکانات نوشتاری اون استفاده کنید.

یک توضیحی کوچکی به شما بدم. و اون اینکه مثلا شما میخواهید در آینده و با توجه به لاک کردن مواردی که گفتم
    وارد یک سایت خبری مانند news.gooya.com در اون صورت شما هیچ احتیاجی به این ندارید که کوکیز ها رو برای
    این سایت باز کنید. شما خیلی راحت میتونید سایت رو باز کنید... خبر هاتون رو بخونید...و بعد سایت رو ببندید
    بدون اینکه هیچ کوکی وارد کامپیوتر شما شده باشه. اما برای لاگین کردن در سایت هایی مانند اینجا و یا ایمیل
    یاهو و یا جی میل شما باید کوکی ها رو برای اون سایت باز کنید تا بتونه پسورد تایپ شده توسط کیبورد شما رو
    به سرور اون سایت انتقال بده و شما نیز بتونید وارد ایمیل و یا اکانت کاربری خود بشید.

بهر حال بهتره برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این فایروال به تاپیک خودش مراجعه بکنید واز کسانی که واقعا
    از تنظیمات این فایروال سر در میارند سوالات خودتون رو بپرسید.

موفق باشید.

11. این کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •