تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 150 اولاول ... 162223242526272829303676126 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 1498

نام تاپيک: آرشيو کرک و سریال محصولات Kaspersky

آخر فروم باز mahdi bg's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    License Keys
    مربوط به نسخه Personal رو می خواستم ممنون
    خیلی فوریه License Keys خودم 4 روز بیشتر نمونده

یه سوال
    من Update مربوط به Personal رو گرفتم چطوری باید
    اونو اعمالش کنم فایل اجرای نداره .
    دو تا فایل هشتش به اسم های av-i386-daily و av-i386-cumul
    عکس زیر تمام فایل های
    که گرفتم رو نشون می ده باید چطوری Update کنم؟
    محتوایات فایل av-i386-daily

محتوایات فایل av-i386-cumul

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

ممنون hamilton.دانلود شد.ولی اخه این که باز تو کرک کردن مشکل داره؟چی کار باید بکنم حتی از طریق safe mode هم انجام دادم کارای لازمو ولی بازم درست نشد همچنان مینویسه قبول نمیکنه.این اصلا kis7 رو نمیشناسه؟چی کار کنم میشه یه توضیح بدی چی کار کنم.؟شرمنده این قدر مزاحمت شدم ولی اعصابمو دیگه خداییش ریخته بهم.این قبلنا این قدر سخت نبود وارد کردن یه لاینسس که چرا این طوری شده پس!ممنون میشم اگه راهنمایی کنی که چی کار کنم چون بازم نشد ریجسترش کنم.ممنون

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

اینجا دیگه هیچ کس قصده جواب دادن نداره؟
    چرا دوست عزيز اينجا اگر قرار بود پاسخ دوستاني را كه سوال داشتند نميداديم اين همه پست مفيد در اين تاپيك وجود نداشت.پاسخ سوالات هم در حد امكان داده ميشه.من حتي در مورد سوال و مشكل شما آخرين راه حلي كه موجود بود را خدمت شما مطرح كردم.حتي مطالب را براي سهولت كار شما ترجمه كردم.من خودم از KIS استفاده نميكنم آن زمان هم كه استفاده ميكردم مشكل Key نداشتم.اين كرك را هم تست نكردم.يا مشكل از كرك هست يا يكجاي كار شمانقصي داره كه قبول نميكنه.راه حل ديگري به ذهن من نميرسه.يا Key معتبر يا كرك يا استفاده نكردن از اين برنامه و رفتن سراغ مجموعه امنيتي ديگر.

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

اینجا دیگه هیچ کس قصده جواب دادن نداره؟
    دوست عزیز

لطفا از دادن پست در این مورد در تاپیکهای دیگر خودداری کنید چون بلافاصله حذف خواهد شد در ضمن هم کلیدهایی که

دوست عزیزمان hamilton گذاشتند کار می کند و هم کرکی که برایتان توضیح دادند.اگر نمی توانید کاسپرسکی را کرک

کنید مشکل از خودتان است من هم اکنون با کلید زیر از اینترنت سکوریتی کاسپرسکی استفاده می کنم .روش درست

وارد کردن این کلیدها هم در پست اول گذاشته شده است :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

در هر صورت ممنون.hamilton عزیز خیلی لطف کردی این قدر زحمت کشیدی.نمیدونم مشکل دیگه ازکجاست چون من هیچ وقت از این مشکلا نداشتم.فقط یه چیزی تو اون توضیحاتی که گذاشتی شماره 9 اصلا پوشه ی 2007 2009 وجود نداره اخه.همچین پوشه ای نیست داخل فایل که بخوام واردش بشم اصلا.در هر صورت ممنون.

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

من حتی اونو به کل پاک کردم ورژن 6.0.2.614 رو ریختم ولی بازم نتونستم اکتیو کنم!!! نمیدونم چی شده.حتی اونم اکتیو نمیشه

آخر فروم باز sarmast65_ata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام دوست من

من تعجب می کنم بعد از این همه مطالب کمکی که دوستان مختلف برای آموزش فعال کردن کاسپرسکی در این تاپیک

ارایه کرده اند هنوز خیلی از دوستان در فعال کردن کاسپرسکی مشکل دارند .این کار بسیار ساده بوده و تنها بی دقتی به

بعضی جزییات باعث می شود در این کار با مشکل روبرو شوید.نکاتی که باید حتما به آنها توجه کنید:

1. از یک لیسانس معتبر استفاده کنید .

2.کاسپرسکی نسخه 6 به دو شکل آنتی ویروس و اینترنت سکوریتی عرضه می شود و لیسانسهای این دو با هم متفاوتند.

3.با یک لیسانس معتبر شما می توانید تمامی ورژن های مختلف کاسپرسکی 6 را فعال کنید مثلا ورژنهای 411 و 303 را

می توان با یک لیسانس یکسان فعال کرد ( البته نسخه های بتا مانند 546 از این امر مستثنا هستند.)

4.اگر در یک شبکه کار می کنید با یک لیسانس تنها می توانید آنتی ویروس موجود بر روی یک کامپیوتر را فعال کنید.

محصولات کاسپرسکی را می توان به دو طریق فعال کرد : با استفاده از یک License Key و یا با استفاده از Activation Code

من اینجا نحوه فعال کردن آنتی ویروس کاسپرسکی ( KAV ) را با استفاده از هر دو روش شرح می دهم .البته

این شکلها مربوط به آنتی ویروس کاسپرسکی می باشد ولی فعال کردن اینترنت سکوریتی آن نیز هیچ تفاوتی با

آن نداشته و کاملا شبیه آن است.برای فعال کردن کاسپرسکی به ترتیب مراحل زیر را طی کنید:

1.در صفحه اصلی برنامه به قسمت Service بروید:

2.در این قسمت بر روی قسمتی که مشخص کرده ام کلیک کنید :

3.در پنجره باز شده ابتدا تمامی Key های قبلی را Delete کنید ( این کار را باید حتما انجام دهید والا وارد کردن لیسانس

جدید موثر نخواهد بود ) سپس مطابق شکل بر روی گزینه Add کلیک کنید:

در پنجره باز شده شما سه گزینه برای فعال کردن کاسپرسکی در اختیار دارید.

4.برای فعال کردن آن از طریق Activation Code مطابق شکل گزینه مربوطه را انتخاب کنید و دکمه Next را فشار دهید:

5.در پنجره باز شده Activation Code را در محل مشخص شده وارد کنید و سپس به انترنت وصل شوید و پس از

اطمینان از بر قراری ارتباط اینترنتی بر روی گزینه Next کلیک کنید :

اگر تمامی مراحل گفته شده را درست انجام داده باشید و Activation Code شما معتبر باشد کاسپرسکی به سرور

مربوطه وصل شده و آنتی ویروس فعال خواهد شد ( اگر از فایروال استفاده می کنید باید اجازه دسترسی به اینترنت

را به کاسپرسکی بدهد) .

برای فعال کردن کاسپرسکی از طریق License Key مراحل بالا را تا شماره سه طی کنید وپس از انجام مرحله سوم

در پنجره باز شده گزینه مشخص شده را انتخاب کنید:

سپس در پنجره باز شده مطابق شکل محل License Key را مشخص کرده و Open را کلیک کنید :

باز اگر تمامی کارهای گفته شده را درست انجام داده باشید و لیسانس شما معتبر باشد کاسپرسکی فعال خواهد شد.

در آخر من تعدادی لیسانس فعال را برای آنتی ویروس کاسپرسکی ( نه اینترنت سکوریتی ) برایتان آپلود می کنم :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

امیدوارم این توضیحات مفید بوده و دیگر کسی در مورد نحوه فعال کردن کاسپرسکی دچار مشکل نشود.
    عزیز ممنون از راهنماییت ولی من یه مشگلی دارم تو کادر Activation code چه کدی رو وارد کنم؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

چرا دوست عزیز تا 2009 هست یه برنامه برای مشاهده اتمام تاریخ اعتبار هم هست شما یک با آموزش را بخون مشکلت حل می شه

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

سلام دوستان
    یک لایسنس برای اینترنت سکوریتی 7.0.0.125 میخواستم
    در صفحه های قبل دیدم ولی برای آنتی ویروس بود و برای اینترنت سکوریتی رو میخوام و میخوام حجمش در خد 200-300 کیلو بایت باشه.
    Last edited by Feli; 21-07-2007 at 08:14.

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

عزیز ممنون از راهنماییت ولی من یه مشگلی دارم تو کادر Activation code چه کدی رو وارد کنم؟
    دوست عزیز اگر این کدها را داشته باشی وارد می کنی ( که اکثرا هم پیدا نمی شود ) به جای آن از روش دوم یعنی وارد

کردن Key استفاده کنید .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •