این آخری رو هستم!
ولی تو این مدت که من دارم! (4-5 ماه) کلا 2 بار ریست شده! خدایی قشنگ هم ریست میشه!! لامصب ریست شدنش هم باکلاسه!!! (ندید بدید دم؟؟!!)
این آخری رو هستم!
ولی تو این مدت که من دارم! (4-5 ماه) کلا 2 بار ریست شده! خدایی قشنگ هم ریست میشه!! لامصب ریست شدنش هم باکلاسه!!! (ندید بدید دم؟؟!!)
در اینکه ریستش هم باکلاسه شکی نیست ولی من که همیشه توی پیام نوشتن عجله دارم اعصابم خورد میشه همین الانم دوباره ریست کرد ولی مربوط به حرف آ نبود انگاری داره این مریضی به تمام جاها سرایت میکنه.
احتمال زیاد عصر میرم گوشی جدید بگیرم.بین 6120 و 5700 و دست دوم ان73موزیکال.
D900 که تازه اومده بود بازار و قیمتش 330 هزار تومن بود ما گرفتیم 275 همه کفشون بریده بود می گفتن خدایی 500 هزار هم ارزش داره بخصوص که دخترا کشته مردشن زود گی اف ما از دستمون گرفت
تو روزنامه تبلیغات سری U رو دیدم U600 ,u700 گفتم هر جور شده باید بگیرم خلاصه امروز تونستم از یکی از آشناهامون که خودم براش گرفته بودم 240 با یک رو یک گیگ بگیرم ازش 150 هزار تومن
اینو میتونم بگم فقط U600 حرف نداره حتی از D900 هم نارکتر و شیکتره اینم بگم N73 رو ختی نمیشه با این مقایسه کرد از نظر کیفیت u600 کجا و n73 کجا انگاری می خوایی E250 رو با U600 مقایسه میکنی
سلام
من یه مشکل دارم و اینه که وقتی حافظه داخلی گوشی پر میشه اگه یه موزیک یا فیلم از طریق بلو توث بخوام بگیرم میگه حافظه پر هست و نمیره روی کارت حافظه در صورتی که کارت حاظه 1 گیگ سن دیسک اصلی و سالم هست
لطفا راهنمائی فرمائید
1-آيا PDF هاي با حجم بالا (مثلا 5MB و بيشتر) را باز ميکند؟
2-در نوکيا ميتوان متن را در قسمت SMS و نوت و... کپي و past کرد (با گرفتن دکمهي مداد و ...) آيا در U600 هم ميشه اين کارهارو انجام داد؟
3-آيا امکان انتقال SMS و Contacts به کامپيوتر وبرعکس را دارد؟
4-آيا با مرورگر خودش يا Opera سايت هاي عادي که مخصوص موبايل نيستن رو باز ميکنه؟
5-ضبط مکالمه دارد؟
6-کيفيت و بلندي صداي هدفونش خوبه؟ صداي هدفون و خود گوشي نصف N70 هست؟![]()
7-آيا از U600 ميشه مثل N73 بدون نصب برنامه يا درايوري به عنوان Flash Memory استفاده کرد؟
=============
8-موقع خريد به چيا توجه کنم؟ از کدوم نمايندگي بخرم فرقي نداره؟ کارت طلايي و ضمانت نامه داره؟ چه کدهايي رو بزنم؟ (مثلا *#06# )
9-گوشي، باتري، کابل، هدست، شارژر بايد Made in Korea by Samsung باشه؟
10-با گارانتي مايکروتل، منشي و کليدها و منوي فارسي داره؟
11-اگه لقي داشت چيکار کنم؟ چون اولش که گوشيو دستم نميده ببينم لقي داره يا نه؟!!
12-رم يک گيگ بخرم يا دو گيگ؟ چه مارکي (SanDisk / Samsung / …)؟ ساخت کجا؟ قيمت؟
شرمنده که اينقدر سؤال پرسيدم!!![]()
![]()
![]()
Last edited by Hossein 12; 06-02-2008 at 14:42.
1- پی دی اف بالای 5 مگ!!!!!!!!!!!!! نه ، گوشی من فایل بالای 500 کیلو رو نمی تونه باز کنه! (تا حدود 50 صفحه)
2-در سامسونگ نه! (یا میشه من نمی دونم!)
3-بله
4- من باش تو سایت اپل ، جی اس ام ارنا رفتم ، مشکلی نداشت! اگر منظورت Wap هست ...........! (تست نکردم)
5-بله
6-خوبه ، ولی چون با 70 کار نکردم نمی تونم با اون قیاس کنم.
7-بله
8-اگر گارانتی برات مهم یا خود میکروتل یا ایرافون ، فقط به نظرم قسمت امنیت رو یه نگاه بنداز ببین قفل شدس یا همش باز هست! (دلیل خوبی برای این حرفم دارم)
9-بله ، البته ممکن برای سامسونگ باشه تهیه شده چین.
10-بله
11-خوب از جعبه که در آورد ببین دیگه!!! این بخش مهم خرید رده اولترا سامسونگ هست (نظر نگارنده).
12-رم خود سامسونگ اگه پیدا کردی به ما هم بگو!!! سان دیسک هم خوبه ولی اخرش نفهمیدم مال کدوم کشور هست! یکی میگه تایوان - چین - خود کره - ....!
خيلي ممنون از جوابهايي که داديد.
فقط اون قسمت امنيت (شماره 8 ) کجاست؟ قفل يا باز بودنش يعني چي؟
يعني ميشه وقتي داري با يکي تلفني حرف ميزني صداي دو طرف رو ضبط کني؟
شما رم 1 گيگ گذاشتين يا 2 گيگ؟ چه مارکي ؟ خوبه؟
Last edited by Hossein 12; 06-02-2008 at 16:49.
تو گوشی های سامسونگ میتونی روی SMS ، فایل باروزر ، و خود گوشی قفل بزاری ، علاوه بر اینها میشه کاری کرد گوشی فقط با یک سیم کارت کارکنه و.............. برای فعال کردن اینها باید تو قسمت امنیت بری و روی Change passworld بزنی اگه نوشت رمز جدید رو وارد کنید یعنی گوشی قفل شده هیچ شبکه ی نیست!! البته اگه هم قفل بود کد مستر ریست هست از اون میتونی استفاده کنی.
برای ظبط صدا هم مشکلی نداره!!!!!!!!! میتونی صدای ماکروفرتون رو هم ظبط کنی..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من الان 128 روش دارم!!! ولی تا 2 تست کردم جواب داد ، ولی چون رمم از این چینی های سان بود نیمه سوخته شده!!!
صدای اسپیکر گوشی از ان 70 یه نمه کمتره ولی باکیفیت تره6-کيفيت و بلندي صداي هدفونش خوبه؟ صداي هدفون و خود گوشي نصف N70 هست؟![]()
ولی صدا توی هدفونهاش از ان 70 خیلی بهتره
اینو میتونم بگم که صداش تو هدفون تا نداره نمیشه گفت دومی هستش از نظر وضوح صدا از نظر کیفیت Lcd هم با هر گوشی بخوایی می تونی کل بندازی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)