من لاک کد گوشی رو نمی دونم با nss هم هر کاری کردم کدی که بهم می ده وقتی توی گوشی می زنم می گه code eror
نمی دونم چیکار کنم.
مستر ریست نمی شه.
من لاک کد گوشی رو نمی دونم با nss هم هر کاری کردم کدی که بهم می ده وقتی توی گوشی می زنم می گه code eror
نمی دونم چیکار کنم.
مستر ریست نمی شه.
در مورد اون برنامه هم بازش کن میفهمی باید چیکار کنی اگه نتونستی بگو تا مرحله مرحله بهت بگم چیکار کنی[/QUOTE]
من برنامه CrystalFarsiLocalization رو تو گوشی نصب کردم اما هیچ آیکونی تو منو اضافه نشده که بخوام برنامرو باز کنم مرحله به مرحله پیش برم
من برنامه CrystalFarsiLocalization رو تو گوشی نصب کردم اما هیچ آیکونی تو منو اضافه نشده که بخوام برنامرو باز کنم مرحله به مرحله پیش برم[/QUOTE]
وقتی نصبش میکنی توی منوی Installat همچین برنامه ایی اضافه میشه
![]()
lمن درباره برنامه nss اطلاعای ندارم میتونی توی تاپیک خودش سوال کنی ولی مگه شما گوشیتو تازه نخریدی؟کد گوشیت رو عوض کردی و یادت رفته؟چون کد پیش فرض 12345 هستش ولی توی تاپیک خودش از بچه ها سوال کن
وقتی نصبش میکنی توی منوی Installat همچین برنامه ایی اضافه میشه
[/QUOTE]
ممنون پیدا کردم اما وقتی enable رو می زنم میگه گوشی باید ریستارت بشه و بعد از ریستارت، هیچ تغییری
نمی کنه. لطف می کنید خودتون توضیح بدید باید چیکار کنم![]()
خودم فهمیدم ممنون از راهنماییتون
من گوشیم e65 که هر برنامه یا تمی از سری 60 ورژن 3 می خوام نصب کنم ، error میده ( چه با فرمت sis چه sisx) .
علتش چیه ؟
برنامه هایی که برای گوشیهای جاواست رو می تونم نصب کنم؟؟؟
چه اروری میده؟
احتمالا شما اونا رو ساین نکردین.
اگه تاریخ گوشی رو عقب کشیدین و نصب نشد یا باید گوشی رو هک کنین یا که فایل cer &key گوشی تون رو بگیرین و برنامه ها رو ساین کنین.
توی همین فروم بگردین پیدا می کنید.
راستی که باید برنامه ها برای سیمبین 9.1 باشن تا نصب بشن.
سلام عزیز
من یه 4 روزی اینجا نبودم شرمنده جواب دیر شد
شما اولین کاری که باید بکنید اینه که برید توی َApp mgr گوشیتون وقتی که باز شد options رو بزنید برید توی توی settings الان باید گزینه اول روی All باشه گزینه دوم هم off باشه حالا برنامه ها رو نصب کن ببین چه پیغامی خطایی میده؟شاید 50 درصد مشگل نصب کردنت حل بشه 50 درصد دیگه هم باید برنامه ها رو ساین کنی که اونم یا باید فایلهای cer و key گوشیتو بگیری یا اینکه گوشیتو هک کنی که اگه راهنمایی خواستی من در خدمتتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)