ممنون که راهنمایی کردید . من میخوام Sony S200 با یک سینمای خانگی Sony بخرم ولی 2 هفته مونده به عید میخواه اینکارو بکنم. چون شاید شامل تخفیف و این حرفا بشه . اشتباه نمیکنم که ؟ تو مدل چی ؟
ممنون که راهنمایی کردید . من میخوام Sony S200 با یک سینمای خانگی Sony بخرم ولی 2 هفته مونده به عید میخواه اینکارو بکنم. چون شاید شامل تخفیف و این حرفا بشه . اشتباه نمیکنم که ؟ تو مدل چی ؟
Last edited by Reza; 12-01-2008 at 06:30.
من می خوام یه تلویزیون بخرم که وقتی یه فیلم پخش می کنه با زدن یه دکمه بتونم فیلمش رو داخل حافظه ی خود تلویزیون ضبط کنم. می خوام مارکش sony باشه .حافظه جانبیش هم کم نباشه. قابلیت اتصال flash memory هم داشته باشه. قابلیت اتصال به کامپیوتر هم داشته باشه. خلاصه endesh باشه.
.
اگه مدلی میشناسید به من معرفی کنید اگه می تونید قیمتش رو هم بگید. خلاصه راهنماییم کنید دیگه. هر چی می دونید بگید
.
ممنون میشم
حالا چرا Full HD نمیخری؟
مخصوصن الان که بلوری هم برنده شد و یکی دو سال دیگه HD راه میفته.
شما منظورت قابلیت Timeshifting هست که تلویزیون های سونی ندارن یعنی کلا تلویزیون های درست حسابی ندارن.اگه دوستان اطلاعی دارن دریغ نکنن.
فکر کنم ماشین زمان ال جی این قابلیت رو داره ولی از لحاظ زاویه دید و بقیه امکانات تقربا تعطیله.
منم با نظر AB موافقم چرا Ful HD نمی گیری؟ حتی اگر هم پنج سال دیگه هم بساط HD تو ایران راه بیافته بازم ضرر کردی در صورتی که همین الانم مارکتش حسابی گرفته
حداقل حداقل این LCD برای شما باید 20 سال کار کنه.حیف 5 سال دیگه مثل قضیه پروجکشن بشه!
یه LCD خوب بخر به همراه یه DVD پلیر که بین 200 گیگ تا یک ترابایت هارد داشته باشه. هم سینما خانگی خوبی داری و هم یه LCD خوب. ماشین زمان زیاد جالب نیستمن می خوام یه تلویزیون بخرم که وقتی یه فیلم پخش می کنه با زدن یه دکمه بتونم فیلمش رو داخل حافظه ی خود تلویزیون ضبط کنم. می خوام مارکش sony باشه .حافظه جانبیش هم کم نباشه. قابلیت اتصال flash memory هم داشته باشه. قابلیت اتصال به کامپیوتر هم داشته باشه. خلاصه endesh باشه.
.
اگه مدلی میشناسید به من معرفی کنید اگه می تونید قیمتش رو هم بگید. خلاصه راهنماییم کنید دیگه. هر چی می دونید بگید
.
ممنون میشم
از راهنماییت ممنون. پس حالا یه DVD Player خوب معرفی کن![]()
با سلام
بلاخره lcd رو خریدم LG مدل 32LC7R عالیه هم تصویرش هم نماش
دوستان تو خرید lcd زیاد این دست و اون دست نکنید تقریبا همه lcd ها همه درگاهها رو دارن
به نظر من بالای 1.5 بابت تلوزیون دادن حماقته
از 1.5 به بعد تازه شروع میشه
كسي ميدونه چه مدلهاي سينمايي خانگي رو سامسونگ توي اين جشنوارش با lcd هاي 40 بت بالا هديه ميده؟
اگه اشتباه نکنم فکر کنم فقط با سری اف سینمای خانگی هم میده.(40 اینچ)
یه دو تا مدل دیگه هم بود که 46 بودن.
ولی دلتو زیاد به اینجور چیزا خش نکن.اگه جنس تاپی بودن هیچ وقت مفتی نمیدادن.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)