زمان من 40 ثانیه است هر کاری هم میکنم حتی به پای پل هم نمیرسم بازم سعی میکنم
زمان من 40 ثانیه است هر کاری هم میکنم حتی به پای پل هم نمیرسم بازم سعی میکنم
سلام.
دوستان من بازی رو نصب کردم . ولی تا play رو می زنم ارور زیر رو میده:
General protection fault!
history:Address=0*111a731d(filename not found) [in E:\.......Masseffect.exe
توی مسیری که گفته رفتم فایل masseffect.exe هستش ولی باز همین ارور رو میده.
لطفا کمکم کنید.
ویندوزم ویستا هست.
من که نتونستم رو ویستا اجرا کنم با Xp تونستمسلام.
دوستان من بازی رو نصب کردم . ولی تا play رو می زنم ارور زیر رو میده:
General protection fault!
history:Address=0*111a731d(filename not found) [in E:\.......Masseffect.exe
توی مسیری که گفته رفتم فایل masseffect.exe هستش ولی باز همین ارور رو میده.
لطفا کمکم کنید.
ویندوزم ویستا هست.
سلام من دارم mass effect بازی میکنم وقتی برای اولین تویه نقشه میرم(galaxy map ) بقشه بالا نمیاد بر میگرده تو کشتی
کسی همچین مشکلی داشته ...باگه یا مشکل از دی وی دیه ....تا حالا دوبار نصبش کردم
وقتیم از tower برمیگردم دیگه سیو نمیکنه plz help me
ممنون
شما باید کرک زیر را که Optimus Prime عزیز در صفحات قبل قرار داده بودند دانلود کنید:
شماره ی اول به نام"Mass Effect v1.0/MULTI [4.5 MB] Fixed Executable" رو باید دانلود کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من تو چند تا سایت خوندم که سیو های mass effect 1 را بعد از تموم کردن بازی باید برای mass effect 2 نگه داریم چون me2 از آخر me1 و با همون character شروع میشه و حتی کارها و انتخاب هایی که قبلا کردیم تو me2 هم تاثیر دارن!
عجب بازیه باحالیه اولاش خیلی نچسبید ولی هرچی میری جلوتر جالبتر میشه کلا بازی خیلی قشنگیه در حد AC باهاش حال کردم البته هنوز تموم نشده فعلا تو سیاره سومی هستم خیلی جالبه که چهریه ای که اول میسازی در تمام دمو ها هم به همون صورته . منم تو ویستا بازی میکنم میشکل خاصی هم ندارم رو رزولوشن 1680x1050 بازی میکنم جزئیات هم رویه High هست .
Last edited by milky way; 15-09-2008 at 11:31.
تموم شد بسیار بسیار بازیه جلبی بود این که خیلی جاها مسیر بازی رو خودت انتخاب میکنی خیلی جالبه ولی خوشم اومد امیدوارم نسخه دومشم زودتر بیاد .
من این کرکی رو که Optimus Prime در ص 17 معرفی کرد رو ریختم. ولی موقع اجرای بازی این ارور رو می ده
برای رفع آن چه باید کنم؟
منم همین مشکل رو دارم لطفا دوستانی که بازی رو اجرا کردن بگن با کدوم کرک اجرا کردن فقط حجم کرک رو بگن آخه من کرکهای زیادی رو پیدا کردم گیج شدم که کدوم درستهشنیده بودم که بازی بدون کرک اجرا میشه ولی تا مرحله galaxy بعد از آن مشکل داره
please help me![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)