كدوم مسابقات!!!؟ من كه چيزي نميبينم...
حتي 3 نفر هم نميگن كه ميخوان وقتشون رو هدر بدن تو مسابقه شركت كنن(چون جايزه نداره همينه ديگه)![]()
كدوم مسابقات!!!؟ من كه چيزي نميبينم...
حتي 3 نفر هم نميگن كه ميخوان وقتشون رو هدر بدن تو مسابقه شركت كنن(چون جايزه نداره همينه ديگه)![]()
موافقم![]()
اگه كسي هست كه بخواد تو مسابقه شركت كنه امادگيشو اينجا اعلام كنه... خود منم اگه بخوايد بازي نميكنم تا معلوم نشه كي اوله![]()
اگه قوانین رو عوض نکرده باشین ( صفحه های قبل رو نخوندم ) برای همین کسی تو مسابقات شرکت نمیکند
به درك قوانين رو خودتون بزاريد لابد ميخوايد با پول پر بازي كنيد و... قوانين رو خودتون بزاريد
منم هستم . البته ژنرالو براي بيش از يك سال كنار گذاشته بودم و لي الان رو سيستمم نصبه . هر كه خواست بازي كنه بگه . راستي hamachi را از كجا بايد دانلود كنم؟
خوب از صفحه اول دان كن
فعلا برو از اماتور ها شروع كن برديشون بيا باهات بازي ميكنم البته اگه دوست داري بازي كني باهام يه 3دست پت سر هم با ريپلي باهات ميزنم
پايه ام . البته زياد شاخ نيستم چون يه سال بازي نكردم ولي اگه پايه اي امشب بيا قراربذاريم با هم بازي كنيم![]()
امشب ساعت هفت تو سرور هماچي:iran general
pass:123456
منم ساعت 7 میام Observer میشم.در ضمن دوستانی که به مپ مسابقات اعتراض دارن: من پیشنهاد دادم که یک نفر یک روز قبل از هر مسابقه یک مپ رو دلبخواه اعلام کنه.اما کسی استقبال نکرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)