تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 360 اولاول ... 162223242526272829303676126 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 3594

نام تاپيک: ســـوالــات و اشــکـالـات راجع به سیستم انجمن های پـــی ســـی ورلـــد <<

اگه نباشه جاش خالی می مونه arman_linkin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

خيلي ممنون
    چند تا رو از قلم انداختيد
    واگه هست چند تا پست يك بار عوض ميشه؟
    بهتر نيست يه بار همه پست هاي تشكر و تاپيك هايي كه در جاي اشتباه درست شدن پاك كنيد
    حالا اگه هم اين كار امكان پذير نيست لطفا يه جور ديگه به اين انجمن خوبتون نظم بديد
    با تشكر
    آرمان
    Last edited by arman_linkin; 05-05-2006 at 00:17.

Administrator Meisam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    P30WORLD

پيش فرض

سلام مجدد ...
    1- بستگی داره ، ممکنه بین دو تا درجه 50 تا پست فاصله داشته باشه ، بین دو تای دیگه 1000 تا ...
    از پایین به بالا فاصله ها بیشتر میشه

2- یعنی بشینیم از اول همه رو ادیت کنیم؟ میدونی چقدر وقت میگیره؟

3- عرض کردم تمام دوستان تلاش میکنن که نظم برقرار باشه ، با این حال با توجه به تعداد زیاد تاپیک ها و پست های جدیدی که در روز زده میشه ممکنه چند مورد از قلم بیوفته ... این طبیعی هست

ممـنــون
    مـیـثــم

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Meisam
    سلام مجدد ...
    1- بستگی داره ، ممکنه بین دو تا درجه 50 تا پست فاصله داشته باشه ، بین دو تای دیگه 1000 تا ...
    از پایین به بالا فاصله ها بیشتر میشه

2- یعنی بشینیم از اول همه رو ادیت کنیم؟ میدونی چقدر وقت میگیره؟

3- عرض کردم تمام دوستان تلاش میکنن که نظم برقرار باشه ، با این حال با توجه به تعداد زیاد تاپیک ها و پست های جدیدی که در روز زده میشه ممکنه چند مورد از قلم بیوفته ... این طبیعی هست

ممـنــون
    مـیـثــم
    1.من دقيقا مي خوام اگه كه شما هم بخوايد اعلام كنيد كه به طور مثال اگه پست ها از 30 بيشتر شد عنوان "داره خودموني ميشه" به كاربر تعلق مي گيره البته اگه سكرت هست اشكال نداره
    2.درسته حرف شما هم منطقي. ولي مي شه مثلا يه قانون گذاشت كه "در تاپيك ها از كسي تشكر نكنيد و به جاي اون براي طرف پيغام خصوصي بفرستيد" يا هزار تا چيزه ديگه كه به فكر من نميرسه
    تازه انگار يه دفعه اين كار رو كرديد(خيلي وقت پيش) چون بعضي از كاربران قديمي مي گفتند كه مثلا 100 تا از پست هاشون كم شده .قضيه چي بوده؟
    خيلي ممنون از دنبال كردنتون
    آرمان

حـــــرفـه ای mehdi_7070's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

من بارها ديدم كه به ايشون و ساير ادمين ها پيشنهاد شده كه (( تشكر )) را به عنوان يك دكمه توي انجمن اضافه كنند ، حتما توی انجمن های دیگه این را دیده اید ؟
    نمی دونم چرا این کار را شماها نمی کنید ؟ می گید بارها بحث شده و چیزهای مشابه !
    اگه شما این را اضافه کنید و بعد بیاید فرهنگ استفاده از اون را جا بندازید ، نه دیگه بیخودی تعداد پست های یک تاپیک بالا نمیره هم اینکه مزایایی داره که همش بر می گرده به همین تعداد پست ها ...
    برای یک بار هم که شده بگید چرا این کار را نمی کنید ؟!

با تشکر ـ مهدی

حـــــرفـه ای Dash Ashki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جایی که خدا نباشد !

پيش فرض

منم با داش مهدی موافق گذاشتن دکمه ای بابت تشکرم
    (در ضمن دست داش مهدی درد نکنه...خودش میدونه )

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mehdi_7070
    من بارها ديدم كه به ايشون و ساير ادمين ها پيشنهاد شده كه (( تشكر )) را به عنوان يك دكمه توي انجمن اضافه كنند ، حتما توی انجمن های دیگه این را دیده اید ؟
    نمی دونم چرا این کار را شماها نمی کنید ؟ می گید بارها بحث شده و چیزهای مشابه !
    اگه شما این را اضافه کنید و بعد بیاید فرهنگ استفاده از اون را جا بندازید ، نه دیگه بیخودی تعداد پست های یک تاپیک بالا نمیره هم اینکه مزایایی داره که همش بر می گرده به همین تعداد پست ها ...
    برای یک بار هم که شده بگید چرا این کار را نمی کنید ؟!

با تشکر ـ مهدی
    تو پست بالايي هم گفتم كه دوستان هم فكر كنند كلي راه به شما (ميثم جان) ارائه مي دند كه تعداد صفحات تاپيك ها رو پايين بياريم
    دست شما درد نكنه دوست عزيز.... پيشنهاد خيلي خوبيه
    Last edited by arman_linkin; 05-05-2006 at 11:34.

Administrator Meisam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    P30WORLD

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط arman_linkin
    1.من دقيقا مي خوام اگه كه شما هم بخوايد اعلام كنيد كه به طور مثال اگه پست ها از 30 بيشتر شد عنوان "داره خودموني ميشه" به كاربر تعلق مي گيره البته اگه سكرت هست اشكال نداره
    2.درسته حرف شما هم منطقي. ولي مي شه مثلا يه قانون گذاشت كه "در تاپيك ها از كسي تشكر نكنيد و به جاي اون براي طرف پيغام خصوصي بفرستيد" يا هزار تا چيزه ديگه كه به فكر من نميرسه
    تازه انگار يه دفعه اين كار رو كرديد(خيلي وقت پيش) چون بعضي از كاربران قديمي مي گفتند كه مثلا 100 تا از پست هاشون كم شده .قضيه چي بوده؟
    خيلي ممنون از دنبال كردنتون
    آرمان
    سلام ...
    مورد 1 تقریبا سکرته ! البته تقریبا میشه فهمید ترتیبش چطوریه ، ولی ما نباید اعلام کنیم

2- هم عرض کنم که برای مثال یکی از قوانین اینه که عنوان تاپیک رو مناسب انتخاب کنند و از نوشتن جملاتی مثل "کمک کنید / تو رو خدا کمک کنید / و ... " خودداری کنند ... با این حالی در روز تعداد زیادی از این تاپیک ها ایجاد میشه که ما عنوانشون رو دوباره تغییر میدیم
    این مورد که اصلا دیگه نمیتونه قانون بشه

اون قضیه قدیمی هم ربطی به پست تشکر و ... نداره ، انجمن متفرقه ی قبلی بخاطر رعایت نکردن بعضی دوستان به کلی حذف شده بود

mehdi_7070 جان ، در مورد تنکس ماشین قبلا هم بارها توی انجمن پیشنهادات و همین تاپیک بحث شد و ما هم دلایلمون رو بارها نوشتیم ، فعلا منتفی هست - شاید بعدا که مشکلاتش حل بشه این امکان رو هم قرار دادیم

ممـنــون
    مـیـثــم

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

خيلي ممنون(همين الان گفتم پست تشكر نديد ولي خودم.....به هر حالا كاري نمي شه كرد آدم بعضي وقتها اين كارارو وظيفش مي دونه )
    آرمان

آخر فروم باز mska's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    يزد>کرج<>تهران

پيش فرض

سلام
    كليد ويرايش براي من برداشته شده
    ممكن توضيح بديد
    مرسي

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mska
    كليد ويرايش........
    منم همين سوال داشتم ايا نحوه ويرايش تغيير كرده ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •