سلام دوستان من یه corei5 760 میخواستم بپرسم چیز خوبی هست با کدوم cpu amdمیتونه رقابت کنه؟![]()
سلام دوستان من یه corei5 760 میخواستم بپرسم چیز خوبی هست با کدوم cpu amdمیتونه رقابت کنه؟![]()
کاربردتون چی هست ؟سلام دوستان من یه corei5 760 میخواستم بپرسم چیز خوبی هست با کدوم cpu amdمیتونه رقابت کنه؟
بیشتر بازی میکنم![]()
برای بازی عالیه ... بیشتر قابل رقابت با Phenom II X4 965 هست اما از اون قوی تره.بیشتر بازی میکنم
موفق باشید.
طوفان 2011 اینتل
Sandy Bridge: Core i7 2600K, i5 2500K, i5 2400, i3 2100 CPUs
![]()
سلام.
Review سایت های مختلف از سری جدید Intel Sandy Bridge :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Erfan.; 05-01-2011 at 16:16. دليل: .
به نظر شما با نسل قبلی خیلی فرق داره به خصوص که نانومترش تغییر نکرده؟ اینتل گفته تابستون 22 نانومتری می ده بیرون )IVY Bridge)
با توجه به کارایی عالی و قیمت خوب و مصرف برق عالی برای کسی که الآن میخواد ارتقا بده یا سیستم جمع کنه عالیه.به نظر شما با نسل قبلی خیلی فرق داره به خصوص که نانومترش تغییر نکرده؟
اما اگه کسی مثلا I7 950 داره خیر ارزش ارتقا چندانی نداره.
دوستان از سری سی پی یو های Core i به اینور دیگه FSB ندارند ؟
من الان نگاه میکنم میبینم پردازنده های مثلا C2Q در کنار جزییاتیشون از FSB هم نوشته اما برای Core i ها اینطور نیست. میشه بگید قضیه چیه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)