نفر روبروت آشناتونه يعني ميخوام بگم شما يا اون بهم سيدي دادين...يا بينين اون كاي كه گفته بودمو كردي اينكه از اول نصب كني و از costom بری توی نصب...![]()
نفر روبروت آشناتونه يعني ميخوام بگم شما يا اون بهم سيدي دادين...يا بينين اون كاي كه گفته بودمو كردي اينكه از اول نصب كني و از costom بری توی نصب...![]()
كسي ميدونه چرا فيفا در 5 سيدي ايجاد شده؟؟
من به شما ميگم
وقتي كه شما بازي را اجرا ميكنيد اولين صفحه اي كه ميبينيد صفحه اي است كه زبان را انتخاب ميكنيد اگه به جاي انگليسي زبان ديگري انتخاب كنيد علاوه بر اينكه منوها تغيير زبان ميدهند گزارشگر بازي نيز به همان زبان بازي را گزارش ميكند و همين عامل افزايش حجم فايلهاي صوتي برنامه و در نتيجه 5 سيدي شدن آن ميشود!
حالا يك سوال دارم!
كسي ميدونه اين فيفا را چطوري گزارش فارسي براش ميسازند؟
Last edited by mehdi_vsgh; 09-08-2006 at 22:25.
عزيز من فكر نكنم علت ترجمه به زبان ها باشه چون بازي سيمز به اندتا زبان هست ولي 2 سيدي بود (نسخه اول)
خوب حجم گزارشهاي بازي خيلي بيشتره شما يه نگاهي به حجم فايلهاي صوتي برنامه بياندازيد متوجه خواهيد شد!
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان من بازی fifa06 رو نصب کردم و به طور عالی هم اجرا میشه ولی مشکل اینه که اگه در قسمت side select بازی رو با game pad کنیم و وارد شویم بعد load قبل از شروع بازی اصلی از بازی خارج میشه و به ویندوز بر میگردو و پیغامی که dont send داره میده ولی با کیبرد به طور کامل و صحیح کار میکنه برا كسي اينجا تا حالا همچين مشكلي پيش اومده يا مشكل از كامپيوتر منه.
ممنون ميشم كمك كنيد![]()
شما اين مشكل را در اين قسمت داريد من هم اين مشكل را در قست مولتي پليرش دارم ... به احتمال زياد يا ماله كركش هست يا ماله پچ است ... اگه پچ روش نصب كرديد پاكش كنيد و دوباره نصب كنيد ... !نوشته شده توسط micropersian
اگر هم نشد اشكال از ويندوزتون هست !![]()
سلام كسي ميتونه پروفايل خودش را كه كامل باشه و تقريبا همه قفلهارا باز كرده باشه (مثل ليگهاي ايتاليا و...) را برام آپلود كنه![]()
![]()
آقا سلام يكي به من كمك كنه
من بارها اين بازي رو تموم كردم
حالا كه كمي فكر ميكنم يادم در 2002 توي منو كه ميرفتم يه جا بود كه ميشد بازي رو perfshenal كنم يعني در واقع سخت تر ميشد بازي
اما توي fifa 2006 همچين چيزي نيست هر كاري ميكنم كه بازي سخت تر بشه نميشه
كسي ميدونه چيكار بايد كرد اصلا سخت تر ميشه يا همينتوريه در ضمن بازي من با demon tools اجرا ميشه و 4 تا cd هستش
مرسي اگه جوابمو زود تر بدين07/06/1385
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
سلام.
عرفان جان شما ميتوني سختتر هم بكني يك سطح world class هم داره .
اگه میخوای همین جوری بازی کنی که برو قسمت Game Setting اونجا میتونی تنظیمات رو انجام بدی و سطوح بازی رو تغییر بدی .
الان خونه نیستم اینارو ذهنی میگم اگه کارت راه نیفتاد برم خونه بیشتر بهت کمک میکنم.
یک قسمتی هم داره به نامه my fifa 06 اونجا هم یک سری بزن.
سی دی های من 5 تای .
مرسي كه جوابمو دادي من قبلا كلي تو منوش ور رفتم ولي همچين چيزي نديدم ولي بازم ميرم خونه امتحان ميكنمنوشته شده توسط piishii
ببينم چجوري ميشه بهر خال مرسي راستي چرا تو ياهو نيستي بيا تو ياهو منم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)