تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 416 اولاول ... 162223242526272829303676126 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

داره خودمونی میشه jangel girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

آقای jangel girl خواهش میکنم.منم از این سایت دانلود میکنم اگه بخوام ببینم که باید یک سال صبر کنم.به نظر منم با صدای ژاپنی بیشتر حال میده.

آقا رایان من که کاری نکردم اصل کار رو که آقای hsh_4321 کردن که دستشون درد نکنه.

آقای jangel girl (درست گفتم.) نظرتون چیه که ایتاچی ساسوکه رو سوسک کنه؟
    با عرض معذرت حامد جون ولی خانم jangel girl . منم درباره ی سوالتون موافقم من اولا از ساسوکه خوشم می اومد ولی توی شیپودن ازش متنفر شدم ناروتو اگه شده جونش رو برای ساسوکه میده و هیچ وقت هم نامرد بازی در نیاورده اما ساسوکه طوری با ناروتو رفتار میکنه که انگار هیچی بینشون وجود نداشته

آخر فروم باز Genjo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    L.A

پيش فرض

حامد جان:لازم نیست قسمت های جدید مانگاش بیاد تا معلوم بشه کی کی رو سوسک می کنه.....

چون تا این قسمتش ساسکه هر کاری کرده با شکست مواجه شده.اگه هم آخر سر بتونه ایتاچی رو بکشه یا با کمک مستقیم یا غیر مستقیم اوروچیمارو هست.ولی خداییش ایتاچی به نظر من قویترین کارکتر این مجموعه ستتنهایی هر کاری می کنه و از کسی هم کمک نمی گیره .همه ی فن هایی که استفاده می کنه ماله خودش و قدرتش رو از جایی دیگه پیدا نمی کنه

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    L.A

پيش فرض

با عرض معذرت حامد جون ولی خانم jangel girl . منم درباره ی سوالتون موافقم من اولا از ساسوکه خوشم می اومد ولی توی شیپودن ازش متنفر شدم ناروتو اگه شده جونش رو برای ساسوکه میده و هیچ وقت هم نامرد بازی در نیاورده اما ساسوکه طوری با ناروتو رفتار میکنه که انگار هیچی بینشون وجود نداشته

گل گفتید دوست عزیز

به نظر من ساسکه فقط دیگه با مردنش می تونه دوستیشو ثابت کنه(هه هه هه)من کلا طرفدار خونریزی و کشتار نیستم ولی چون که جیرایا کشته شده دیگه هیچ فرقی نمی کنه که ساسکه و ساکورا و ........بمیره(منظورم همه کاکتراهای + انیمه هست)

خوشبختانه هنوز می شه به اوروچیمارو دل بست

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

ببخشید خانوم jangel girl نمیدونستم.من کاملا با شما موافقم.

حامد جان:لازم نیست قسمت های جدید مانگاش بیاد تا معلوم بشه کی کی رو سوسک می کنه.....

چون تا این قسمتش ساسکه هر کاری کرده با شکست مواجه شده.اگه هم آخر سر بتونه ایتاچی رو بکشه یا با کمک مستقیم یا غیر مستقیم اوروچیمارو هست.ولی خداییش ایتاچی به نظر من قویترین کارکتر این مجموعه ستتنهایی هر کاری می کنه و از کسی هم کمک نمی گیره .همه ی فن هایی که استفاده می کنه ماله خودش و قدرتش رو از جایی دیگه پیدا نمی کنه
    آقا رایان با شما هم مواقم.هر چند از ایتاچی زیاد خوشم نمیاد ولی از ساسوکه بیشتر دوسش دارم.

گل گفتید دوست عزیز

به نظر من ساسکه فقط دیگه با مردنش می تونه دوستیشو ثابت کنه(هه هه هه)من کلا طرفدار خونریزی و کشتار نیستم ولی چون که جیرایا کشته شده دیگه هیچ فرقی نمی کنه که ساسکه و ساکورا و ........بمیره(منظورم همه کاکتراهای + انیمه هست)

خوشبختانه هنوز می شه به اوروچیمارو دل بست
    راستی نظرتون چیه که ناروتو هم بمیره؟حالا که همه رو کشتین اینم روش.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    L.A

پيش فرض

راستی نظرتون چیه که ناروتو هم بمیره؟حالا که همه رو کشتین اینم روش.
    از شوخی گذشته ....

من فکر میکنم که نارتو در پایان داستان بمیره!!!دلیلش هم رو باید خودتون پیدا کنید

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

از شوخی گذشته ....

من فکر میکنم که نارتو در پایان داستان بمیره!!!دلیلش هم رو باید خودتون پیدا کنید
    آره احتمالش خیلی زیاده.دلیلشم یکی دوتا نیست.

راستی قسمت بدی شیپودن همین پنجشنبه میاد؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    L.A

پيش فرض

آره احتمالش خیلی زیاده.دلیلشم یکی دوتا نیست.

راستی قسمت بدی شیپودن همین پنجشنبه میاد؟

سلام

من حقیقتش زیاد تو کار انیمه نیستم ولی فکر کنم که یه قسمتش اومده باشه (البته نمی دونم شما کدوم رو می خوای)؟؟؟

[/URL"]www.mediafire.com/?499ivdlurjt[/URL] با حجم 37.31 mb با سرعت بالا

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با حجم 39.12 mb
    Last edited by Genjo; 10-03-2008 at 11:57.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان دیگه از بحث نزنید بیرون دیگه آخه برای چی باید ناروتو بمیره ( فداش شم ) ولی همه میدونیم که میمیره به قول حامد جون دلیلش یکی دو تا هم نیست. اما من موافقم که ساسوکه بمیره ( موجود بی احساس بایدم بمیره ) و یه چیز دیگه ساکورا هم بمیره انقدر ازش بدم میاد با این که ساسوکه رفته هنوزم دوسش داره و اندازه ی نخود هم به ناروتو اهمیت نمیده راستی یادتون هست ژیرایا توی لحظه های آخره مرگش گفت که ناروتو کلید یک چیزی هست ( علامت روی دلش ) خب منظورشون چی بودش؟ کسی میدونه جنگ ساسوکه و ایتاچی کی تموم میشه من هر هفته میرم مانگای جدید میبینم ولی تموم نمیشه جنگشون ( خسته شدم خیلی طولانیه)

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    L.A

پيش فرض

دوستان دیگه از بحث نزنید بیرون دیگه آخه برای چی باید ناروتو بمیره ( فداش شم ) ولی همه میدونیم که میمیره به قول حامد جون دلیلش یکی دو تا هم نیست. اما من موافقم که ساسوکه بمیره ( موجود بی احساس بایدم بمیره ) و یه چیز دیگه ساکورا هم بمیره انقدر ازش بدم میاد با این که ساسوکه رفته هنوزم دوسش داره و اندازه ی نخود هم به ناروتو اهمیت نمیده راستی یادتون هست ژیرایا توی لحظه های آخره مرگش گفت که ناروتو کلید یک چیزی هست ( علامت روی دلش ) خب منظورشون چی بودش؟ کسی میدونه جنگ ساسوکه و ایتاچی کی تموم میشه من هر هفته میرم مانگای جدید میبینم ولی تموم نمیشه جنگشون ( خسته شدم خیلی طولانیه)
    سلام.

من هم موافقم نویسنده ی داستان بمیره ولی کو گش شنوا

ساسکه به احتمال 99% زنده می مونه چون آخر داستان باید با توبی یا "همون مادارا"بجنگه که احتمالا هم اون رو شکست میده (با کمک یک نفر که شاید ایتاچی(اگه زنده بمونه) و یا کاکاشی....خلاصه هر کی که شارینگان داشته باشه.

ولی ناروتو باید بمیره تا بتونه کیوبی رو آزاد کنه و با اون با پین بجنگه .

اگه داستان غمیگن و با یه تراژدی بزرگ تموم بشه همیشه تو خاطره ها باقی می مونه و این خودش یه امتیازه که احتمالا نویسنده ی داستان همیچن پیشبینی کرده.یا ناروتو و یا ساکورا(چون ساکورا احتمالا فن تعویض زندگی رو از مامان بزرگ ساسوری یاد گرفته)

ولی ناروتو زنده بمونه بدونه کیوبی هیچی نیست .پس در نتیجه می گیریم که بمیره بهتر از اینه که با فلاکت زندگی کنه و هوکاگه بشه

درمورد ساکورا هم باهات موافقم:

از پس دیدم که هی ناروتو رو می زنه دیگه دارم کلافه میشم(شیطونه میگه خودم برایه داستان یه کاراکتر جدید بسازم و بگم که ساکورا رو باید بکشه)

و اما درمورد سوالتون:

من فکر کنم منظور جیرایا بزرگ این بود که با این کلیدی که پدر ناروتو بر جسم ناروتو بر جا گذاشته یه جا باید خودش رو نشون بده (حالا یا جسمش و یا روحش به کمک ناروتو میاد)(؟)

و درمورد جنگ ساسکه و ایتاچی : "اله و العلم"

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام.

من هم موافقم نویسنده ی داستان بمیره ولی کو گش شنوا

ساسکه به احتمال 99% زنده می مونه چون آخر داستان باید با توبی یا "همون مادارا"بجنگه که احتمالا هم اون رو شکست میده (با کمک یک نفر که شاید ایتاچی(اگه زنده بمونه) و یا کاکاشی....خلاصه هر کی که شارینگان داشته باشه.

ولی ناروتو باید بمیره تا بتونه کیوبی رو آزاد کنه و با اون با پین بجنگه .

اگه داستان غمیگن و با یه تراژدی بزرگ تموم بشه همیشه تو خاطره ها باقی می مونه و این خودش یه امتیازه که احتمالا نویسنده ی داستان همیچن پیشبینی کرده.یا ناروتو و یا ساکورا(چون ساکورا احتمالا فن تعویض زندگی رو از مامان بزرگ ساسوری یاد گرفته)

ولی ناروتو زنده بمونه بدونه کیوبی هیچی نیست .پس در نتیجه می گیریم که بمیره بهتر از اینه که با فلاکت زندگی کنه و هوکاگه بشه

درمورد ساکورا هم باهات موافقم:

از پس دیدم که هی ناروتو رو می زنه دیگه دارم کلافه میشم(شیطونه میگه خودم برایه داستان یه کاراکتر جدید بسازم و بگم که ساکورا رو باید بکشه)

و اما درمورد سوالتون:

من فکر کنم منظور جیرایا بزرگ این بود که با این کلیدی که پدر ناروتو بر جسم ناروتو بر جا گذاشته یه جا باید خودش رو نشون بده (حالا یا جسمش و یا روحش به کمک ناروتو میاد)(؟)

و درمورد جنگ ساسکه و ایتاچی : "اله و العلم"
    من هم موافقم " اله و العلم" اما برای چی ناروتو بمیره خب... این همه شخصیت در هر حال اگه ناروتو بمیره من نویسنده ی ناروتو رو میکشم . البته اگه هم ساسوکه بمیره هم ناروتو من هیچی نمیگم .ولی آخه بیشتر کارتون ها آخرشون خوبه چی میشه اینم آخرش خوب باشه؟ (خواهش میکنم ناروتو نمیره ) در هر حال میدونیم که...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •