با عرض تاسف باخت مقابل هال رو به همه آرسنالی های عزیز تسلیت عرض میکنم ، امیدوارم غم آخرتون باشه
به امید برد در مقابل پورتو (بگید انشاالله)
با عرض تاسف باخت مقابل هال رو به همه آرسنالی های عزیز تسلیت عرض میکنم ، امیدوارم غم آخرتون باشه
به امید برد در مقابل پورتو (بگید انشاالله)
...انشاالله...
سلام!من برگشتم!اقا من این تاپیک رو از ته صفحه ی دوم کشیدم بالا!به خدا حق تیم بالای جدولی ارسنال پایین جدول بودن تو پی30 ورلد نیست!پس کجا رفتن طرفداران توپچیها!چرا کسی خبرهای باشگاه رو اینجا نمیزاره؟من حقیقتش خودم نمیدونم از کجا خبرهای ایت تیم رو بگیرم!حتی نمیدونم ارسنال دقیقا تو جدول چندمه!
چه طرفدارایی !
من آرسنالی نیستما !
ولی سایت آرسنال تو ایران :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by vahid_civil; 25-10-2008 at 13:28.
دستت درد نکنه!اینو که بلد بودم!تو ارسنال دات کام اصلی هم عضو هستم ولی فایده ای نداره!بعد از مدتها یه سری به اونجاها میزنیم!باید بچه ها بیان کمی کل کل کنیم تاپیک داغ بشه!اخه چیه ارسنال از لیورپول یا همین چلسی که چند سالی میشه روی دور افتاده کمتره!!؟؟؟؟؟
Last edited by rainysky50; 25-10-2008 at 14:05.
واقعا از چلسی و لیورپول خیلی سر تره
به نظر من هیچ تیمی در جهان مثل آرسنال زیبا بازی نمیکنه هیچ تیمی
خوشبختانه یکی از زیباترین گلهای تاریخ رو یک آرسنالی زده
منظورم گل برگ کمپ به نیوکاسل در سال 2002 زده
یادش به خیر عجب تیمی بود
بچه ها امشب بازی رو میتونید ساعت 23:30 از شبکه 3 تماشا کنید...
و له شدن تاتنهامی ها رو زیر پای آرسنال ببینید....
'گووووووووووووووووووولللل لللللللل!!الارسنالیه!!!هله هله هله هله!!گل گل گل گل گل گل!
سیلوستره گل تساوی یک به یک رو زد!تا اینجا مساوی با تاتنهام دقیقه های پایانی نیمه ی اول!تا ببینیم چی میشه!امسال اولین بازی ارسنال که دارم میبینم!!بعد از مدتها!اگه ببره چندم میشیم تو جدول؟؟؟
![]()
4 به 4 مساوی×!!دفاع در حد تیم کاغذسازی پرند سردشت کرمانشاه!!!این چه دفاعی بود اخه!بازی 100 درصد برده رو براحتی 2 گل بخوری و مساوی کنی!اینجوری ارسنال خواب قهرمانی رو خواهد دید!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)