باید main فلش بشه
باید main فلش بشه
تازه هنوز دارم باهاش حال میکنم...بدمش بهت...!
درستش کردم...
مثل اینکه وسط کار شارژش به حد کافی نبوده و این اتفاق براش افتاده...
دکمه Power رو حدود 1 دقیقه نگه داشتم درست شد...!
اينا رو ميشه رو K810 ريخت ؟
اره دوست عزیز میشه
يه بار هم موقعي كه گوشيم وصل بود به كامپيوتر البته داشتم با فايلها كار ميكردم يه دفعه خاموش شد
فكر كردم پريد
اما بعد متوجه شدم كه شارژش تموم شده
موقع كم شدن شارژ هيچ پيغامي نميده ...
فقط وقتي بعد از اتمام شارژ خاموش ميشه و روش نميشه موقع روشن كردنش و همچنين در موقع شارژ در اين لحظه LED قرمز رنگ روشن ميشه كه همون مادون قرمزش هست به عبارتي وقتي ديدي روشن نميشه و موقع فشار دادن دكمه پاور چراغ قرمز رنگ روشن ميشه بدونيد كه شارژ باتري تموم شده
راستي من فكر ميكردم موقع وصل شدن به كامپيوتر گوشي فقط شارژ ميشه و دشارژ نميشه اما بعد فهميدم كه وقتي فايل كپي ميشه مصرف باطري ميره بالا و زود شارژش كم ميشه. و فقط موقع بيكار بودن شارژ ميشه
Last edited by golmohammadi; 24-10-2007 at 23:55.
من تقریبا همه اکوستیکها رو امتحان کردم...
تقریبا بیشترین تاثیر رو روی هندزفری میشه دید...
در واقع قدرت خروجی گوشی در حد خوبیه ولی چون اسپیکراش ضعیفه خیلی تاثیر جالبی روی اسپیکر نداره...!
به نظر شما میشه اسپیکرش رو عوض کرد ؟ مثلا اسپیکر دبلیو 900 یا 850 رو روش نصب کنیم
بله چرا نميشه اما به شرطي كه اندازشون يكي باشه و توسط يه تعميركار عوض بشه
من خودم ميتونم ولي اسپيكر سراغ ندارم كه بتونم عوض كنم
R@R#M@N این عکسو گذاشته.منم که سرچ کردم این بود به عنوان بازر k800 اما نمیدونم با بازر چه گوشی هایی مثل هم هست که بشه عوض کرد اگه کسی میدونه بگه.
ممنون. .
امااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااا من که تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رفتم یعنی همین جا عکس اسپیکر k800 رو گزاشته که یه شکل دیگه هست .
اگه کسی فهمید که با کدوم گوشی مشابه هست بگه
ممنون.
Last edited by toliveistodie; 25-10-2007 at 12:23.
این بازر یعنی چی ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)