چرا پستم 2 تا شد ؟؟؟
من فقط ویرایشش کردم![]()
چرا پستم 2 تا شد ؟؟؟
من فقط ویرایشش کردم![]()
چرا کسی جواب منو نمیده ؟؟
نا امیدم کردین دوستان !![]()
درود بر شما ...
شما برای چه سخت افزارهایی نیاز به واتر کولر دارین ؟! ... اگه برای هارد و رم و ... هم میخواهین ، پکیجی نیستش که همه اینهایی رو که خواستین داشته باشه و شما باید خودتون تیکه های واتر کولر رو جدا جدا خریداری کنین و اینستال کنین ... شما اگه بنویسین که چقدر میخواهین برای واتر کولر خرج کنین و کجا زندگی میکنین ما هم بیشتر میتونیم کمکتون کنیم ... من چون دستم توی جیب خودمه و دوروبرم هم از این چیزها زیاده پس راحت میتونم چیزهایی رو که میخوام خریداری کنم ، شما هم باید نسبت به جیبتون و موقعیتتون ( مالی و محل زندگی ) یه نگاهی بندازین و تصمیم بگیرین ( بیشتر قطعات موجود در ایران نیستش ) .
با سپاس ...
بدرود
دوستان به نظر شما لوله ها و بست هاي يك خنك كننده آبي چه قدر مي تونند فشار رو تحمل كنند؟؟؟
چون قصد دارم يه جورايي موتور يخچال رو باهاش بايد كنم...
دوستان به نظر شما لوله ها و بست هاي يك خنك كننده آبي چه قدر مي تونند فشار رو تحمل كنند؟؟؟
چون قصد دارم يه جورايي موتور يخچال رو باهاش بايد كنم...
شکست میخوری.
اگه از همون لوله های خود یخچال استفاده کنی بهتره.
راستش من درست متوجه نشدم میخای چکار کنی؟ میخای به جای پمپ اب موتور یخچال بذاری؟!!!!!1
یه ذره از گاز یخچال سمیه چون کلر داخلشه.نشت کنه باید بری .....
Last edited by BLACK-BLACK; 07-09-2008 at 11:26.
گاز داخل موتور يخچال 2 نوع هست كه حتي يك نوعش ( نوع تقلبي ) قابل اشتعال هست و مثل گاز معمولي شعله ور مي شه...
كجاش سميه؟ گاز سي اف سي هستش عزيز... هموني كه توي به به هم هست!! و تو ام شي!!!
خوراكش 2 تا شير كنترل...يه فشارسنج...يه موتور...چسب آكواريوم...لوله هاي مرقوب ( شيلد دار ) و مقداري از وسايل يه خنك كنندهي آبي هست... تا سي پي يو يخ بزنه!![]()
سلام
بچه این جا کسی هست بتونه به من کمک کنه یه خنک کننده آبی بسازم؟
میخوام خودم درست کنم
میشه بگید چه چیزایی میخواید؟
خودت كه هيچ موقع نمي توني درست كني... چون لوازم مي خواد....پمپ و راديات و شيلنگ كه مشكلي نيست... اما هيت cpu رو چي كارش مي خواي بكني؟
من میخوام به جای اب توش الکل باشه ....
اتفاقا اونو بلدم درست کنم
فقط شما بگین چه پمپی و چه رادیاتی و از کجا بگیرم.
برای رادیات خودم فکر کردم رادیات بخاری پراید خوب باشه.
پمپ رو نمی دونم
برای هیت پردازنده هم از دو صفحه مسی و لوله مسی استفاده میکنم
شاید هم بتونم داخل یه هیت سینگ لوله کار بزارم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)