رائول واقعا" فوق العاده است![]()
رائول واقعا" فوق العاده است![]()
گزارش تصویری از بازی دیشب:
رئال مادرید 2 وردربرمن 1
گلها رائول و نیستلروی
نیستلروی بعد از گل دوم:
وردربرمن باید از دروازه بانش ممنون باشه که بیشتر از دو گل نخورد
رائول در حال دفاع![]()
کاناوارو (مدافع بی نقص)
روبن در اولین بازی
نیستلروی تشنه گلزنی
![]()
روبن برای هر تیمی خطرناکه
![]()
گاگو میتونه یکی از بهترین هافبک وسط های جهان بشه ولی خیلی جایه کار داره
![]()
متزلدر ثابت کرد که علاوه بر دفاع خوب میتونه چقدر در سکته دادن مهاجم های حریف نقش داشته
باشه
کاسیاس
مارسلو (سوپرایز شوستر)
روبن دیشب بعد از بازی از طرفه کالدرون یک ساعت جایزه گرفت..مطمئنن آرین روبن این بازی رو فراموش نمیکنه
![]()
Last edited by Rock Magic; 19-09-2007 at 13:41.
مصاحبه شوستر ...
برند شوستر، سرمربي رئال مادريد كه شاهد پيروزي تيمش مقابل وردربرمن آلمان بود، اظهار داشت كه كهكشانيها سخت كار كردند و مستحق پيروزي بودند.
شوستر معتقد است به رغم پيروزي تيمش هنوز چيزهاي زيادي هستند كه كهكشانيها بايد ياد بگيرند.
شوستر آلماني در اين باره گفت: "تيم من سخت كار كرد و ميدانست كه مسير آساني پيش روي ندارد چرا كه حريف ما حريف سرسختي بود. رئال مادريد استحقاق پيروزي را داشت. وردربرمن ثابت كرد كه مصاف با تيمهاي آلماني دشوار است.
شوستر همچنين در خصوص رائول، نوازنده يكي از گلهاي رئال گفت:" رائول يك جنگنده واقعي است و با اينكه سرمربي جديدي دارد،اما خللي در تلاشهايش ايجاد نشده است. كيفيت كار او هميشه بالا و بالاتر ميرود و به تك تك اعضا اعتماد به نفس و روحيه ميدهد.
__________________________________________________ __________________
این هم جدول گروه 3 :
1. رئال مادرید( 3 امتیاز )
2.المپیاكوس( 1 امتیاز )
2.لاتزیو ( 1 امتیاز )
3.وردربرمن ( 0 امتیاز )
رائول: به خاطر هواداران دويدم
سرويس: ورزشي - فوتبال
1386/06/28
09-19-2007
1322
8606-16436: كد خبر
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
كاپيتان تيم فوتبال رئال مادريد باوجود مصدوميت از ناحيه قوزك پا، تقريبا تا پايان بازي دويد و خوش درخشيد.
به گزارش ايسنا، رائول گونسالس در نشست خبري خود گفت: درد شديدي در ناحيه مصدوميت خود داشتم؛ اما تحمل كردم چرا كه با ديدن تماشاگران و كودكاني كه كنار تابلوي تبليغات نام مرا فرياد ميزدند، چارهاي به جز اين كار نداشتم.
وي افزود: يك گل زدم و يك پاس منجر به گل هم دادم. اميدوارم هواداران از من راضي باشند.
رائول گونسالس عنوان كرد: كنترل بازي در دستان ما نبود؛ ولي خيلي بهتر از وردربرمن بازي كرديم. حق ما بيترديد، پيروزي بود.
اين مهاجم گفت: فرصتهاي بسياري را از دست داديم و بايد بيشتر از دو گل به وردربرمن مي زديم.
رائول به احتمال فراوان، بازي رئال مادريد در هفته چهارم را از دست خواهد داد.
شاف: تفاوت كيفي باعث برد رئال مادريد شد
1386/06/28
09-19-2007
1309
8606-16432: كد خبر
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرمربي تيم وردربرمن گفت: تفاوتهاي كيفي رئال مادريد سبب شد تا مقابل اين حريف در هفته نخست ليگ قهرمانان شكست بخورد.
به گزارش ايسنا، "توماس شاف" بعد از قبول باخت دو بر يك در زمين رئال، گفت: به حريف تبريك مي گويم. نتيجه به دست آمده، منطقي است. واقعا ميخواستيم هجومي ظاهر شويم؛ اما كيفيت تيم حريف، عامل اين نتيجه شد.
وي افزود: فكر مي كنم بسياري از كارها را درست انجام داديم. صاحب موقعيت هاي گلزني شديم و توپ را تصاحب كرديم. برايم اين نكات ارزشمند هستند.
سرمربي وردربرمن تصريح كرد: رئال فلسفه بازي روشني دارد. آنها دنبال فضاهاي خالي هستند و فوري براي خود موقعيت گل ايجاد مي كنند.
شاف گفت: با وجود شكست، از تيمم راضي هستم. اميدوارم در بازي هاي آينده بتوانيم بهتر نتيجه بگيريم.
1_ این بازیکن هلندی رئال مادرید که در نیمهی دوم به میدان آمد، نشانههای مثبتی را در دیدار با وردربرمن نشان داد.
او پس از بازی به تلویزیون رئال مادرید گفت: "احساس خوبی دارم. زمان زیادی را برای نخستین بازی منتظر بودم و حالا بسیار خوشحالم."
روبن ادامه داد: "انتظار داشتم که برابر وردربرمن بازی کنم، چون مربی به من گفته بود چند دقیقهای در نیمه دوم بازی خواهم کرد. وقتی که داشتم گرم میکردم، چشمانم را از او برنمیداشتم."
بازیکن میانی رئال در ادامه گفت: "شروع خوبی در لیگ قهرمانان داشتیم اما، من به بازیهای بیشتری نیاز دارم تا بهتر شوم."
روبن از خوش آمدگویی گرم هواداران رئال ابراز رضایت کرد و ادامه داد: "دقایقی که در زمین بودم اضطراب نداشتم و میخواهم از تمام کسانی که از من استقبال گرم کردند، تشکر کنم."
2_ فان نیستلروی پنجاهمین گل خود را در لیگ قهرمانان برابر وردربرمن به ثمر رساند و پیروزی 2 بر یک رئال را مسلم کرد.
مهاجم هلندی رئال دراین باره گفت: بازی با وردربرمن بازی آسانی نبود، چون آنها بلافاصله بعد از گل نخست بازی را مساوی کردند. به هر حال ما به خوبی در نیمهی دوم فشار آوردیم و فکر میکنیم در کل نتیجه خیلی مثبت بود.
او درباره هم وطن خود روبن که اواخر نیمه دوم به میدان آمد گفت: روبن تا آخر بازی به شدت تلاش کرد واز عهده آن برآمد.
فان نیستلروی ادامه داد: ما بازیکنان هجومی زیادی داریم که میتواند برای ما در ضد حملات خطرناک باشد اما، فکر میکنم در کل تیم بسیار قوی است و این توانایی را داریم که ریسک کنیم.
مهاجم رئال مادرید ادامه داد: هدف ما قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا است اما، باید به رقابت توجه کنیم که بسیار سخت است.
1_ برند شوستر، سرمربي آلماني رئال مادريد در گفتوگو با يكي از شبكههاي تلويزيوني آلمان از احتمال ترك سانتياگو برنابئو پيش از به پايان رسيدن قراردادش با باشگاه قهرمان فصل گذشته لاليگا خبر داد.
شوستر كه در يكي از برنامههاي شبكه تلويزيوني پرميير حاضر شده بود، در خصوص وضعيت آيندهاش در كنار قوهاي سپيد اين چنين گفت: چيزهاي زيادي در رئال مادريد تغيير كرده و رئال راه خود را در فصل جاري پيش گرفته است. باشگاهي كه من امروز ميبينم، هيچ شباهتي با رئال دوران بازيگريام ندارد.
در رئال محال است بتوانيد اطلاعات دقيق كسب كنيد فقط نقطه نظرات به دست شما ميرسد و اين مساله ابدا خوشايند نيست و فكرنميكنم بتوانم با اين وضعيت كنار بيايم.
(خدا كنه كه اين اتفاق نيفته.تازه رئال داره اوج ميگيره.خيلي نامرده اگه بذاره بره!)
2_ رودفان نیلستروی از شیوه رئال مادرید در عبور از حریف سرسخت خود وردربرمن خوشحال است. به گزارش یوفا: فان نیستلروی پنجاهمین گل خود را در لیگ قهرمانان برابر وردربرمن به ثمر رساند و پیروزی 2 بر یک رئال را مسلم کرد. مهاجم هلندی رئال دراین باره گفت: بازی با وردربرمن بازی آسانی نبود، چون آنها بلافاصله بعد از گل نخست بازی را مساوی کردند. به هر حال ما به خوبی در نیمهی دوم فشار آوردیم و فکر میکنیم در کل نتیجه خیلی مثبت بود. او درباره هم وطن خود روبن که اواخر نیمه دوم به میدان آمد گفت: روبن تا آخر بازی به شدت تلاش کرد واز عهده آن برآمد. فان نیستلروی ادامه داد: ما بازیکنان هجومی زیادی داریم که میتواند برای ما در ضد حملات خطرناک باشد اما، فکر میکنم در کل تیم بسیار قوی است و این توانایی را داریم که ریسک کنیم. مهاجم رئال مادرید ادامه داد: هدف ما قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا است اما، باید به رقابت توجه کنیم که بسیار سخت است.
1_ رائول زمانی که به رئال پیوست ابتدا در تیم زیر ۱۷ ساله های این باشگاه عضو شد و با گذشت سالها به کاپیتان این تیم تبدیل شد. او توانست که عشق خود به باشگاه را نشان دهد و طی این سالها به تمام افتخارات شخصی و تیمی رسید. رائول دیروز پانزدهمین سال حضور خود در باشگاه را جشن گرفت و انتظار می رود بیش از این نیز در تیم ماندگار باشد.
در تاریخ ۲۰ سپتامبر ۱۹۹۲ رائول ۱۵ ساله از تیم جوانان دشمن همیشگی رئال یعنی اتلتیکو مادرید به رئال امد و عضو تیم زیر ۱۷ ساله های رئال شد. او در فصل گذشته برای اتلتیکو ۵۵ گل به ثمر رسانده بود و برای همین توانست توجه رئالی ها را به خود جذب کند. او در این ۱۵ سالی که در رئال حضور دارد ۴۵۲ گل در بازیهای رسمی ( کل بازیها چه حذفی - چه لالیگا و لیگ قهرمانان و غیره ) برای رئال و ۶۱ گل برای تیم ملی اسپانیا زده است.
او اولین بازی خود برای رئال را در مقابل تیم الکالا انجام داد که در ان بازی رئال ۵ --- ۰ پیروز شد و سهم رائول جوان ۱ گل بود. او گلزنی خود را ادامه داد تا الان که بهترین گلزن تاریخ اروپا ( ۵۷ گل ) و در رئال سومین مهاجم تاریخ رئال ( ۲۷۲ گل در لالیگا ) بعد از دی استفانو و سانتیانا به حساب می اید.
در دومین سال حضور خود در باشگاه به تیم زیر ۱۹ ساله پیوست و سرانجام در سال ۱۹۹۴ به تیم رئال مادرید سی ارتقا یافت. و در همان سال برای اولین بار در تیم اصلی رئال در مقابل تیم ساراگوسا قرار گرفت.
رئال با گلهای این بازیکن تا به حال ۵ بار قهرمان لالیگا - ۳ بار قهرمان اروپا - ۳ بار قهرمان سوپرکاپ اسپانیا - ۲ بار قهرمان جام بین قاره ای و ۱ بار هم قهرمان سوپرکاپ اروپا شده است.
عملکرد عالی او باعث شد که در تیم ملی اسپانیا به بازیکنی بی رقیب تبدیل شود و بعد از ۴۴ بازی به کاپیتانی این تیم نیز برسد.
کاپیتان تاکنون شروعی بسیار خوب در فصل ۲۰۰۷ داشته است او دوباره پست اصلی خود یعنی مهاجم را باز پس گرفته و تا الان ۳ گل - ۲ گل در لالیگا و ۱ گل در لیگ قهرمانان - به ثمر رسانده است.
رائول کاپیتانی واقعی و سمبل باشگاه به حساب می اید و تمام بازیکنانی که تازه به باشگاه می ایند به او نگاه می کنند. رائول نشانگر ارزشهای این باشگاه است : حرکت - پشتکار - کار - تواضع - خلق و خوهای انسانی و توانایی.
در ۱۵ سالی که او در رئال بوده نشان داده است که رمز موفقیت او وفاداری وی به باشگاه بوده است.
2_ هافبك تهاجمي؛ تدافعی تيم فوتبال رئال مادريد گفت: قصد دارم به برنابئو دوم تبديل شوم و روزي ميرسد كه به اين افتخار بزرگ برسم.
به گزارش سایت هواداران رئال مادرید و به نقل از آس اسپانيا، فرناندو روبن گاگو اظهار داشت: هر گلي كه مي زنم، به خاطر روح برنابئو است. از وقتي كه به برنابئو آمده ام، او را بيش از پيش شناخته ام.
وي ادامه داد: قصد دارم به برنابئو دوم تبديل شوم. روزي مي رسد كه به چنين افتخار بزرگي دست پيدا كنم.
بازيكن آرژانتيني رئال مادريد گفت: بازي مقابل حريف آلماني در ليگ قهرمانان براي من حتي براي يك دقيقه يك افتخار بزرگ بود؛ اما به لطف شوستر، براي 90 دقيقه با لباس مادريد اين جدال بزرگ را تجربه كردم.
وي افزود: رئال مادريد براي دومين قهرماني پي در پي كاملا آماده است. امسال به يك قهرماني زود هنگام خواهيم رسيد.
ببینید دکو چی گفته بخونید و بخندید
دكو: رئال را هم در نيوكمپ و هم در برنابئو شكست ميدهيم
هافبك پرتغالي تيم فوتبال بارسلونا گفت: اگر از رئال مادريد ميترسيد، بهتر است اصلا در لاليگا بازي نكنيد.
دكو ادامه داد: رئال مادريد روي شوك تغيير مربي و خريد كلي ستاره، نتيجه ميگيرد. زمان اين پيروزيها به زودي به پايان مي رسيد؛ اما بارسلونا با اصول فوتبال پيش ميرود.
وي ادامه داد: رئال رقيب جدي ما است و آنها را هم در نيوكمپ و هم در برنابئو، با قدرت شكست ميدهيم. بارسلونا خيلي قويتر از مادريد است و قدرت شكست آنها را دارد.
دكو اضافه كرد: به زودي به صدر جدول حركت ميكنيم. به ياد ميآورم روزهايي را كه در رتبه چهاردهم جدول بوديم و در همان فصل نايب قهرمان شديم.
كاپيتان تیم فوتبال رئال مادرید گفت: این تیم به تمام زندگی من تبدیل شده است.
به نقل از وب سایت رئال مادرید، كاپیتان رئال مادرید با حضور مقابل وایادولید در هفته چهارم رسما وارد پانزدهمین سال حضور خود در رئال مدرید از زمان ثبت نام در آكادمی رئال مادرید می شود.
رائول كار خود را از تیم زیر ۱۷ سال مادرید آغاز كرد و خیلی زود به دام استعدادیابها افتاد.
او امروز لقب پرچم رئال مادرید را دارد و بعید است تا مدتها كسی به ركورد گلزنی او در لالیگا و لیگ قهرمانان با لباس رئال برسد.
رائول كه فوتبال خود را با اتلتیكو آغاز كرده، میگوید: ثبت نام من در رئال كاملا اتفاقی بود. به پیشنهاد دوستم، برای پر كردن بعدازظهرها وارد این آكادمی شدیم؛ ولی چندی بعد متوجه شدم نمی شود این تیم را رها كرد. این زندگی من است."
رائول گونسالس تا كنون برای تیم اسپانیا ۶۱ بار و برای رئال مادرید ۴۵۲ بار گل زنی كرده است.
او در اولین حضورش با لباس رسمی رئال مادرید، ضمن پیروزی ۵ بر صفر مادرید مقابل آكالا یكی از گلها را نیز به ثمر رسند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)