بچه ها من از صبح تا الان دارم سعی میکنم تو مستر لیگ یه بازیکن بخرم
کل پول باشگام رو میدم تا یه بازیکن بخرم
10000000000000 بار امتحان کردم
ولی نمیشه خرید
بچه ها من از صبح تا الان دارم سعی میکنم تو مستر لیگ یه بازیکن بخرم
کل پول باشگام رو میدم تا یه بازیکن بخرم
10000000000000 بار امتحان کردم
ولی نمیشه خرید
گیم پلیش حرف نداره مثل همیشه
کشیدگی رو هم من گفتم در پست های قبلی چه طور درست میشه
تایید میشه بازی عالیه - من تیم ایران رو ادیت کردم خیلی با حال شده
مستر لیگش حرف نداره
دوست عزیز خواهش میکنم شما جواب منو بده لطفا
شما تیم ملی رو با عکسهای واقعی ادیت کردی؟
اگه آره بعد ار خارج شدن ار بازی دوباره که اومدی تو بازی لود کردی قیافه ها سر جاش بود؟
بازی شما کرک داشت؟
اول بازی دمو داره؟
البته کسانی که ادعا میکنند چون شوت کردن ودویدن بازیکنها مثل فیفا شده پس بازی افتضاح شده در اشتباه اند!!مطمئن باشید فروش pes به خاطر این کار بیشتر میشه!اگه نمیدونید پس بدونید که همیشه فیفا فروشش بیشتر بوده!پس حتما یه چیزی داشته که فروشش خوب بوده!!!به نظر من pes الان بسیار توپ شده دست سازندگانش درد نکنه به خاطر این کار!فیفا دیگه کامل عقب افتاده چ.ن pes از همه لحاظ برتر از فیفا هست!دویدن و شوت کردن بازیکنهاش هم که جدیدا عین فیفا شده!پس فیفا باز ها برند کنار!هر چند خود من هم فیفا بازی میکنم ولی عادت کردم هر وقت pes جدید اومد فیفا رو ببوسم بزارم کنار!!!!
به نظر من که شبیه فیفا نیست.دویدن رو میگم!واقعا افتضاحه.حتی فیفا هم از این بهتره.مثل اردک میدوان.بعضیا پاهاشون رو فقط 20 سانت باز میکنن!!!باور نکردنیه!حتی اگه سرعتتم کم باشه دیگه پاهات از هم باز میشه
فیفا هم به خاطر لیسانس،تبلیغات،کرییر جذابش همیشه برد کرده نه گیم پلی و دویدنش
=========
من درایورم آپدیته!دایرکته ایکسم هم آخرین ورژنه.مشکل از بازیه
=========
4 ساعته دارم دنبال کرک میگردم.اینایی که برای دانلود بودم خراب بودن.یک خواهش دارم از اونایی که بازیشون کرک نداشت و مشکل ندارن.اگه میتونین همون فایل رانه بازیو آپ کنین ما بجای کرک استفاده کنیم![]()
من که هیچ مشکلی با دویدن بازیکن ها ندارم !!!
نکته دیگه که به نظرم خوب روش کار نشوده یا بهتر بگم فکر نشوده همین قضیه دایب کردن هست دو سه تا بازی فقط دنبال دایب کردن و فریب دارو بودم نکته ای که جالبه امکان نداره شما جایی از زیمن دایب کنی و کارتی از جیب مبارک داور در نیاد چه برای شما چه برای بازیکن نگوم بخت حریف یعنی وقتی شما دایب میکنید اگه داور فریب بخوره تو هرجای زمین هم باشه کارت میده به بازیکن حریف اگه هم فریب نخوره به شما کارت میده !!!
من فکر میکنم تو 90 درصد دایب ها داور فریب نمی خوره ولی میشه با کمی تمرین فریب داد داور را !!
===
یه چیز جالب دیگه که فقط برای لیگ اسپانیا هست اگه شما برین تو قسمت لیگ بازی و لیگ اسپانیا را اتخاب کنید تو تنظیمات درجه سختی و تایم بازی متوجه یه چیزی میشوید اون هم اسم توپ هست توپی که تو لیگ اسپانیا استفاده میشه نایک 90 هست که اصلا تو حالت دوستانه تو بازی موجود نیست اما تو لیگ اسپانیا هست لوگوی لیگ اسپانیا هم رو توپه !!
===
یه چیزی که نمی دونم چرا حذفش کردن از بازی امکان انتخاب اب و هوا و تایم بازی نیست تو بازی !!
مشکل من تو pes در بخش system setting هست و هیچ کدام از کار هایی که در این بخش کردم مثل تغیید دکمه ها یا تغییر گزارشگر اصلا save نمی شه وهر بار میام تو بازی باید از اول این کارا رو بکن
بنظر شما مشکل چیه ؟؟
بابا آب و هوا اونجا که می خوای استادیوم انتخاب کنیه دیگه!تایمم که سر جاش بود.شاید تو لیگو میگی؟![]()
دیگه دارم کم کم دیونه میشم
این بازی هم قراره شنبه برسه به دستم
شما ها هم من را گیج کردید
یکیتون میگه گیم پلی مزخرفه یکی دیگه میگه گیم پلی حرف نداره
یکی تون میگه راه رفتنشون مثل فیفا میمونه یکی دیگه میگه این بازی جادوی کونامی هست
بابا جون هر کی دوست دارید تکلیف ما رو روشن کنید
ایا گیم پلی این بازی خوب شده یا بد
[COLOR="Red"]اگه راه رفتنشون مثل فیفا شده باشه من خودمو میکشم(خدا نکنه!!!)/COLOR]
راستی تا یادم نرفته یک سوال دیگه بپرسم
ایا در نشان دادن صحنه اهسته پیشرفتی کرده یا نه
در pes قبلی موقع تصویر اهسته فقط از یک دوربین نشان میداد
ایا مثل fifa شده است یا نه
و یک درخواست کوچولو هم دارم
ایا کسی فایلی داره که اسامی بازیکنها و چهره بازیکنهای ایران را درست کنه
اگه هست به ما هم بدهد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)