سلام دوست من
من تعجب می کنم بعد از این همه مطالب کمکی که دوستان مختلف برای آموزش فعال کردن کاسپرسکی در این تاپیک
ارایه کرده اند هنوز خیلی از دوستان در فعال کردن کاسپرسکی مشکل دارند .این کار بسیار ساده بوده و تنها بی دقتی به
بعضی جزییات باعث می شود در این کار با مشکل روبرو شوید.نکاتی که باید حتما به آنها توجه کنید:
1. از یک لیسانس معتبر استفاده کنید .
2.کاسپرسکی نسخه 6 به دو شکل آنتی ویروس و اینترنت سکوریتی عرضه می شود و لیسانسهای این دو با هم متفاوتند.
3.با یک لیسانس معتبر شما می توانید تمامی ورژن های مختلف کاسپرسکی 6 را فعال کنید مثلا ورژنهای 411 و 303 را
می توان با یک لیسانس یکسان فعال کرد ( البته نسخه های بتا مانند 546 از این امر مستثنا هستند.)
4.اگر در یک شبکه کار می کنید با یک لیسانس تنها می توانید آنتی ویروس موجود بر روی یک کامپیوتر را فعال کنید.
محصولات کاسپرسکی را می توان به دو طریق فعال کرد : با استفاده از یک License Key و یا با استفاده از Activation Code
من اینجا نحوه فعال کردن آنتی ویروس کاسپرسکی ( KAV ) را با استفاده از هر دو روش شرح می دهم .البته
این شکلها مربوط به آنتی ویروس کاسپرسکی می باشد ولی فعال کردن اینترنت سکوریتی آن نیز هیچ تفاوتی با
آن نداشته و کاملا شبیه آن است.برای فعال کردن کاسپرسکی به ترتیب مراحل زیر را طی کنید:
1.در صفحه اصلی برنامه به قسمت Service بروید:
2.در این قسمت بر روی قسمتی که مشخص کرده ام کلیک کنید :
3.در پنجره باز شده ابتدا تمامی Key های قبلی را Delete کنید ( این کار را باید حتما انجام دهید والا وارد کردن لیسانس
جدید موثر نخواهد بود ) سپس مطابق شکل بر روی گزینه Add کلیک کنید:
در پنجره باز شده شما سه گزینه برای فعال کردن کاسپرسکی در اختیار دارید.
4.برای فعال کردن آن از طریق Activation Code مطابق شکل گزینه مربوطه را انتخاب کنید و دکمه Next را فشار دهید:
5.در پنجره باز شده Activation Code را در محل مشخص شده وارد کنید و سپس به انترنت وصل شوید و پس از
اطمینان از بر قراری ارتباط اینترنتی بر روی گزینه Next کلیک کنید :
اگر تمامی مراحل گفته شده را درست انجام داده باشید و Activation Code شما معتبر باشد کاسپرسکی به سرور
مربوطه وصل شده و آنتی ویروس فعال خواهد شد ( اگر از فایروال استفاده می کنید باید اجازه دسترسی به اینترنت
را به کاسپرسکی بدهد) .
برای فعال کردن کاسپرسکی از طریق License Key مراحل بالا را تا شماره سه طی کنید وپس از انجام مرحله سوم
در پنجره باز شده گزینه مشخص شده را انتخاب کنید:
سپس در پنجره باز شده مطابق شکل محل License Key را مشخص کرده و Open را کلیک کنید :
باز اگر تمامی کارهای گفته شده را درست انجام داده باشید و لیسانس شما معتبر باشد کاسپرسکی فعال خواهد شد.
در آخر من تعدادی لیسانس فعال را برای آنتی ویروس کاسپرسکی ( نه اینترنت سکوریتی ) برایتان آپلود می کنم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم این توضیحات مفید بوده و دیگر کسی در مورد نحوه فعال کردن کاسپرسکی دچار مشکل نشود.