لینکها رو امتحان کردم مشکلی نداشتن آهنگ حیف رو هم بهش اضافه کردم تا کامل بشه می تونی دانلود کنی![]()
لینکها رو امتحان کردم مشکلی نداشتن آهنگ حیف رو هم بهش اضافه کردم تا کامل بشه می تونی دانلود کنی![]()
علارغم این که خیلی هاش تکراری بود ولی بازم خوب بود، در کل آلبوم قشنگی بود.
بهترین آهنگ هم به نظرم گناهی ندارم می باشد![]()
ممنون همشون گرفتم
دوستان نظر منم اینه که لینک ها برداشته بشه، با توجه به این که این البوم به صورت مجاز در تمام فروشگاه ها موجوده هم از لحاظ اخلاقی هم شرعی هم قانونی مشکل داره...![]()
اولا تو منطقه ما وجود نداره دوما اگه به شرع از این دید نگاه کنیم کلا آهنگ گوش کردن حرومه چون میتونیم آهنگهای خارجی هم با هر بدبختی شده بخریم واسمون پست شه!!دوستان نظر منم اینه که لینک ها برداشته بشه، با توجه به این که این البوم به صورت مجاز در تمام فروشگاه ها موجوده هم از لحاظ اخلاقی هم شرعی هم قانونی مشکل داره...
خوب هر وقت اومد می تونی بخری...
از دیدگاه شرع کی گفته حرومه..؟!
در هر صورت این یه چیز شخصیه! شما اگر دوست داری می تونی نخری! اما سر خودتو که نمی تونی کلاه بذاری!! خودت رو بذار جای صاحب اثر کلی وقت و پول گذاشتی یه آلبوم ساختی با هزار امید و آرزو ، از کسی که حاضر نیست برای استفاده از کار تو 1500 تومن بده راضی هستی..؟!
در کل حتی اگر جنبه شرعی و قانونیش رو هم بذاریم کنار از لحاظ اخلاقی این کار درست نیست...![]()
موافقم
ولي از بس منتظرش بوديم تكراريشم ميچسبه خدايي اون آهنگشم يه شاهكاره
در مورد اون موضوع هم
خودتو خسته نكن فهميدن اين حرفا ... طرف اينهمه روش زحمت ميكشه كه آخرشم بره تو يه سايتي برا دانلود
شما كه مثال برا آهنگ خارجي ميزني عزيز اين خواننده كه داخليه اونو ميگي دستم نميرسه اينو چي ميگي ؟
Last edited by Mist; 15-07-2008 at 22:47.
من يكي از آهنگ هاي محسن رو حدود 800 بار گوش كردم
فك نكنين با كمبود موزيك و اهنگ مواجه هستم نه
حدود 160 گيگ موزيك تو كامپيوتر دارم
يا حق (:
آلبوم خوبی بود و خصوصا آهنگای نفسهای بیهدف و اینجا جای تو نیست .
ولی به هیچ وجه به پای آلبوم متاسفم محسن چاوشی نبود .
سلام دوستان
آقا این لینکتی صفحه اول بعضیاش جواب نمیده ها!!!!
لا اقل این چند تا رو خواهشن یه امتحانی کنین یا یه جا دیگه بذارین
هنوز/وقتی نیستی/وقتی رفتی/خاکسترم نکن/شهید مسموم/میدونی/فاصله ها/زندونی/جوون آریایی/اسکله/سلول عشق/جدا شدن/ضالم/گرگ و میش/فریب
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)