سلام جواد جان،
مرسی از شما، من میخوام یه هاست لینوکس بگیرم، از چه شرکتی بگیرم بهتره و پشتیبانیش قوی تره؟
در ضمن قصد دارم یه فروشگاه ساز و یه فروم ساز روش نصب کنم، حالا با این اوصاف از کجا و چند مگابایت بگیرم؟
با سپاس،
یاسر
سلام جواد جان،
مرسی از شما، من میخوام یه هاست لینوکس بگیرم، از چه شرکتی بگیرم بهتره و پشتیبانیش قوی تره؟
در ضمن قصد دارم یه فروشگاه ساز و یه فروم ساز روش نصب کنم، حالا با این اوصاف از کجا و چند مگابایت بگیرم؟
با سپاس،
یاسر
یه سوال عجیب
امکانش هست سایت رو رو یه سرور کم حجم اما مطمئن نصب کرد اما فایل های پیوست رو روی یه سرور ارزون گذاشت؟
چنین تنظیمی وجود داره؟
سلام ...
ببین هاست 1 گیگ لینوکس ::: فقط دایرکت ادمین . البته نظر شخصی منه خیلی ها میگن سی پانل امکانات زیاده داره و ... به هر حال هرچی خودتت دوست داری ولی فضا زیر 500 مگ نخر ... 1 گیگ برای شروع کافیه
والا هاست های معروف زیاد هست من اینجا اسم نمیبرم تبلیغ بشه ولی اونایی که فعال هستند توی گوگل رتبه شون هم بیشتره
از دوستان کسی میدونه این سایتها کدوم vBulletrin روش نصبه؟
mobil estan . net
majidonline . com
من اون ورژنی رو میخوام که فایل دانلودش اینجوری باشه: (تصویر دانلود منیجر اپراست)
یعنی حجم دانلود رو نشون ندهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مهمه
با سلام
هر دوتاي انجمن هايي كه گفتيد vBulletin هست
موفق باشيد.
ممنون که جواب دادی
میدونم vBulletin هستن ولی چه فرقی با p30world میکنند؟
تو پی سی ورلد حجم فایل ها موقع دانلود نشون داده میشه ولی تو این دو تا سایت نشون نمیده
عکس رو تو پست قبل گذاشتم
من هر کاری میکنم نمیتونم هگ وارد کنم چجوری ؟> -- زیر مجموعه میخام بدمSub forum manager
-- ها معمولا یه فایل xml دارن که اونا رو باید تو خود کنترل پنل ادمین ایمپورت کنین و بعضی وقتا یه سری فایل دیگه(مثلا عکس) دارن که اونا رو هم باید تو هاست آپلود کنی.من هر کاری میکنم نمیتونم هگ وارد کنم چجوری ؟> -- زیر مجموعه میخام بدمSub forum manager
الان شما مشکلت دقیقا چیه؟
سلام
اگه میشه برای من هم بفرستید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
با سلام
آیا با vbulletin می شه یک فروشگاه آنلاین طراحی کرد ... یا فقط جهت فرم سازی هست ؟
سوال بعدی
کل هزینه های که جهت ساخت یک vBulletin باید کنار بزاریم چقدر هست .
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)