تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 147 اولاول ... 162223242526272829303676126 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 1461

نام تاپيک: همه موارد iphone جز نرم افزاری (لیست آموزش ها در پست اول)

آخر فروم باز RezaTayebiJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

1

اره حاجی
    برنامش توپه ولی یکم ضعیفه.

این آدرس برنامه هستش

Installer
    install
    Utillities
    SMSD

اگه در جریان باشی و به سایت ما اومده باشی ، ما گروه sms بازی داریم که حدود 800 تا عضو داره.

این 800 تا عضو در حدود 12 گروه ، دسته بندی شدن.
    یکی از سر گروه ها که اسمش محمد سجادی با نام کاربری MS Musicتا 10 روز پیش iPhone داشت و 3 تا گروه رو با 60 تا کاربر ساپورت می کرد. 60 تا می دونی یعنی چی؟ ما حداقل روزی 70 تا sms از طرف سرگروه اصلی که MostafaEshghi باشه و عضو همین فروم هست دریافت می کنیم.

حالا این 70 تا sms ممکنه بعضی هاش 15 صفحه ای باشه (چون اکثره sms ها فارسی هستن).
    حالا MS Music این sms هارو از طریق کامپیوتر می فرستاده و از همه جالب تر اینه که iPhone فارسی رو ساپورت نمیکنه ولی اون تمامش رو می ریزه تو کامپیوتر و ارسال می کنه. (مطمئن باشید میشه)
    نسخه ی مخصوص سیستم عامل Mac داره و اسمش Syphone - iPhone messaging tool هست.

این هم لینک دانلودش:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی با iTunes رو قراره آموزش کاملش رو برام بفرسته.
    حتما ً براتون میگذارم.
    اول از همه بابت نرم افزار Syphone بسیار بسیار ممنون. حتما ازش استفاده خواهم کرد.
    در حال حاضر Patch زبان عربی برای آی فون هست که بشه از طریقش اس ام اس های فارسی رو خوند.
    نرم افزار itunes از اولین نسخه ی ارائه شده تا بحال قابلیت ارسال اس ام اس نداشته. دوست شما احتمالا از پلاگینی استفاده می کنه. من یکی حسابی مشتاقم ببینم دوست شما از چه شیوه ای استفاده می کنه. ما رو در جریان بذارید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه MTNIrancell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

برای ویرایش artwork موسیقی در itunes ، روی آهنگ کلیک راست کن و اولین گزینه یعنی Get Info رو انتخاب کن. توی پنجره ی باز شده برو به منوی Artwork .
    متاسفانه SendSong قابلیت اضافه کردن آهنگ به زیرمجموعه ی آهنگ های SMS رو نداره.
    مرسی

اول از همه بابت نرم افزار Syphone بسیار بسیار ممنون. حتما ازش استفاده خواهم کرد.
    در حال حاضر Patch زبان عربی برای آی فون هست که بشه از طریقش اس ام اس های فارسی رو خوند.
    نرم افزار itunes از اولین نسخه ی ارائه شده تا بحال قابلیت ارسال اس ام اس نداشته. دوست شما احتمالا از پلاگینی استفاده می کنه. من یکی حسابی مشتاقم ببینم دوست شما از چه شیوه ای استفاده می کنه. ما رو در جریان بذارید.
    چه جوری بهمون میرسیونی؟
    100% بهتون اطلاع میدم
    این برنامه رو از خود سایت Apple گرفته بوده که الان دیگه تو سایت نیست.
    دیروز هر چی search کرده پیدا نکرده

تاريخ عضويت
    Oct 2007

1

مرسی

چه جوری بهمون میرسیونی؟
    100% بهتون اطلاع میدم
    این برنامه رو از خود سایت Apple گرفته بوده که الان دیگه تو سایت نیست.
    دیروز هر چی search کرده پیدا نکرده
    Patch زبان عربی متاسفانه پر از باگ هست و باعث هنگ کردن آی فون می شه ... یکی از دوستان در حال حاضر داره Patch زبان فارسی برای آی فون می نویسه. ما همچنان منتظریم کارش أماده بشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Anathema&sin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ...Right Here

پيش فرض

سلام به همه خصوصا رضای عزیز (من چند روزی نبودم اما از پستها متوجه شدم که شما تهران نیستی . منتظرم برگردی تا مزاحمت بشم)
    من یه مشکلی برام پیش اومده امیدوارم دوستان کمکم کنند.

دیروز میخواستم تم گوشیمو عوض کنم.اول تم رو از سایت دانلود کردم بعد داشتم باiBrickr تم رو توی زیر شاخه ی Framework قرار میدادم که اشتباها 3 تا از دستورهای FrameWork گوشی رو پاک کردم.یکی از این دستورهارو دیشب توی نت پیدا کردم اما 2 تای دیگرو هر چی میگردم پیدا نمیکنم.

اگه دقت کرده باشید وقتی گوشی در حالت استندبای نیست و به شما تلفن میشه 2 تا گزینه ی ANSWER به رنگ سبز و DECLINE به رنگ قرمز روی صفحه میاد.

حالا دست گلی که من آب دادم اینه که وقتی گوشیم تو این حالت زنگ میخوره به جای اینکه کادر ANSWER سبز باشه کادرش مشکی شده.یعنی این دستور کادر سبز پاک شده.

دوستانی که با iBrickr (فکر میکنم برنامه های دیگه ای هم هستند که میشه با کمک اونها به ساختمان گوشی نفوذ کرد مثل Winscp) کار میکنن یه لطفی بکنن به من و این دو تا دستورو یه جایی آپ لود کنن تا من بتونم وارد گوشیم کنم.
    طریقه ی کار خیلی آسون و در حد 1 دقیقست .
    تنها کاری که باید بکنید اینه که گوشی رو به PC وصل کنید و iBrickr رو اجرا کنید بعد به این شاخه برید>>>>> System_Library_Frameworks_TelephonyUI.framework
    اگه دقت کنید توی این شاخه دو تا فایل به اسامی>>>>bottombarbkgnd.png و bottombarblue_pressed.png میبینید روی هر کدوم از این فایلهارو که کلیک کنید توی همون پنجره ی iBrickr پائین سمت چپ دو تا گزینه ظاهر میشه Download و Delete .حالا اگه روی Download کلیک کنید اون فایل توی فولدری که iBrickr رو اونجا نصب کردید کپی میشه.حجم این 2 فایل سر جمع کمتر از 5 کیلو بایته.

خیلی ممنون میشم اگه دوستان بتونن کمک کنم اگه از توی این تاپیک نتونم پیدا کنم بعید میدونم بتونم کار دیگه ای بکنم.
    Last edited by Anathema&sin; 16-12-2007 at 21:07.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

Patch زبان عربی متاسفانه پر از باگ هست و باعث هنگ کردن آی فون می شه ... یکی از دوستان در حال حاضر داره Patch زبان فارسی برای آی فون می نویسه. ما همچنان منتظریم کارش أماده بشه.

پس ما منتظریم.
    دستت درد نکنه.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اقا شما به هنگام مکالمه به صفحه LCD آی فون دقت کردید؟

وقتی شماره رو می گیری صفحه روشن هست و به محض اینکه گوشی رو به دم گوشتون می گذارید خاموش میشه و اگه دوباره از گوش 10 سانتی متر فاصله بدید روشن میشه.

یعنی چه قدر به فکر مصرف بهینه از باطری هستن !!!!

چه جالبه.
    روی گوشی های دیگه من دقت نکردم ولی برام خیلی جالب بود.
    عجت تکنولوژی ای.
    جل الخالق

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام به همه خصوصا رضای عزیز (من چند روزی نبودم اما از پستها متوجه شدم که شما تهران نیستی . منتظرم برگردی تا مزاحمت بشم)
    من یه مشکلی برام پیش اومده امیدوارم دوستان کمکم کنند.

دیروز میخواستم تم گوشیمو عوض کنم.اول تم رو از سایت دانلود کردم بعد داشتم باiBrickr تم رو توی زیر شاخه ی Framework قرار میدادم که اشتباها 3 تا از دستورهای FrameWork گوشی رو پاک کردم.یکی از این دستورهارو دیشب توی نت پیدا کردم اما 2 تای دیگرو هر چی میگردم پیدا نمیکنم.

اگه دقت کرده باشید وقتی گوشی در حالت استندبای نیست و به شما تلفن میشه 2 تا گزینه ی ANSWER به رنگ سبز و DECLINE به رنگ قرمز روی صفحه میاد.

حالا دست گلی که من آب دادم اینه که وقتی گوشیم تو این حالت زنگ میخوره به جای اینکه کادر ANSWER سبز باشه کادرش مشکی شده.یعنی این دستور کادر سبز پاک شده.

دوستانی که با iBrickr (فکر میکنم برنامه های دیگه ای هم هستند که میشه با کمک اونها به ساختمان گوشی نفوذ کرد مثل Winscp) کار میکنن یه لطفی بکنن به من و این دو تا دستورو یه جایی آپ لود کنن تا من بتونم وارد گوشیم کنم.
    طریقه ی کار خیلی آسون و در حد 1 دقیقست .
    تنها کاری که باید بکنید اینه که گوشی رو به PC وصل کنید و iBrickr رو اجرا کنید بعد به این شاخه برید>>>>> System_Library_Frameworks_TelephonyUI.framework
    اگه دقت کنید توی این شاخه دو تا فایل به اسامی>>>>bottombarbkgnd.png و bottombarblue_pressed.png میبینید روی هر کدوم از این فایلهارو که کلیک کنید توی همون پنجره ی iBrickr پائین سمت چپ دو تا گزینه ظاهر میشه Download و Delete .حالا اگه روی Download کلیک کنید اون فایل توی فولدری که iBrickr رو اونجا نصب کردید کپی میشه.حجم این 2 فایل سر جمع کمتر از 5 کیلو بایته.

خیلی ممنون میشم اگه دوستان بتونن کمک کنم اگه از توی این تاپیک نتونم پیدا کنم بعید میدونم بتونم کار دیگه ای بکنم.
    iBrick تنها برای ویندوز اومده (فعلا هم که گروه سازندش درشون تخته شده ) . به همین خاطر متاسفانه متاسفانه کمکی از دست من بر نمی یاد.

احتمالا ۵شنبه برگردم تهران. امیدوارم بتونیم همدیگه رو ببینیم.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

1

اقا شما به هنگام مکالمه به صفحه LCD آی فون دقت کردید؟

وقتی شماره رو می گیری صفحه روشن هست و به محض اینکه گوشی رو به دم گوشتون می گذارید خاموش میشه و اگه دوباره از گوش 10 سانتی متر فاصله بدید روشن میشه.

یعنی چه قدر به فکر مصرف بهینه از باطری هستن !!!!

چه جالبه.
    روی گوشی های دیگه من دقت نکردم ولی برام خیلی جالب بود.
    عجت تکنولوژی ای.
    جل الخالق
    شاهین جان اول از همه بابت syphone دمت گرم که خیلی بدردبخوره.

آره . بنده خداها به فکر مصرف باطری هستن ...

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ...Right Here

پيش فرض

ممنون به هر حال رضا..
    اما من این دو تا فایلو از کجا میتونم گیر بیارم....نتو گشتم اما نبود...همش 5 کیلو بایته....
    عجب گرفتاری شدم.........

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ...Right Here

پيش فرض

من خودم با ibrickr کار میکنم مشکلی هم نداشتم باهاش ...
    اینجا هیچکی ورژن 1.1.1 به پائین نداره....؟؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •