تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 122 اولاول ... 162223242526272829303676 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 1217

نام تاپيک: ▓ Microsoft PowerPoint سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان
    يه مشكل عمده اي كه با پاور پوينت دارم اينه كه بعضي وقتا روي صفحه خاصي سيستم هنگ مي كنه. از اساتيد اگه كسي احيانا به اين مشكل بر خورده مي تونه راهنمايي كنه ممنون مي شم
    من به این مشکل برخوردم. هم توی اکسل هم توی پاورپوینت. معمولاً به دلیل وجود یک کاراکتر خاص در اون اسلاید هست که به علت نامعلومی باعث هنگ کردن برنامه میشه. این مشکل، اغلب زمانی پیش میاد که محتوای اسلاید رو از یک صفحه اینترنتی Copy/Paste کردیم.

باید اون اسلاید خاص رو حذف کنی و از اول بنویسی تا مشکل حل بشه. اگه نتونی اون اسلاید رو از فایل مربوطه حذف کنی، باید مابقی اسلایدها رو به یک فایل جدید کپی کنی و اون اسلاید رو هم از اول درست کنی.

داره خودمونی میشه acer_14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من به این مشکل برخوردم. هم توی اکسل هم توی پاورپوینت. معمولاً به دلیل وجود یک کاراکتر خاص در اون اسلاید هست که به علت نامعلومی باعث هنگ کردن برنامه میشه. این مشکل، اغلب زمانی پیش میاد که محتوای اسلاید رو از یک صفحه اینترنتی Copy/Paste کردیم.

باید اون اسلاید خاص رو حذف کنی و از اول بنویسی تا مشکل حل بشه. اگه نتونی اون اسلاید رو از فایل مربوطه حذف کنی، باید مابقی اسلایدها رو به یک فایل جدید کپی کنی و اون اسلاید رو هم از اول درست کنی.

ضمن تشكر
    يه موضوع ديگه اينه كه همين فايل تو لپ تاپ مشكلي نداره به محض اينكه تو كامپيوترهاي دستكتاپ باز مي كني هنگ مي كنه

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

ضمن تشكر
    يه موضوع ديگه اينه كه همين فايل تو لپ تاپ مشكلي نداره به محض اينكه تو كامپيوترهاي دستكتاپ باز مي كني هنگ مي كنه
    نباید اینطور باشه. مگر این که ورژن آفیس نصب شده روی لپ تاپ با دسکتاپ فرق کنه.

داره خودمونی میشه acer_14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

نباید اینطور باشه. مگر این که ورژن آفیس نصب شده روی لپ تاپ با دسکتاپ فرق کنه.
    متأسفانه هست چون ورژن آفيس هر دو تاشون يكيه و از همينش متعجبم

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

متأسفانه هست چون ورژن آفيس هر دو تاشون يكيه و از همينش متعجبم
    اون اسلایدی را که روی دسکتاب مشکل دارد، داخل لپ تاپ باز کن، ابتدا آن اسلاید را حذف کن و سپس از اول آن را بساز. متن آن را هم از جایی Copy/Paste نکن و با دست بنویس. باید مشکل حل شود. اگر نشود دیگر نمی دانم چه راه حلی بگویم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه bahareh655's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    بالای نَوَردِوون-نزدیک پُشت بون

پيش فرض

سلام
    ببخشید من نیاز به چند تا template پاور پوینت در مورد "امنیت-رمزنگاری-کارت هوشمند" دارم،اگه animated هم باشه،چه بهتر!
    راستش گشتم،ولی بیشتر جاها پولی بود
    جایی رو سراغ دارین که template ،background و ... تو این زمینه ها یا ترکیب این موضوعات داشته باشه؟!
    در ضمن می خوام هم با مایکروسافت پاورپوینت 2003 و هم با 2007 سازگار باشه!
    اگه نرم افزاری هم در مورد سفارشی کردن افکتها و slide transition ها سراغ دارین،لطفاً معرفی کنین.

با نهایت تشکر

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    ببخشید من نیاز به چند تا template پاور پوینت در مورد "امنیت-رمزنگاری-کارت هوشمند" دارم،اگه animated هم باشه،چه بهتر!
    راستش گشتم،ولی بیشتر جاها پولی بود
    جایی رو سراغ دارین که template ،background و ... تو این زمینه ها یا ترکیب این موضوعات داشته باشه؟!
    در ضمن می خوام هم با مایکروسافت پاورپوینت 2003 و هم با 2007 سازگار باشه!
    اگه نرم افزاری هم در مورد سفارشی کردن افکتها و slide transition ها سراغ دارین،لطفاً معرفی کنین.

با نهایت تشکر
    سلام
    برای سفارشی کردن ترنزیشن و افکت راهی سراغ ندارم.
    این موردی که گفتید خیلی خاص هست و فکر نمی کنم برای آن تمپلت و بک گراند از پیش طراحی شده وجود داشته باشه ولی می تونید با استفاده از Image Search گوگل تصاویر دلخواه رو در مورد موضوعات مورد نظرتون پیدا کنید. اگه از کلمات انگلیسی استفاده کنید بهتر به نتیجه می رسید. مثل این:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. این کاربر از javad2625 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه bahareh655's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    بالای نَوَردِوون-نزدیک پُشت بون

پيش فرض

سلام
    برای سفارشی کردن ترنزیشن و افکت راهی سراغ ندارم.
    این موردی که گفتید خیلی خاص هست و فکر نمی کنم برای آن تمپلت و بک گراند از پیش طراحی شده وجود داشته باشه ولی می تونید با استفاده از Image Search گوگل تصاویر دلخواه رو در مورد موضوعات مورد نظرتون پیدا کنید. اگه از کلمات انگلیسی استفاده کنید بهتر به نتیجه می رسید. مثل این:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام دوست عزیز!
    ممنون از توجهتون
    راستش تمپلیت هست،منتها جاهایی که من رفتم،پولی بود؛
    می خواستم ببینم جاهای دیگه ای هست که موارد پولی رو دور زده باشن و یا رایگان آپلود کرده باشن!
    البته قضاوت بد نکنین،خودم ترجیح می دم جاهایی باشه که استفاده از تمپلیتهاش بلااشکال باشه.
    ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

سلام میشه پاور پونت رو طوری ذخیره کرد که وقتی بازش میکنی با یک کلیک باز شه و یک باره نمای اسلاید شما باز بشه و اسلاید ها را نمایش بده؟
    بدون راست کلیک کردن و گزینه show
    یا به صورت یک فیلم ذخیرش کرد فایل های پاور پوینت رو؟

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سلام میشه پاور پونت رو طوری ذخیره کرد که وقتی بازش میکنی با یک کلیک باز شه و یک باره نمای اسلاید شما باز بشه و اسلاید ها را نمایش بده؟
    بدون راست کلیک کردن و گزینه show
    یا به صورت یک فیلم ذخیرش کرد فایل های پاور پوینت رو؟
    سلام

فايلهاي پاورپوينت بصروت پيش فرض با پسوند PPT ذخيره ميشه كه در خود پاورپوينت باز ميشه

ولي با ذخيره كردن اون با پسوند PPS ميشه همون كاري كه شما ميخواي انجام داد

موفق باشي

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •