تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 800 اولاول ... 162223242526272829303676126526 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

آخر فروم باز sinaset's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض

سلام دوست من می خواستم یک اموزشی بدم
    تا حالا شده وقتی با برنامه کار می کننید یا برنامه ها زیاد باز می شند یک دفعه هرچی روی دسکتاپ است میره ادم نمی دونه چه کار کنه و بعد کامپیوتر رو مجبور می شه ریستارت کنه
    روش با زدن کلید کنترول الت دلیت صفحه اول برگ applicationsروی ان کلیک کرده بعد روي new task کلیک کرده و در ان صفحه تایپ می کنید restore سیستم بر می گرده به حالت قبلی البته این restore با اون restore فرق داره این شما رو بر می گردون به همون حالت می تونید امتحان کنید من همیشه این کار رو می کنم
    تقدیم به شما

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با عرض سلام و خسته نباشيد .
    من اخيرا يك مشكل پيدا كردم كه وقتي كامپيوتر رو روشن ميكنم منوي استارت من هنگ مي كنه و مجبور ميشم يه دكمه مستطيلي كه فكر كنم بهش ميگن ريست رو بزنم و بعد سيستمم دوباره راه اندازي بشه و بعضي مواقع پس از چندبار راه اندازي مجدد هم هيچ تغييري نميكنه .
    من اين اخيرا چيز هاي رو كه بهشون مشكوك هستم اينا هستن : تم رو عوض كردم ، يه برنامه توي يكي از تاپيك بود گرفتم كه نوشته هاي توي تسك بار ديگه عقب نرن و جلو بمونن . به نظر شما علت چي ميتونه باشه .

پروفشنال [ali]'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    آستارا

پيش فرض

يه دكمه مستطيلي كه فكر كنم بهش ميگن ريست رو بزنم
    جدا؟!!!!!!!!!!!!!
    برو توی run>msconfig و فایل های غیر لازم را از حالت اکتیو در بیار...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

جدا؟!!!!!!!!!!!!!
    برو توی run>msconfig و فایل های غیر لازم را از حالت اکتیو در بیار...
    ببخشيد من يه كوچولو توي كامپيوتر مبتدي هستم . ميترسم يه موقع يه چيزي رو اشتباهي بزنم و بعد مشكلي پيش بياد . ببينم شما تب Services رو ميگين ديگه ؟
    اين مشكل خيلي كلافم كرده . ممكنه از پر بودن startup باشه . توي استارت آپ من بيشتر از بيست سي تا برنامه هست . البته خيليهاش مال ويندوز هستن .
    اگه راه حلي بود كمك كنيد ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه msseng's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

در حال حاضر ميتوان با اطمينان گفت نرم افزار WinRar بهترين و معروف ترين نرم افزار فشرده ساز در جهان است. توانايي اين نرم افزار در فشرده سازي فايل هاي مختلف بارزترين قابليت WinRar است. اما ما در اين ترفند قصد داريم روشي را به شما معرفي كنيم كه با بهره گيري از آن ميتوانيد فشرده سازي اين برنامه را تا حد زيادتر بهبود ببخشيد.

برای این کار:
    ابتدا بر روی فایل يا فولدر مورد نظر راست كليك كرده Add to archives رو انتخاب کنید.
    در پنجره ی باز شده Compression method را بر روی Best قرار دهید.
    نكته اصلي اينجاست كه شما بايد تب Advance رو انتخاب کنید و سپس دکمه Compression رو بزنید در قسمت Text compression گزینه ی Force را انتخاب کنید ؛ مقدار Prediction order را 63 و مقدار Memory to use ,MB را 128 قرار دهید.
    دقت كنيد به هیچ کدام از نتظیمات دیگر دست نزنید چرا كه نتیجه ی معکوس میدهد.
    در پايان Ok را زده و در پنجره بعدي نيز با فشردن Ok خارج شويد.

سلام
    متاسفانه حتی در این حالت هم نتیجه بدتری نسبت به حالت Normal میده.
    برای چندین فایل و فولدر مختلف تست کردم!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    متاسفانه حتی در این حالت هم نتیجه بدتری نسبت به حالت Normal میده.
    برای چندین فایل و فولدر مختلف تست کردم!
    من امتحان كردم نتيجه داد . يه فايل رو كه 1.5 مگ ميشد كردمش 920 كيلوبايت . من از وين رار 3.70 استفاده ميكنم .

پروفشنال [ali]'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    آستارا

پيش فرض

ببخشيد من يه كوچولو توي كامپيوتر مبتدي هستم . ميترسم يه موقع يه چيزي رو اشتباهي بزنم و بعد مشكلي پيش بياد . ببينم شما تب Services رو ميگين ديگه ؟
    اين مشكل خيلي كلافم كرده . ممكنه از پر بودن startup باشه . توي استارت آپ من بيشتر از بيست سي تا برنامه هست . البته خيليهاش مال ويندوز هستن .
    اگه راه حلي بود كمك كنيد ...
    تب start up بهتزه فولدر ش هم خالی باشه 20 سی تا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

تب start up بهتزه فولدر ش هم خالی باشه 20 سی تا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
    بيست سي تا رو من با تيون آپ گفتم . اون چيزاي بيشتري نشون ميده . الان ليست استارت آپ من ايناست :
    Mixer
    NeroCheck
    SunCalendar
    Babylon
    UnlockerAssistant
    avp
    Application Launcher
    GrooveMonitor
    Msg
    ctfmon
    VisualTaskTips
    SkinnyClock
    YahooMessenger
    Adobe Gamma Loader
    AntiCrash
    OneNote 2007 Screen Clipper and Launcher
    +
    Kaspersky Anti-Virus
    و چهار پنجتا ديگه .
    آخه من موندم اگه استارت آپ پره چرا منو هنگ ميكنه . فكر كنم بايد ويندوزمو عوض كنم .

پروفشنال [ali]'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    آستارا

پيش فرض

تیک اینا رو بردار
    NeroCheck
    SunCalendar
    SkinnyClock
    YahooMessenger
    Adobe Gamma Loader
    AntiCrash
    می بینی سرعت یک کم بهتره می شه وقتی اینها توی استرت آپ باشه باید در رود به سیستم بالا بیاد که موجب کندی میشه.شما این همه برنامه ی فانتزی نصب نکن البته معادل فانتزی واژه ی مناسب تری بذار چون من کمکی فارسیم خوب نیست.
    همه ی اینها فشار به CPUمی یاره و موجب این مورد می شه شما برو یک ساعت دیگه بای بعد از روشن کردن کامپیوترت ببین دیگه از حالت هنگ دراومده چرا؟به دلایلی که گفتم البته این مورد ممکنه به دلیل برنامه های خدمت کننده ی رجیستری هم باشه.که یه فایل لازم را دیلیت کردن.

Babylon

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

تیک اینا رو بردار
    NeroCheck
    SunCalendar
    SkinnyClock
    YahooMessenger
    Adobe Gamma Loader
    AntiCrash
    می بینی سرعت یک کم بهتره می شه وقتی اینها توی استرت آپ باشه باید در رود به سیستم بالا بیاد که موجب کندی میشه.شما این همه برنامه ی فانتزی نصب نکن البته معادل فانتزی واژه ی مناسب تری بذار چون من کمکی فارسیم خوب نیست.
    همه ی اینها فشار به CPUمی یاره و موجب این مورد می شه شما برو یک ساعت دیگه بای بعد از روشن کردن کامپیوترت ببین دیگه از حالت هنگ دراومده چرا؟به دلایلی که گفتم البته این مورد ممکنه به دلیل برنامه های خدمت کننده ی رجیستری هم باشه.که یه فایل لازم را دیلیت کردن.

Babylon
    چشم حتما اين كارو ميكنم . من خيلي از نرم افزار هاي بهينه ساز ريجستري استفاده ميكنم . مگه اينام زرر دارن . وقتي ميري دانلود كني فقط دو صفحه ميگن اين برنامه اينجور خوبه اونجور خوبه . البته اميدوارم با اين كار درست بشه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •