آره بايد در معني اين بازي بگيم : « همسايگان جهنمي » ؛ چون اينا دو تا همسايه هستن كه دنيا رو براي هم جهنم كردن . راستي من هر چي فكر ميكنم بازي ديگه اي كه اسمش شبيه اين بوده باشه يادم نمياد
تایید میشه.. اون بازی بود که یه همسایه خپله بود خیلی عصبی بود بعدش یه شخص لاغر می رفت اذیتش می کرد. مال خیلی وقت پیشه. نمی دونم اسمش همسایه جهنمی نبود مگه ؟
« همسایگان جهنمی » همین یکی بازی بود ، بازی دیگه ای با مشابه این اسم نداریم
اینم سایت رسمی بازی :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با اين كه اسامي بعضي از بازيها Slang هست كاملا موافقم.
واضح است كه در اين صورت بهترين كار معني نكردن اون هست
البته بد نيست ضمن اشاره به Slang بودن كلمه اون رو هم بشكافيم و نه معني كنيم
خب قراره اينجا در مورد معني و مفهوم اسامي بازي ها بحث كنيم ، مگه نه ؟
مرتضی جان به طور کامل داری اشتباه می کنی. من منظورم این نبود که چون slang ه نمیشه معنیش کرد. این کلمه کاملا مفهوم داره و کاملا کاملا کاملا کاملا قابل ترجمه س. واسه چی ترجمه ش نکنیم.
حالا که بحثش شد بذارید پرونده "جانی" رو ببندم.. می خواین بودنین که به چه نوع قاتلی گفته میشه ؟ اینو تازه از ینترنت گشتم پیدا کردم.
A contract killing (also contract murder or murder-for-hire) is a murder in which a killer is hired by another person to murder for material reward, usually money. A person who carries out a contract killing is sometimes known as a contract killer, hit man (sometimes hitman), or assassin.
قتل قراردادی (همچنین جانی قراردادی یا جانی اجاره ای) قتلیست که در آن قاتل توسط شخص دیگر کرایه می شود
و در قبال این کار جنس دریافت می کنم، که معمولا پول ه. به شخصی که مرتکب قتل قراردادی میشه معمولا به عنوان قاتل قراردادی (contract killer) ، جانی (hitman) یا آدمکش (assassin) گفته میشه.
خدا رو شکر. همه فهمیدیم که hitman به قاتل قراردادی گفته می شه. به نظرم همون اسمش "جانی" باشه خوبه.
اصلا کلمه سختی هم نیست که اینقدر بهش گیر می دین. اوکی ؟
خب منظور من کلی بود ولی راست میگی هیتمن رو میشه معنی نزدیک براش پیدا کرد
ولی بعضی بازیها این حالت رو دارن ، نه ؟
یکی می خوام یه کمکی بکنه. برین صفحه اول رو چک کنید ببینید کدون بازی ها واسه Xbox کدوم PS2 و کدوم PC وغیره هستش. می خوام صفحه اول رو با کلاس آپدیت کنم....
حالا ببین کی اینکارو می کنه ... اگه کسی رفت دنبالش. همه موندین تمام کارا رو من انجام بدم.
کار خوبیه ولی سخته و وقت گیر و من هم که تا بعد از امتحانهای پایان ترم خیلی کم وقت دارم
عجله که نداری ؟
فعلا بازی های جدیدی که معنی میکنین با اسم پلت فرمهایی که اون بازی براشون عرضه شده بنویسید تا بعد .
مرسی عزیز