اجازه نمیده میگه board موافق نیست
یعنی چی ؟
بعد شما که میگید اگه که می خوایم بازیکنانی جابه جا کنیم در تیم دوم قرار بدیم که نمیشه؟
اجازه نمیده میگه board موافق نیست
یعنی چی ؟
بعد شما که میگید اگه که می خوایم بازیکنانی جابه جا کنیم در تیم دوم قرار بدیم که نمیشه؟
نه من اصلا بحث سر این چیزا نیست.یکم برگردین عقب متوجه میشین
وقتی بورد موافق نیست دلیلش واضحه.اونقدر که داری پیشنهاد میدی رو نداری.
lمن براتون یک بازیکن رو به روش خودم عوض کردم تا یاد بگیرین.جرمی منز و لوکنتی رو که رو هم 12 ملیونن رو با فن پرسی که 36 ملیونه عوض کردم(نکته:آخر عوض نشد.سر 1 ملیون.اما حال نداشتم دوباره برم از اول و عکس بگیرم.)
به مراحل 15 گانه خوب دقت کنین.یک چند تا مرحله هم عکس نگرفتم اما مثل بقیه اس اونا هم...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
========
در مورد سوال دوم:
مثلا شما می خوای بازیکن الف رو با ب عوض کنی.وقتی میری تو اکسچنج که ب رو با بازیکنت عوض کنی"الف" تو لیست نیست.اگر "الف" رو بفرستی تیم رزرو 70% اونجا تو لیست اضافه میشه.البته اگر تازه نیومده باشه یا تازه تمدید نکرده باشه و...
»ن هنوز عکسهای که گذاشتین رو ندیدم ولی من اصلا پولی پیشنهاد نمیدم .حتی 3 تا بازیکن که مبلغشون بیشتر میشه هم میدم نمیشه؟
منظورم از اینکه توی تیم دوم نمیشه فرستاد اینه که برای جابهجایی خودش لیست بازیکنان ما را میده و ما نمی تونیم توش تغییر ایجاد کنیم
ممنون
ببخشید قسمت اخر جواب را ندیده بودم
چند تا سوال
چرا مربی بارسا ریکارد نیست؟
شما برای ترکیب چیدن از مربی استفاده میکنید یا خودتون ترکیب میچینید . در مورد بازیکنان هم همین طور؟
من چهار تا مربی دارم از کدومشون استفاده کنم؟
سوال بعدی رو توی پست بعدی می نویسم تا قاطی نشه
و یک سوال دیگه اینکه بازی شما چقدر طول میکشه
من تا الان یک روز و 6 ساعت بازی کردم و آخرای فصل دوم هستم
البته تصمیم دارم از اول شروع کنم چون level , talent بازیکنان را فعال نکردم
راستی چه چیزای را باید در اول بازی (منظورم قبل از شروع است) تیک بزنم تا دوباره به مشکل بر نخورم
اخ اخ فکر کردم÷ست قبلی نیومده چون صفحه 26 نگاه میکردم
عیب نداره توی این دو تا ÷ست بعدی سوال هامو بهتر پرسیدم
چند تا سوال
چرا مربی بارسا ریکارد نیست؟
شما برای ترکیب چیدن از مربی استفاده میکنید یا خودتون ترکیب میچینید . در مورد بازیکنان هم همین طور؟
من چهار تا مربی دارم از کدومشون استفاده کنم؟
سوال بعدی رو توی پست بعدی می نویسم تا قاطی نشه __________________حالا می جوابمو یک سوال دیگه اینکه بازی شما چقدر طول میکشه
من تا الان یک روز و 6 ساعت بازی کردم و آخرای فصل دوم هستم
البته تصمیم دارم از اول شروع کنم چون level , talent بازیکنان را فعال نکردم
راستی چه چیزای را باید در اول بازی (منظورم قبل از شروع است) تیک بزنم تا دوباره به مشکل بر نخورم
اخ اخ فکر کردم÷ست قبلی نیومده چون صفحه 26 نگاه میکردم
عیب نداره توی این دو تا ÷ست بعدی سوال هامو بهتر پرسیدم(گفتی اولیو جواب ندم)
مربیا اکثرا اسمشون فرق داره.شما برو به فایل Edmanager08 .اونجا تمام اطلاعاتی که تو بازی هست دیده میشه.
من خودم ترکیب میچینم.تنها کاری که کمک مربیام میکنم تمرین دادنه.هر کی تجربش بیشتر باشه بهتره دیگه.البته level هم که جای خود داره.level 6 از همه بهتره واسه کار کردن.
در مورد پست دوم:
تیم ملی رو هم تیک بزن.من چیز دیگه یادم نمیاد.اما اگر دوس داشتی از تو ادیتور یک تغییراتی به باشگاهایی که دوس داری بده.
من اون موقع رو یادم نیست.اما خوب هر چی بیشتر با بازی کلنجار بری وقت بیشتری مصرف کردی.من بیشتر وقتمو تو نقل و انتقالات میزارم تا تو بازیا
Last edited by Amin Asterix; 21-03-2008 at 13:09.
با عرض سلام من مي خواستم طرز بازيfifamanager08را بدانم اصلا" بلد نيستم چه طوري كار كنم و چه طوري بازي كنم اگر مي شود از اول برايم توضيح دهيد و اگر هم مي شود با عكس تو ضيح دهيد چه طوري وارد بازي شوم
خیلی ممنون
شما که خودتون ترکیب را میچینید، نتیجههم می گیرید
تا خودت با بازی ور نری متوجه نمی شی
البته اگه سوال پیش اومد می تونی بپرسی که دوستان جوابت را حتماً می دن
سال نو به همگي مبارك سال خوبي داشته باشيد راستي ممنون كه به سوالم جواب داديد ها .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)