سلام من دانشجویه رشته نرم افزارم میخواستم برایه کارشناسی برای رشته ای تی سراسری بخونم درسایتی خوندم که رشته ای تی سراسری نداره فقط گرایشه سخت افزارونرم افزارروداره ودانشگاه ازادهم نرم افزاروفقط داره ودرعلمی کاربردی ای تی هست .
بله
خیر
سلام من دانشجویه رشته نرم افزارم میخواستم برایه کارشناسی برای رشته ای تی سراسری بخونم درسایتی خوندم که رشته ای تی سراسری نداره فقط گرایشه سخت افزارونرم افزارروداره ودانشگاه ازادهم نرم افزاروفقط داره ودرعلمی کاربردی ای تی هست .
سلام. بنده دیپلم نقشه کشی عمومی از هنرستان فنی و حرفه ای دارم. بلافاصله بعد از آن در دانشگاه نقشه کشی صنعتی قبول شدم و الان یک ترم گذروندم. متاسفانه اصلا از این رشته راضی نیستم و تصمیم گرفتم که به یکی از رشته های هنری (مثل گرافیک یا عکاسی) تغییر رشته بدم . میخواستم بدونم آیا امکان پذیر هست ؟ میخواستم انصراف بدم و کنکور 92 شرکت کنم اما هنوز نمیدونم مراحلش چجوری هست؟؟ خواهش میکنم سریع تر کمکم کنید . واقعا اضطراریه.ممنون
سلام به همه.
من امسال کنکور شرکت کردم.
میدونم که تغییر رشته امکان پذیره ولی خیلی سخته
با این وجود این مسئله برام مهمه.
رشته ام پرستاری هستش. میخواستم بدونم میشه به پزشکی یا دارو سازی تغییر رشته داد.
اگه میشه، شرایطش چی هست.
ممنون.
سلام دوست ابتدا بگویید از نظر محرومیت در کنکور مردی ندارید؟
و اگر فارق التحصیل هستید نکات زیر را توجه کنید
بر اساس دفترچه شماره 1 زاهنمای کنکور سراسری 91، دانشآموختگان مقطع کارشناسی در صورت شرکت مجدد در آزمون سراسری و قبولی با رعایت شرایطی از جمله: 1)گذراندن طرح نیروی انسانی برای دانشآموختگان مقطع کارشناسی الزامی میباشد. 2) داوطلبان نبایستی به هیچیک از ارگانها و یا دستگاههای اجرایی تعهد خدمت، سهمیه بومی، و یا سهمیه مناطق داشته باشند. 3) چنانچه داوطلب در مقطع کارشناسی از آموزش رایگان برخوردار بوده در صورت قبولی در دورههای مزبور، ملزم به پرداخت شهریه مطابق مصوبه هیات امنای دانشگاه مربوط میباشد و ..... مجاز به ادامه تحصیل در مقطع دکترای عمومی رشتههای پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی و یا مقطع کارشناسی رشتههای گروه آموزشی پزشکی میباشد.
موفق باشید
مرسی که جواب منو دادید.
ولی من منظورم تغییر رشته در ترم 1 و 2 بود
سلام دوستان گل..
من کاردانی رشته ی گرافیک رو دارم..یک ماهه که سربازیم هم تموم شده..میخواستم بدونم امکان تغییر رشته وجود داره واسه ی رشته ی من کارشناسی کامپیوتر یا حسابداری برم؟
علمی کاربردی آزاد یا پودمانی و یاهرجایی که امکانش هست رو بگید و در آخر آیا امکان ورود بدون کنکور هم وجود داره ؟ ..ممنون میشم دوستان
Last edited by mm222; 07-09-2012 at 15:32.
سلام دوستان، من فارغ التحصیل مهندسی شیمی هستم، ولی می خواهم در علوم سیاسی ادامه بدم. آیا باید دوباره کارشناسی بخونم یا میشه با همین شرایط ارشد علوم سیاسی امتحان بدم؟
کمک کنید به کمک تو نیازمندم : اگه بخوای از کارشناسی یک رشته دیگه بخونی باید چی کار کنی ؟
کمک کمک مککم ککککککککککککککمک
دوستانی که تغییر رشته دادن
من کاردانی ICT فناوری ارتباطات و اطلاعات دانشگاه علمی و کاربردی هستم . مدرک کاردانی رو با معدل 18.86 هم گرفتم .
حال اگه بخوام کارشناسی رو یکی از رشته های پزشکی بخونم باید چی کار کنم ؟ چه اقداماتی لازمه ؟
دانشگاه سراسری و ازاد هم میخوام کارشناسی شرکت کنم.
تو قبول شدن تو هر گرایش پزشکی که بخوام قطعا میتونم قبول شم .
با تشکر
ترو خدا کمک کنید
من امسال کنکور سراسری دادم و سر یه اشتباه حقوق کاشان قبول شدم.حالا میخوام برم علوم سیاسی تهران . من علوم سیاسی تهران رو تو فرم انتخاب رشته پایین تر زدم.
چطوریاس؟ باید از بهمن برم ؟ ترم یک رو همین حقوق برم ؟
کمک کنید
سلام من برق قدرت قبول شدم مخواستم بدونم میتونم تغییر بدم برم مکانیک یا نه؟
خواهشا سریع پاسخ بدید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)