تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 55 اولاول ... 1622232425262728293036 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 550

نام تاپيک: همه چیز در مورد شطرنج ( تمامی مباحث آموزشی,تکنیک ها,ترفندهاوغیره..فقط در اینجا.)

آخر فروم باز chaos theory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام بچه ها
    پس چی شد ؟؟ چند روزه که جواب سوالم را که فکر میکنم خیلی ابتدایی ولی خیلی مهم است کسی نداده این تاپیک داره یواش یواش از اون داغی که قبلا داشت داره میفته سوال کرده بودم که چطوری بازی را شروع کنیم اگر سفید باشید کدوم مهره ها را باید حرکت بدیم و اگر سیاه باشیم چی و کدوم مهره ها را نباید زود حرکت داد ؟؟
    اساتید بفرمایید دیگه منتظریم
    سلام دوست عزیز راستش من دنبال یک راهنمای درست و حسابی میگردم پیدا نمیکنم . دارم میرم سراغ کتاب های آموزشی تا مطلب براتون از اونجا بذارم.
    مطمئن باش من به فکر این تاپیک هستم.
    ظرف چند روز آیتده جوابتون رو درست و علمی میگیری.

اگه نباشه جاش خالی می مونه dost1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    No Where

10

خیلی عالی است دوست عزیز موفق باشی ما هم منتظر هستیم

آخر فروم باز sltavakoli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Somewhere Near Love

پيش فرض

سلام دوست عزیز راستش من دنبال یک راهنمای درست و حسابی میگردم پیدا نمیکنم . دارم میرم سراغ کتاب های آموزشی تا مطلب براتون از اونجا بذارم.

مطمئن باش من به فکر این تاپیک هستم.
    ظرف چند روز آیتده جوابتون رو درست و علمی میگیری.

chaos trophy جان.سوالی که دوست عزیزمون فرمودن اصلا جواب خاصی نداره.فقط مهم اینه که از همون اول

نقشه داشته باشه و الکی بازی رو شروع نکنی.

مثلا اقای کاسپارف چند بارشروع بازی هاشو با حرکت اسب شروع کرد که بسی از لحاظ ما مایه ی تعجب

است

اما اگر شما هنوز اماتور هستی بهترین حرکت برای سفید حرکت 1 یا دوخانه ای سرباز جلوی شاه است.

.ولی در اخر نتیجه ی خوبی گرفت.به مقاله ی زیر توجه کنید:

[FONT='Tahoma','sans-serif']آماتور بايد با كليه گشايشهي اصلي آشنائي داشته و بخصوص در دو] يا سه تا از آنها اطلاعاتي كامل داشته باشد.اگر قصد شركت در مسابقات را دارد بايد كه با گشايش بازيها و واريانتهي كه امروزه رايجند بخوبي آشنا باشد. ولي بري هر كس كه ساعات زيادي را وقف ]شطرنج] نميكند عملاً غير ممكن است كه بتواند آشنائي عميقي با واريانتهي خاص گشايشهي مشهور پيدا كند.به همين دليل، احتمالاً بهترين راه بري بهبود بخشيدن بازي گشايشي آن است كه ايده و فكري كه در هر گشايش اصلي وجود دارد مورد مطالعه قرار داد و گشايش را با در نظر داشتن ايده اصلي آن بازي كرد، و در همان ضمن بايد به مقتضيات تاكتيكي هر وضعيت دقيقاً توجه داشت]. آماتور بايد ايده هي تك تك حركاتي كه يك گشايش خاص را به وجود ميآورند درك كند و نيز از آنچه كه باعث به وجود آمدن يك وضعيت خوب، در خلال يا در پايان مرحله گشايشي است، شناخت بيشتري بدست آورد.[/font]
    ]
    [ايده هي گشايشها را ميتوان در بعضي از خودآموزهي شطرنج، در مقاله هي مجلات شطرنج، و اغلب در بازيهي تفسير شده يافت. بري آماتور مفيد خواهد بود كه بازيهي زيادي در يك گشايش خاص انجام دهد. اين كار به او نشان خواهد داد كه چگونه آن گشايش بسط مييابد،ضعفها و قدرتهي آن، و بعضي مسايلي كه در خلال آن پيش ميآيند چيست.بعلاوه، آماتور پيشرفته ي كه در بعضي از گشايشها يا واريانتها تخصص يافته است ميتواند درست مثل يك استاد، بكوشد كه تئوري را اصلاح كند. طبعاً،بيشتر احتمال دارد كه او بتوانداشتباهاتي كوچك را در بازيهي مسابقات كشف كند تا در تجزيه و تحليل هي تئوريك.[/
    []
    [ولي صرف نظر از آموختن حركات تئوريك هر گشايش بخصوص، آماتور بايد هميشه عناصر يك وضعيت خوب شطرنجي را در نظر داشته باشد و هر وقت كه با گشايشي ناآشنا و يا حركتي عجيب در يك گشايش آشنا روبرو شد، بكوشد كه با تجزيه . تحليل دقيق به وضعيتي محكم دست يابد[/font]
    [
    [FONT='Tahoma','sans-serif']وقتي اكثر سوارها گسترش يافته و آماده نبردي فعال باشند، گشايش تقريباً خاتمه يافته و وسط بازي در شرف آغاز است اين مرحله ي از بازي است كه شايد اداره كردنش از هر مرحله ديگري مشكل‌‌ تر باشد، از لحاظي به اين خاطر كه در كتابها نوشته نشده است،واز لحاظي به اين خاطر كه اگر چه سوارها آماده بازي هستند،ولي معمولاً هنوز با مهره هي حريف درگيري پيدا نكرده اند،. بنابراين تفكر بازيكن بايد بيشتر استراتژيكي باشد تا تاكتيكي. در اين قسمت از بازي است كه معلوم ميشود آيا بازيكن معني كلماتيرا كه در گشايش بازي ميكرد، ميدانسته يا اين كه فقط داشته يك رشته حركاتي را كه در يك كتاب ]شطرنج[/] ياد گرفته از حفظ بازي ميكرده است. در اين مرحله، بازيكن بايد نقشه هي بري آينده بكشد و يك استراتژي كلي تعيين كند.انتخاب استراتژي صحيح بسيار مهم است،و در ضمن ميتواند بسيار مشكل باشد. ريشه هي استراتژيمرحله انتقال به وسط بازي در گشايش قرار دارند[/
    [تفاوت بين استاد و آماتور در اينجا خيلي بيشتر از گشايش آشكار ميگردد. در اينجا اغلب آماتور گيج است و نميداند با وضعيتي كه بنا كرده چه بكند، بيهدف، يا حداقل بيثبات،بازي ميكند، برعكس، استاد،كه نوع كلي استراتژيي را كه از گشايش بازي شده حاصل ميشود، ميفهمد و ميداند كه ويژگيهي وضعيتش چيست و دنبال چه هدفهايي بايد باشد، استراتژياش را مطابق با نيازهي وضعيتش طرح ميكند و زمينه ي بري يك ادامه موفق در وسط بازي پي ميريزد [/font]
    Last edited by sltavakoli; 15-02-2008 at 02:49.

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad1122's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری!

پيش فرض

سلام
    لطفاً در این تاپیک درباره زندگینامه بزرگان شطرنج مثل کاسپاروف یا بابی فیشر یا آناتولی کارپوف هم بنویسید.
    با تشکر از شما

آخر فروم باز chaos theory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    لطفاً در این تاپیک درباره زندگینامه بزرگان شطرنج مثل کاسپاروف یا بابی فیشر یا آناتولی کارپوف هم بنویسید.
    با تشکر از شما
    حتما دوست عزیز.

پروفشنال namber_one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    میخواستم اگر اجازه بدید معمای شطرنج بذارم...

اگه نباشه جاش خالی می مونه mobiler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    امپراطوری پارس

پيش فرض

سلام
    میخواستم اگر اجازه بدید معمای شطرنج بذارم...
    بزار خوبه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام
    میشه یه ایبوک واسه آموزش تکنیک های شطرنج واسه دانلود بزارید

اگه نباشه جاش خالی می مونه CAnZO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام به شطرنج بازهاي گرامي. من شطرنج باز نيستم ولي فكر ميكنم chess master10 آموزش خيلي خوبي در حد يه كتاب داره كه همراه با كوئيز هست ( حيف كه انگليسيه) همراه با نمونه بازي هاي فراوان از تال و كارپف و ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad1122's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری!

پيش فرض

سلام
    بله، من هم موافقم. chess master 1000 بازی بسیار خوبیه که اگه سطح بازی را بالا ببرید و با آن بازی کنید مسلماً باعث بهتر شدن بازیتان خواهد شد و اگر توانستید شکستش بدهید می توانید خودتان را در حد کاسپاروف بدانید! بازیfritz 9 هم بد نیست و شما می توانید آن را بخرید و هم با آن بازی کنید و هم می توانید در یک قسمت آن که مربوط به شطرنج اینترنتی است بروید و با شطرنجبازان دنیا رقابت کنید( حتی با شرنجبازان حرفه ای)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •