آب ميوه صداتم، چرخ كرده نگاتم، قربون اون چشاتم، كشتهخندههاتم، كلاچ اون پاهاتم، من مرده هواتم، تا عمر دارم باهاتم (جمال هر چي بامرامه، سوت بلبلي)!
1
2
آب ميوه صداتم، چرخ كرده نگاتم، قربون اون چشاتم، كشتهخندههاتم، كلاچ اون پاهاتم، من مرده هواتم، تا عمر دارم باهاتم (جمال هر چي بامرامه، سوت بلبلي)!
دورت بگردم چیست؟ دایره ای فرضی ست که تا اطلاع ثانوی از فرد مورد نظر حمایت می کند
ميزاري امشب بيام تو ذهنت؟ آخه بدجوري هوس تاب بازي كردم، چون شنيدم مخت تاب داره!
midonam ke khabar dari vaba omade,movazebe khodet bash dige ba aftabeh ab nakhor
اگه 2تا برگ باشیم ، دوست دارم وقتی خزون شد اولین برگی که افتاد من باشم تا وقتی میوفتی تو بغلم بگیرمتو خورد شدنتو نبینم.
age gofti emrooz nahar chi khordam::::::biya pain::hanooz biya:::mohem in nist ke man nahar chi khordam ,mohem ine ke to khit shodi
گلم!
.
عسلم!
.
جیگرم!
.
نازم!
.
شیرینم!
.
ماهم!
.
ملوسم!
.
خشگلم!
.
با نمکم!
.
تازه باحالم هستم!!!
moshtarake gereami : in sms serfan jahate khit kardane shoma ferestadeh shode va arzeshe digari nadarad!!!!
1 taye man , 2set daram , 3tareye shabaye man , 4eye dardaye man , 5eye aftabam , 6sheye omram, 7 8 bar migam doset daram , 9karetam , 10met garm
Kojai ?! Refighato tahvil nemigiri?! oon bala balaha tanhai baraye khodet hal mikoni...Ye 2 ta nargil ham bendaz paiin
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)