خوبه خودتونم میگید فقط تست کردم !!! این همه نتیجه رو از تست بدست آوردید ...؟؟؟
خوبه خودتونم میگید فقط تست کردم !!! این همه نتیجه رو از تست بدست آوردید ...؟؟؟
به نظر من 810 دوربین 2 فوق العاده ای داره .حالا دوستایی که میگن N81 دوربینش بهتره یه عکس توو بهترین شرایط بگیرن بزارن و حرفشونو ثابت کنن
من حرف آقا مجتبی رو قبول دارم N81 وشی کاملی هست ولی خوب دوربین خوبی نداره حالا بعضی از دوستان اسرار دارن بهترین گوشی موجود توو بازار نشونش بدن
من که تا حالا یه عکس با کیفیت از این N81 ندیدم حالا نمیدونم چرا انقدر بچه ها میگن با کیفیته
خواهش میکنم یه خورده از رو منطق حرف بزنید
خوبه خودتونم گفتید فقط تست کردم بعد این همه نتیجه رو فقط از تست بدست آوردید ...؟؟؟
دوست من شما مقایسه ای می تونی بزاری که ثابت کنه 5700 از n81 بدتره و 5700 از 810 بهتره؟؟؟
قرار نیست که هر گوشی که جدید تر میاد دوربین بهتری داشته باشه
بازم میگم تنها نقص n81 دوربینشه با وزنش وگرنه گوشی کاملی هست
دوستانی که تاکید میکنند چرا n81 اختلاف قیمتش با n82 کمه مثل اینکه حواسشون نیست n81 حافظه 8 گیگابایتی داره که خیلی قیمتش رو بالاتر برده. کلا همون اول که n81 تازه معرفی شده بود من عقیده داشتم یکی از زیباترین گوشی های نوکیاست...
دوست عزیز اگه بدونید سایت هایی مثل GSMArena و غیره هم واسه ریویو دادن تست می کنن گوشی هارو
منم می گم تست کردم منظورم این نیست که واسه 2 ثانیه گرفتم دستم
تست کردن یعنی چند تا عکس مختلف از یه گوشی گرفتن و .....بازم بیشتر توضیح بدم؟؟
Last edited by mehrdad.2008; 02-01-2008 at 12:21.
تایید میشه
با مهرداد موافقم و گفته متالیکا رو مثل همیشه کاملا تایید می کنم.
سامان جان،منم عکس های گرفته شده با ان81 رو دیدم.کیفیتش معمولیه.نمی گم بده ولی واسه الان که دور 5 مگاپیکسلی هاست اصلا حرفی واسه گفتن نداره...
در عوض ظاهر و امکانات موزیک و بازی گوشی خیلی بالاست.
به عنوان خلاصه تمام بحثا کاملا موافقم
بابا جان من هم که نمیگم کیفیت دوربینش خوبه آره قبول دارم که بده
ولی در حد 2 مگاپیکسل هست
در ضمن فکر نمیکنم که وزن گوشی مشکلی ایجاد کنه
ولی سلیقه شخصی من گوشی سنگین رو خیلی دوست داره(منظورم از سنگین فقط وزن گوشیه و اگرنه از ابعاد بزرگ بدم میاد)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)