سلام
چه گونه مي توان يك گراف در c++ طراحي كرد
سلام
چه گونه مي توان يك گراف در c++ طراحي كرد
فوریمی خوام ببینم چطور می تونم ویروس بنویسم .
لازم بگم که من از cخیلی کم میدونم.![]()
سلام دوستان می خام در سی پلاس پلاس بورلند منو بسازم به طوری که بتوان با کلید کیبورد جهت را عوض کرد وبا اینتر وارد گزینه ها شد لطفا مرا راهنمایی کنید.
دوستان من برنامهي زير رو تو c++ نوشتم كه توي سه تا فايل طراحي كردم :
بدنهي اصلي :
سرفايل GradeBook.h كه فقط شامل توضيحات توابع هست :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بدنهي توابع كه در يك فايل ديگه قرار دادم با پسوند Cpp :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولي وقتي مي خوام با vc++ كامپايل كنم اين ارور رو در مورد فايل اصلي برنامه ميده :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خواهش ميكنم كمك كنيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
خوب دوست عزیز اگه دقت کنی شما تو قسمت main یه همچین چیزی داری: ; GradeBook book
اولا اینکه شما یه constructor تو تعریف کلاست داری ولی اونو پیاده سازی نکردی: ; (GradeBook (string
مثلا باید واسه اون یه همچین تعریفی داشته باشی:
البته این ارور شما به این قسمت ربطی ندارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما وقتی اومدی یه شی به نام book تو main تعریف کردی (; GradeBook book) برنامه میره دنبال سازنده ای می گرده که هیچ پارامتری براش ارسال نشده وقتی که میبینه همچین سازنده ای نداری اون ارور رو میده شما اگه تو تعریف کلاست خط زیر رو تو قسمت public بذاری:
; ()GradeBook
و تو قسمت تعریف کلاست هم این سازنده رو تعربف کنی به شکل زیر:
فکر کنم مشکلت حل شهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفا کمک کنید پروژه دارم
سلام.خواهشا" کمکم کنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!من برنامه بازی ماروپله یا منچ رو تو زبان c می خوام تو رو خدا خیلی مهمه اگه کسی بلده لطفا برام بنویسه ممنون میشم.
من خیلی بلد نیستم اینجا کار کنم نمی دونم چه طوری پیغام بزارم چه طوری جواب سوالم ببینم پس لطفا اگه یه ادم با مرام مهربون پیدا شد یکی از این برنامه هارو تو c برام بنویسه لطفا email کنه چون اینجا بلد نیستم چه جوری باید پیدا کنم.
idol./21sale az tab./daneshjoo computer
help meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeee
plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
in id mane age kasi bekhad komakam kone ke ahle yahoo ham bashe khoshhal misham bahash bechatam.
idol.antik
plzzzzzzzzzzzzzzzzzz harki mitone komakam kone
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)