بابا کار Aminzikzak خیلی معرکه شده. مخصوصا نور رو دیوار.
بابا کار Aminzikzak خیلی معرکه شده. مخصوصا نور رو دیوار.
امین جان ، کارت خوب شده ها
آخرش شما کاری میکنین که من شرکت نکنم آخه این خونه های زیبایی چیه که ساختین
فکر قلب مارو هم بکنبن دیگه
.
نه من از همین امشب دارم شروع به رندر میکنم فکر کنم تا فردا تموم شه البته اگه برق نره
کاره همتون عالیه
آفرین بچه ها. کارا دارن خوب پیش می رن. منم امروز می شینم یه چیزی برای مسابقه آماده می کنم.
vbadvanced عالیه. بقیه ی بچه ها باید یه تکونی به خودشون بدن چون با یه رندر کار خیلی خوب طرفن. و البته خوش سلیقه.
BackDrop کارت نور آفتابش با فضای داخلی تفاوت داره. شدت نور BackDrop کمتره. یا نور فضای داخلی رو آروم تر کن یا روی عکس بکت یه مقداری کار کن.
ninja573 می دونم الان فصل امتحاناتونه اما حیفه. یکم وقت بذاری کارت خیلی خوب می شه.
Photon هایی که از دیوار به در اتاق پخش شدن تاثیر نامطلوبی در فضا ایجاد کردن .... بهتره متریال دیوار رو عوض کنی.
interior_design خوبه فقط نمای دوربینت نامناسبه.
Aminzikzak کریسمس مبارک! می دونم که این کار فاینالت نیست و هنوز داری روش کار می کنی.
آتیش توی شومینه ایده ی خیلی خوبیه و روی صحنت هم تاثیر مثبتی گذاشته. بعضی از اجسام مثلا کادوها یه مقداری تخت و دو بعدی بنظر می رسن. دلیلش هم به متریال کاغذ کادوها است. کاغذ کادو رفلکتیو و شاینی هست.
titane.boy.max معلومه آدم مهمی تو اونجایی که ساختی زندگی می کنه. امیدوارم وسط هاگیر واگیر امتحانا فرصت کنی صحنت رو کامل تر کنی.
نوری که از نورگیر وارد فضای داخلی می شه نشون می ده بیرون حسابی گرمه. این نور باید از پنجره ی کنار مبل ها هم وارد فضای داخلی بشه.
ذرات نور خورشید بعد از ورود به داخل به حرکت ادامه می دن تا به جسمی (مثلا دیوار) برخورد کنن. بعد از برخورد به جسم ، تغیییر جهت می دن تا به جسم دیگری برخورد کنن و ... این برخوردها همینجوری ادامه پیدا می کنن. بچه هایی که از موتورهای رندر پیشرفته مثل Mental Ray یا Vray استفاده می کنن با فعال کردن Photon ها ، به نور دستور می دن روند برخورد ذرات رو بطور اتوماتیک محاسبه کنه. افرادی مثل شما که از این ویژگی استفاده نمی کنن باید حرکت ذرات رو دستی شبیه سازی کنن.
بطور مثال : نور خورشید وارد فضای داخلی شده
۱. ذرات پخش می شن.
۲. دسته ای از ذرات به مبل برخورد می کنن. انرژی شون بشدت کاهش پیدا می کنه. مبل قرمز تیرس و جنسش به گونه ای هست که زیاد به محیط اطراف تاثیر نمی ذاره. پس تعدادی نور با رنگ طبیعی خورشید مایل به قرمزی مبل ها! با شدت و انرژی بسیار پایین و سایه های محو ( بدون امکان ایجاد درخشندگی بر روی اجسام) از مبل به سمت های مختلف اتاق حرکت می کنن.
و این روند ادامه داره ......
Last edited by RezaTayebiJ; 26-12-2007 at 16:09.
ممنونم داش رضا. فکر کنم نور بک دراپو اصلاح کنم راحت تره. البته همونطور که قبلا گفتی نور داخل هم یه کم زیاده. ولی خدایی فردا دو تا امتحان پشت سر هم دارم فکر نکنم بتونم یه رندر جدید بگیرم.
الان هم زنگ تفریحمه یه گریزی به پی سی زدم. ممنون.
WoW
چه قدر خفن داریم تویه این مبحث "فضای داخل اتاق"
این کارتون ( کار همه ) بهتر از ساخت خودکاره
من که به احتمال ز یادن نمیتونم شرکت کنم.
بهتون گفته بودم که من امتحانام داره شروع میشه، از یه طرف هم باید برم سر کار و درس هام رو هم به زور میخونم.
چه قدر خوب می شد که کارم بیشتر به مکس و سه بعدی ربط داشت.
سعی میکنم تا فردا کارم رو بذارم و اگر نشد، به احتمال خیلی کم میره برای بعد از مسابقه. ( یعنی جمعه به بعد )
راستی من از کار vbadvanced خیلی خوشم اومد، کار ایشون یه کم بیشتر از کار بقیه کف برم کرده.
فعلا بای![]()
من یکی که تازه امروز سرم خلوت شده آخه همش امتحان داریم نیست منم درس خونم دیگه نمیتونم شرکت کنم فقط خواهشم اینه که همین هفته بعد از این مسابقه سریع تر موضوع مسابقه بعدی رو بگید آخه خیلی حیف شد تو این مسابقه نتونستم شرکت کنم فکر های خوبی براش داشتم. ضمنا موضوع ماشین واسه مسابقه بعدی چطوره؟ به هر حال موضوع هر چی باشه خوبه فقط سریع تر ممنون.
GLADIATOR
Last edited by gladiator group; 27-12-2007 at 02:09. دليل: حتما یه چیزی بوده دیگه بیخود که اینکارو نکردم.!!!
از امین خواهش می کنم وقت مسابقه رو بیشتر کنه .... چون بچه ها وسط امتاحاناشون هست... منم می خوام شرکت کنم اما هنوز فرصت نشده....
archi-girl : فکر کنم شما تازه کار تری دی رو شروع کردی. به همین خاطر فعلا زیاد انتقاد نمی کنم.
بنظرم بهتره اول از همه روی درآوردن جنس متریال ها تمرکز گنی. موزاییک روی زمین و مبل ها و ... تفاوت جنس درشون دیده نمی شه و همگی مشابه هم بنظر می رسن.
mohsen3d : جالبه! طرف چقدر کتاب هاش کمن. معلومه اصلا اهل درس و مشق نیست.
اشیا در رندر شما تخت بنظر می رسن. می تونی بعضی متریال ها (مثلا چوب) رو رفلکتیو بلار کنی. چند تا از اجسام متریالشون یکی هست. فکر می کنم اگه تنوع متریال بیشتر باشه خروجی بهتر بشه.
نورپردازی مشکل داره. حضور انرژی های نور احساس می شه اما سایه هایی که پایین اجسام افتاده و .... با هم تناسب ندارن. اگه ممکنه یه مقداری درباره ی نورپردازی کار توضیح بده.
smax_3d : سلام دوست عزیز.
کار شما فعلا خوش رنگ و لعاب ترین کاره.عکس BackDrop با فضای داخلی تناسب نداره. هوا ناسلامتی باید آفتابی باشه.
چیدمان صحنه و رنگ ها خیلی خوبن و برای کارتون هایی مثل همون Ratatouille خیلی مناسب.ایول.
همه ی کارا عالی شدن ایولا ...
آقا من دارم کارمو عوض میکنم اگه وقت کردم و تموم شد تا شی میذارم وگرنه همین که میبینینه.
کاره همه ی بچه ها همچنان خوب داره پیش میره
چقدر این مسابقه طرفدار داره !
titane.boy.max : شما یه زره تو رندر و متریال ها کوتاهی کردی ولی کارت در کل خوب شده ، آفرین
archi-girl : خوب کاره شما هم خوب شده ، معلومه که وقته زیادی گزاشتی رو این کار ولی اگه یه رندر با منتال ری یا vray میگرفتی ازش دیگه خدا میشد
mohsen3d : چه رندره باحالی ازش گرفتی محسن جان ولی مدل سازیت یکمی دقت بیشتری میخواست
smax_3d : کار شما که دیگه عالی شده
و من هم کارمو گزاشتم ، نزنینا اگه بد شده منو ببخشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)