تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 76 اولاول ... 1622232425262728293036 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 755

نام تاپيک: بحث درباره المپیاد نجوم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.Shaibow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

تعدیل زمان رو یکی میشه توضیح بده؟ هیچی نمی فهمم...
    1-سلام
    2-برای توضیح این موضوع باید با مفاهیم زیر کاملا آشنا باشید
    1- بعد 2- بعد خورشید واقعی یا همون خورشیدی که ما تو آسمون می بینیم 3- بعد خورشید میانگین که خودمون تعریف می کنیم

خوب اگه مفاهیم بالا رو کامل یاد گرفتی "یعنی با دادن تاریخ می تونی 2و3 رو حساب کنی" من واست تعدیل زمانی رو تعریف می کنم

تعدیل زمانی: اختلاف میان بعد خورشید میانگین با بعد خورشید واقعی

یه نکته ای که هست تعدیل زمانی هیچ وقت بیشتر از 16 دقیقه نمی شه

پروفشنال Parnyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Black Hole

پيش فرض

سلام

یه سوال ؟؟؟؟؟

می تونم الان نجوم کروی رو شروع کنم ؟
    می شه بگین فصله 1 و 2 کروی چه قد بهم ربط دارن ؟؟ منظورم اینه که می تونم فصله 2ش رو شروع کنم بدون اینکه 1رو بخونم ؟ حتما لازمه 1 رو تموم کرده باشم بعد ...؟؟؟
    یه سواله دیگه هم دارم .
    الان 3-4 ساعته دارم سعی می کنم یه چیزی از اون قسمته عرض و طول جغرافیایی و فرمول کسینوس و ..... بفهمم ولی نمی تونم (هیچی نفهمیدم )! خییییییلیییییی سخته ! یه میلیارد تا فرمول داره .هیچ کتابه دیگه ای نیست که این چیزا رو یکم آسون تر توضیح داده باشه ! یا بهر حال یه کتابی , چیزی باشه که اونو بخونم , مطالبه این کتاب اینقدر برام ..... نباشه ؟ !

Last edited by Parnyan; 09-11-2007 at 18:23.

حـــــرفـه ای مرتضی nvcd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

سلام به همه دوستان .

عجب سوال جوابی داشتین من نبودم.

در مورد اون p و a که پرنیان گفته بود و محمد جان متوجهش نشده بود باید بگم که معادله مشهوریه و اصلا مگه کل قانون کپلر همین رو نمی گه.کپلر نشست دید اگه دوره تناوب سیارات رو با فاصله مداری شون به توانهای 3 و 4 برسونه همیشه عددی یکسان بدست می اد و دقیقا اونها با هم برابر می شن.اصلا با همین معادله هست که شما با قرار دادن سرعت زاویه ای می فهمی که سیارات در زمانهای مساوی مساحت های مساوی رو جاروب می کنند..............

این سوال اخری که به توان 2 و 3 داشت رو چون از اول ندیدم نمی دونم در مورد چیه.ولی به نظر می اد در مورد زمین و مریخ باشه.؟!؟؟

پرنیان جان تو هنوز نجوم کروی رو شروع نکردی.؟!

تعدیل زمان رو هم دوست دیگر مون خواسته بود که در اولین فرصت پیداش می کنم و می زارم.

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Black Hole

پيش فرض

سلام به همه دوستان .

عجب سوال جوابی داشتین من نبودم.
    سلام
    حالتون خوبه ؟

در مورد اون p و a که پرنیان گفته بود و محمد جان متوجهش نشده بود باید بگم که معادله مشهوریه و اصلا مگه کل قانون کپلر همین رو نمی گه.کپلر نشست دید اگه دوره تناوب سیارات رو با فاصله مداری شون به توانهای 3 و 4 برسونه همیشه عددی یکسان بدست می اد و دقیقا اونها با هم برابر می شن.اصلا با همین معادله هست که شما با قرار دادن سرعت زاویه ای می فهمی که سیارات در زمانهای مساوی مساحت های مساوی رو جاروب می کنند...............
    ممنون از توضیحتون

پرنیان جان تو هنوز نجوم کروی رو شروع نکردی.؟!
    چرا از دیروز شروع کردم !( ولی خیلی کم خوندم )خیییلیییی سخته .خیلی چیزا رو هم چون اصلا قبلا نخوندم هیچ نمی فهمم دیروز یه دو سه ساعتی با فصله 1ش درگیر بودم بعد با 10000 بار خوندن یه چیزاییش رو فهمیدم .... بعد رفتم فصله 2 فعلا می تونم بفهمم چی می گه !(الان دارم نمودار مربوط به نیکره ی جنوبی رو می خونم ) .....
    دیگه نمی تونم سوالامو بپرسم ! چه کار کنم ؟همش شکل داره .... !
    دیگه از صفحه ی 10 هیچی نمی فهمم ! (خیلی ببخشید که اینو می گم ) ولی آخه با این فرموله کسینوس و.... چیارو حساب می کنیم؟

فعلا ...

حـــــرفـه ای مرتضی nvcd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

تا جایی که می تونی سوال رو بفهم و بیا بپرس. حالا شکلش نبود هم اشکال نداره ولی بپرس.

راستی بگو این مبحث فصل 10 چیه شاید یه چیزایی یادمون اومد.

آخر فروم باز aslanaslan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینو هم بگم که فصل اول بیشتر با اثبات فرمولهای اساسی (سینوسها، کسینوسها، قیاسی و چهارجزئی) سر کار داره. اگه نخواستی حفظشون کن...اثبات وقت گیره و تو کتاب، هوه مراحل اثبات نوشته نشده. من که خودم این 4 تا رو حفظ کردم...این ها یرای حل مسائل فصل 2 لازم هستند...هیچ وقت نمیان بگن فرمول سینوس رو اثبات کن...

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تا جایی که می تونی سوال رو بفهم و بیا بپرس. حالا شکلش نبود هم اشکال نداره ولی بپرس.

تایید میشه. بگو صفحه فلان...سوال فلان...
    در ضمن سلام!
    Last edited by aslanaslan; 11-11-2007 at 06:44.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تایید میشه. بگو صفحه فلان...سوال فلان...
    در ضمن سلام!

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Black Hole

پيش فرض

سلام

صفحه 10 عرض جغرافیایی هست با فرمول کسینوس ! راستی الان باز با فصله 1درگیرم ....
    می دونید من چیارو نمی فهمم ؟؟؟ متن کتابو می فهمم فقط فرمولایی که توش سینوس کسینوس .. داره رو نمی فهمم!!خیلی حفظ کردنش سخته !

یه سوااال ؟؟؟؟
    1. تو « صفحه 8 » قسمته « طول کمان دایره ی صغیره » نوشته :
    RC بر OR عمود است , بنابراین RC = OC cos< RCO . از موازی بودن RC و AC نتیجه می شود RCO =<AOC > از این رو داریم CD=AB cos <AOC
    می شه بگین این چرا اینطوریه ؟؟؟ اصلا نمی فهممش ....؟

2.من باید تمامه این فرومولا یی که تو کتابه رو بلد باشم ؟

ممنون

فعلا .......

اینو هم بگم که فصل اول بیشتر با اثبات فرمولهای اساسی (سینوسها، کسینوسها، قیاسی و چهارجزئی) سر کار داره. اگه نخواستی حفظشون کن...اثبات وقت گیره و تو کتاب، هوه مراحل اثبات نوشته نشده. من که خودم این 4 تا رو حفظ کردم...این ها یرای حل مسائل فصل 2 لازم هستند...هیچ وقت نمیان بگن فرمول سینوس رو اثبات کن...
    شما مطمئنی که فقط 4تا فرمول داره ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.Shaibow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام

صفحه 10 عرض جغرافیایی هست با فرمول کسینوس ! راستی الان باز با فصله 1درگیرم ....
    می دونید من چیارو نمی فهمم ؟؟؟ متن کتابو می فهمم فقط فرمولایی که توش سینوس کسینوس .. داره رو نمی فهمم!!خیلی حفظ کردنش سخته !

یه سوااال ؟؟؟؟
    1. تو « صفحه 8 » قسمته « طول کمان دایره ی صغیره » نوشته :
    RC بر OR عمود است , بنابراین RC = OC cos< RCO . از موازی بودن RC و AC نتیجه می شود RCO =<AOC > از این رو داریم CD=AB cos <AOC
    می شه بگین این چرا اینطوریه ؟؟؟ اصلا نمی فهمم

فعلا .......

شما مطمئنی که فقط 4تا فرمول داره ؟

با سلام خدمت همه ی بچه های نجوم
    1-نجوم کروی بی نهایت به معلم نیاز داره "بچه های ما که دارن روشون مثل سگ کار می کنن نفهمیدن ولی اگهشما هم مثل چی بشینی بخونی تازه یه چیزایی دستت میاد بیشتر شکل بکش روش کار کن
    2- قانون هایی که ذکر کردین تو فصل دوم خیلی کاربدر داره یعنی منی شه گفت که 70% بخش 2 روی این قوانین می گرده حفظ کردنشون هم با تمرین زیاد حل می شه

ولی در مورد ص8

تو این جا می خواد طول کمانی از دایره صغیره ای رو حساب کنه و این فرمول ها اثبات اندازه شه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •