سلام دوستان لطفا مشخصات Cpu ....ram.....rom آيفون؟؟؟
سلام دوستان لطفا مشخصات Cpu ....ram.....rom آيفون؟؟؟
آقا من بدبخت شدم ... یه سری چرت و پرست از تو اینستالر نصب کردم ... حالا وایرلسم قطع شده EDGE ارور میده و از همه بدتر آیکون دروبینم و فوتو تبدیل شدن به دو تا علامت سوال DemoApp و FieldTest و هر کاری می کنم درست نمیشه همه ی ریستورهارو امتحان کردم میشه یه حالت فلش کردن گوشی چیزی به بگید به یه گوشی خام تبدیل بشه ... اینا صد در صد درست بشه !!!
کمکککککککککککککککک:
1- چطوری می تونم installer رو update کنم ورژنش 3.11
2- در مورد you tube یه error میده cannot connect to you tabe رفتم youtube activator1.1.4 رو نصب کردم بازم درست نشد.
3- گوشی من فقط رو ویبره کار میکنه تو قست ringtone صدا هست ولی از حالت ویبره خارج نمیشه .
ممنون میشم اگه جواب بدین
بچه ها خواهشاً جواب بدید هر کی زنگ می زنه صداش در میاد میگه چرا جواب نمیدی![]()
اونطور که من شنیدم یک CPU ساخت سامسونگ در iPhone استفاده شده که فرکانسش در حالت idle روی 400 مگاهرتز هست و می تونه روی 620 هم کار کنه.
می تونید گوشی رو دوباره از اول Jailbreak, Activate & Unlock کنید. پیشنهاد من از طریق iPlus هست.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما به پيشنهاد من گوشيتونو از طريق اين روش
به 1.1.4 مجدد ريستور كنيد مشكلات youtube و ساير موارد حل ميشه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
براي آپديت installer هم سورسكه كار بچه هاي خوب و بسيار زحمت كشه ------------ هست رو اضافه كنيد علاوه بر آپديت installer كلي برنامه كرك شده هم در اين سورس قرار داده اندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دستشون درد نكنه به تمامي بچه ها پيشنهاد ميكنم اين سورس رو اضافه كنند .
من پست قبليتم خوندم
اگه در تمامي قسمت ها صداش در نمياد مثل آهنگ و وييدئو كه مشكل اسپيكر داره
ولي اگه فقط تو زنگ خوردن مشكل داره ريستور كن به 1.1.4 همه چيز رديف ميشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام، به علت کمی وقت بدون خوندن کل تاپیک مجبورم سوال کنم. آیفون من 1.1.4 هست تا حالا 2 جا که wireless داشته امتحان کردم unable to join میده. لطفاً منو راهنمایی کنید. ممنون
اگر از Wifi محلي كه داريد استفاده مي كنيد مطمئن هستيد و فكر مي كنيد از Wifi گوشيتون هست
با اين روش به 1.1.4 مجدد ريستور كنيد
ولي خوب در قسمت Wifi يعنيکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Settings ==> Wi-Fi ===> Choose Network فلش سمت راست Wifi انتخاب شده رو بزنيد در مقابل گزينه هاي ip address , Subnet Mask , router , DNS بايد عدد نوشته شده باشه كه بصورت اتوماتيكاين كار انجام ميشه ولي اگه فقط در مقابل ip address و Subnet Mask عدد باشه آيكون wifi در بالاي گوشي نمايان ميشه ولي اينترنت توي گوشي نيست .
در زمان كانكت بودن صحيح آيفون به Wifi
در زمان كانكت بودن آيفون به Wifi ولي در اين صورت اينترنت وارد آيفون نمي شود .
توجه كنيد در هر دو صورت آيكون Wifi در بالاي صفحه ظاهر شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)