تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 2376 اولاول ... 1622232425262728293036761265261026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اگه واقعا یه استقلالی بودی هیچوقت در مورد یکی از اسطوره های باشگاهت اینجوری حرف نمیزدی. شما فقط برد و باخت رو میبینین. در واقع برای شما قهرمان زنده را عشق است.

من بازم معتقدم هرچند نمیشه گفت حجازی اصلا مقصر نیست ولی من مقصر اصلی رو بازیکنا میدونم
    ناصر حجازي درست مرد بزرگي براي استقلال هستش اما مربي بزرگي نيست
    ايشون اگر مربي بزرگي بودند هيچ وقت نبايد از عدم هماهنگي تيم صحبت كنند
    ايشون اگه مربي بزرگي بود نبايد 80% تيم رو عوض مي كرد
    ايشون اگه مربي بزرگي بود به بعضي بازيكنان بي اصل و نسب به اين راحتي نبايد بازي مي داد استقلال تيم بسيار بزرگيه و نبايد هر بي سر و پايي بياد به همين راحتي بازي كنه
    حجازي اگه مربي بزرگي بود اينقدر تيم رو عوض نمي كرد اين شناخت تيم مال قبل فصل نه داخل ليگ
    اما ديگه امسال كه گذشت حالا بايد حمايت كنيم تا دربي رو ببريم
    تا سال بعد يه مربي در حد استقلال پيدا بشه مثل فيروز كريمي

آخر فروم باز shahin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

نوشته شده توسط FarzadSport
    دوست عزیز با شما کاملا موافقم که میگین بعضی از دیگر دوستان بعد از بازی های استقلال یا پرسپولیس کری میخونن.هر چند در تاپیک پرسپولیس هم گاهی اوقات چنین اتفاقی روی میدهد که از طرف هواداران استقلال میباشد اما من به طور کلی چندان موافق با این موضوع نیستم.

اما حالا که شما فکر میکنید من نباید در اینجا خبری رو ارسال کنم و احتیاجی به اطلاع رسانی بنده نیست من هم قبول میکنم و به گفته ی شما برای جلوگیری از جنجال از ارسال هر گونه پست یا خبری در این تاپیک خودداری میکنم.

اما پیشنهاد میکنم که شما هم صفحات و پست های قبلی هر دو تاپیک را مشاهده نمایید و اگر کوچکترین بی احترامی یا کری خوانی از من مشاهده کردید ، من قول میدهم که از این انجمن خداحافظی کنم و دیگر هیچ مطلبی رو در هیچ تاپیکی به ثبت نرسونم.

در ضمن در مورد امضا هم باید بگم که این یک توافق بین همه ی دوستان پرسپولیسی بوده که امضایی مشابه داشته باشیم بنابراین قادر به حذف این امضا نخواهم بود و بدین صورت ترجیح میدم که هیچ خبری از باشگاه استقلال من در این تاپیک ارسال نکنم البته امیدوارم دیگر دوستان استقلالی به خوبی اخبار رو پوشش بدهند.

ممنون از اینکه به فکر جلوگیری از جنجال هستید.

موفق باشید - خدانگهدار
    نه فرزاد جان من منظورم شما نبودید من کلی گفتم
    در مورد امضا هم اصلا من نگفتم که تغییر بدید یا چیزه دیگه ای چون ربطی به من نداره
    من منظورم این بود شما با اون امضا وقتی تو این تاپیک میاید و پرسپولیسی بودنت کاملا مشخصه
    شاید بچه ها به حرفی بزنن همون جوری که من با عکس آواتار استقلال اگر بیام توی تاپیک پرسپولیس
    دوستان پرسپولیسی ممکنه ناراحت بشن و چیزی بگن که البته اینجوری هم شده
    شما هم موفق باشید
    ممنون

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

دوست عزیز Rezacell اول اینکه شما واقعا استقلالی هستید !
    خوب وقتی یه سری از هوادران تیم خودمون اینجوری حرف میزنن، از موقعه ای که حجازی اومد
    همه که دارن انتقاد میکنن دیگه وقتی خوده استقلالی ها هم دارن اینجوری حرف میزنن دیگه چی میشه گفت
    ناصر خان حجازی هم یکی از اسطورهای استقلال هست و هم یکی از مربیان بزرگ
    عدم هماهنگی: خوب معلومه تمام باشگاه تغییر کرده توی تمام پستا تمام بازیکنا تغییر کردن از اول فصل تا حالا هم تمام بازیکنا رو
    در اختیار نداشته مصدومیت -محرومیت- ناآماده بودن- و دیر رسیدن بازیکنا به تیم تازه همین الان فرهاد مجیدی و بیژن کوشکی رسیدن
    قبول دارم توی بازی با برق ترکیب خیلـــــــــــــــــی بد چیده شده بود ولی یادتون نره قلعه نوعی هم بازی با پرسپولیس بود که میثم بائو رو بدون اینکه بهش
    بازی بده آوردش تو زمین و اون بازی رو انجام داد
    یادتونم نره آخرین تیمی که قهرمان شد چه تیمی بود؟
    چرا بقیه مربی های با دانش ما هنوز بعد از استقلال نتونستن هیچ تیمه دیگه ای رو قهرمان آُسیا بکنن (همون حرفی که حجازی زد و دیدید تا حالا هم حرفش کاملا درست بوده)
    آخه چرا باید اینجوری درباره استقلال حرف بزنیم چرا همه باید اینجوری انتقاد کنن
    قبول استقلال خوب بازی نمی کنه خوب همه نتیجه نمیگره من نمیگم حجازی مقصر نیست ولـــــــی
    همه چیز همه تقصیر حجازی نیست
    قبلانم هم گفت امسال استقلال کاملا تغییر کرده 15 بازیکن رفتن و 15 بازیکن اضافه شده
    از اول لیگ تا حالا هم حتی یک بازی هم نشده که حجازی تمام بازیکناش رو در اختیار داشته باشه
    به ترتیب اول علیرضا منصوریان- محسن یوسفی- مجتبی جباری - حمید شفیعی- محسن بیاتی نیا
    امیر حسین صادقی- فرهاد مجیدی و بیژن کوشکی
    از این بازیکنا هنوز یوسفی ،بیاتی نیا ،صادقی و بیژن کوشکی به تیم اضافه نشدن البته انگار دیگه بلاخره مجیدی می تونه برای استقلال بازی کنه
    خوب وقتی استقلال بیش از 75 درصد تیم رو تغییر داده سیستم رو عوض کرده و حتی با این شرایط یکسری از بازیکناش رو هم در اختیار نداره برای همین
    حجازی مجبور میشه که از سعید لطفی بازی بگیره وگرنه همه میدونیم که لطفی بازیکن نیست چون الان صادقی و بیژن کوشکی نیستن
    در ضمن بازیکنامون هم یکسری افت کردن طالب لو - قربانی- جباری یا بقیه کدومشون مثه قبل بازی میکنن
    الان فقط 6 هفته از لیگ گذشته و هنوز هیچ چیزی معلوم نیست پس چرا باید به جای حمایت این همه انتقاد کنیم
    اگر به قلعه نوعی سه سال فرصت دادیم باید به حجازی هم حداقل یک یا دو سال فرصت بدیم
    حالا اسم نمی برم ولی تیمای دیگه هستن که اون همه مربی خارجی آوردن
    اشمیت ،سوبل ،بگوویچ،آری هان، دنیزلی
    حداقل 3 تای آخری که مربی های خوبی بودن یا دوتای آخری که به قوله بعضی ها مثه حجازی مربی قدیمی نبودن خوب مربی های
    حرفه ای و با دانشی بودن خوب این همه پول خرج این مربی ها کردن
    ولی آخرش چی؟ با کدومشون اون تیم قهرمان شد !!!!
    حالا با سه تا برد اون همه از تیم تعریف میکنن
    ولی استقلال که تو این چند سال همیشه توی کورس قهرمانی بوده و امسال هم با این همه تغییر و تحول
    و هنوز که هیچ چیزی هم معلوم نیست این همه ازش باید انتقاد بشه
    Last edited by shahin666; 23-09-2007 at 20:28.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

به نظر من اننقادات از حجازی کاملا منطقی هست و من مطمنم که امسال یکی از فصل های بد استقلال تو لیگ حداقل میتونه باشه هنوز لیگ شروع نشده دو تا باخت داریم خدا اخر و عاقبت این تیمو به خیر کنه
    در ضمن این که میگید سه سال به قلعه نوعی وقت دادن عمده دلیلیش این بود که استقلال خوب بازی میکرد
    و تو این سه سال عین امار هر سال پرسپولیس رو برد ولی امسال استقلال با این همه بازیکن خوب با تیم هایی مثل مس
    و یا برق و ملوان مشکل داره و اونم به نظر من مقصر اصلی حجازی هستش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

shahin666 عزيز
    حرف شما كاملا درسته من قبول دارم كه حجازي مرد بزرگي هيچ شكي هم توش نيست
    اما ببينيد استقلال يه تيم بسيار بزرگيه
    اصلا لوزمي نيست كه هر دو سه سال تيم جوون بشه كه اين در اصول باشگاه داري خارجه
    خوب استقلال 3 سال پيش تيم جوون كرد و هزينه اين جوانگرايي رو هم پرداخت و 2 سال قهرمان نشد ولي سال سوم قهرمان شد من مي گم چرا آقاي حجازي تيم پارسال رو حفظ نكر و مثلا اگه در حمله مشكل داشتيم دو سه بازيكن خوب رو مياورد واون هم اول بايد پشت خط قرار مي گرفتند تا با جو استقلال آشنا مي شدند
    البته مشكل از جاي ديگه است من نميدونم كدوم بي پدر و مادر فتح الله زاده رو سر كار اورد هر چي استقلال مي كشه از دست فتح الله زاده است
    واين هم بگم كه من چند بار در حين ديدن بازي استقلال حالم بدشد وبه بيمارستان من رو بردند

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

Rezacell دوست عزیز باور بفرمایید من الان به این صورت هستم
    این حرفه شما یعنی چـــــــــی؟
    البته مشكل از جاي ديگه است من نميدونم كدوم بي پدر و مادر فتح الله زاده رو سر كار اورد هر چي استقلال مي كشه از دست فتح الله زاده است

داری شوخی میکنی
    فتح الله زاده یکی از بهترین و کار بلد ترین مدیر های ورزشی کشور هست واقعا این کارست
    بیبنم واقعا شما استقلالی هستید
    ای بابا این چه حرفیه به حاجی میزنی؟
    بیشترین قهرمانی تو لیگ و دو نایب قهرمانی توی آسیاو مقام سوم و چهارمی در آسیا و در کل بیشترین افتخارت ما
    در زمان مدیریت فتح الله زاده بود واقعا اون چند سالی هم که از استقلال رفت استقلال ضربه خورد
    فکر میکنی اگر حاجی امسال نمی یومد می تونستیم بازیکنا مون رو نگه داریم یا مثلا این بازیکنا رو بگیرم
    دیدی که چه جوری بعضیا تو کف آرش برهانی موندن یا قدیم مهدی هاشمی نسب
    اینم بدون اگر اون سالی که قریب مدیرعامل بود و نیکبخت رفت پرسپولیس اینو بدون اگر فتح الله زاده بود 100 % یا نگرش میداشت
    یا ترانسفرش میکرد ولی نمیذاشت بره پرسپولیس
    به نظر من که فتح الله زاده رو نمیشه با هیچ مدیره دیگه ای مقایسه کرد حاجی تکه
    بعدشم آقای حجازی تیم فصل قبل رو حفط نکرد یعنی چی؟
    بازیکنای که از تیم جدا شدن:
    مهدی رحمتی- محمود فکری- علی انصاریان - مرتضی ابراهیمی- فرزاد مجیدی- آگوستین گیلائوری
    حسین کاظمی-میثم بائو- اصغر طالب نسب-باقر احمدی -بهتاش یاورزاده- سیاوش اکبرپور-مرتضی هاشم زاده- داسیلوا - کوئیکه

حسین کاظمی که خودش نموند پول براش مهم تر بود میثم بائو هم همین طور عربا بیشتر پول دادن و خیلی سریع رفت حتی نشد حاجی باهاش مذاکره کنه چون هنوز مدیر عامل نشده بود سیاوش اکبرپور هم که 8 تا بازی اول محروم بود
    همون بهتر که رفت چون یا مصدوم بود یا محروم بهشاد یاورزاده هم با اینکه یک سال قرارداد داشت خودش رضایت نامه خواست که بره علی انصاریان هم یک سال دیگه قرارداد داشت تیم هم حجازی هم میخواستش ولی چون انصاریان کشته مرده علی پروین هست خودش دیگه رفت خوب به بقیه بازیکنای هم که رفتن یه نگاه بندازید کدومشون رو باید حفظ میکرد اصغر طالب نسب یا گیلائوری رو البته به جز فکری همشون باید میرفتن
    حاجی تو نقل و انتقلات هم خوب کار کرده
    تو خط حمله هم که بازیکن داریم
    فرهاد مجیدی- آرش برهانی-محسن بیاتی نیا-حمید شفیعی - علی علیزاده
    Last edited by shahin666; 24-09-2007 at 02:12.

آخر فروم باز fery joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

واقعا شاهین جان بعضی هوادارا یه حرفایی میزنن که آدم توی استقلالی بودنشون شک میکنه

میان به حجازی و فتح الله زاده دوتا از بهترین و پرافتخارترن مربی و مدیرای باشگاه گیر میدن .....

داره خودمونی میشه Great Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پارس

پيش فرض

هنوز لیگ شروع نشده دو تا باخت داریم خدا اخر و عاقبت این تیمو به خیر کنه تش
    عزیزم باید قبول کرد که تیم ها قوی شدن و مثل چند سال پیش نیست که استقلال تو کل فصل 1 باخت بده .....
    ولی تمام باخت های این فصل مربوط میشه به بد بازی کردن استقلال نه خوب بازی کردن حریف .. فقط دعا کنید تو دربی خوب بازی کنن ....
    درضمن این خبر تو سایت رسمی استقلال بود ساعدی: " مشکل فرهاد مجیدی حل شده و او میتواند از این هفته استقلال را همراهی کند "

آخر فروم باز LeBron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا من خودم یه استقلالی متعصبم ولی قبول کنین که دوره مربیایی مثل ناصر حجازی و علی و پروین و ... تموم شده(من خودم خیلی از حجازی خوشم میاد ولی...تیم به این بزرگی رو هوا نیست به نظرتون؟)

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

خبرگزاری دانشجویان ایران - تهران
    سرویس: ورزشی - فوتبال

سخنگوی باشگاه استقلال تهران گفت: مهلت یك ماهه‌ی فیفا برای بررسی وضعیت مجیدی تمام شده و وی می‌تواند از این هفته برای استقلال بازی كند.

هاشم ساعدی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار كرد: كلیه‌ی مدارك مجیدی برای فیفا ارسال شد. وی از لحاظ قانونی هیچ مشكلی برای بازی برای استقلال ندارد و از این پس با نظر كادر فنی می‌تواند برای استقلال بازی كند.

وی درباره‌ی ممنوع‌المصاحبه شدن بازیكنان استقلال نیز گفت: همه‌ی بازیكنان با حفظ حرمت و منطق می‌توانند در حوزه شخصی خودشان مصاحبه كنند اما، در مورد مسایلی كه خارج از حیطه‌ی آنهاست نمی‌توانند، صحبتی با رسانه‌ها داشته باشند.

ساعدی درمورد آخرین وضعیت محسن بیاتی‌نیا اظهاركرد: مشكل بیاتی‌نیا بسیار جدی است و این بازیكن نمی‌تواند به زودی به فوتبال برگردد، ولی ما هم‌چنان منتظر نظر پزشك تیم و اعلام نتایج آزمایش‌های بیاتی‌نیا هستیم.

سخنگوی استقلال ادامه داد: محسن یوسفی هم هم‌چنان مصدوم است اما، مشكل این بازیكن حادتر از بیاتی‌نیا نبوده و پزشك تیم تمام تلاش خود را برای بازگرداندن این بازیكن به میدان انجام می‌دهد.

وی درباره‌ی بازی‌های دشواری كه استقلال در سه هفته‌ی آینده در پیش رو دارد تاكید كرد: مطمئن هستم استقلال در سه بازی آینده با اقتدار بازی كرده و نتایج درخشانی كسب می‌كند. بازیكنان ما هر هفته هماهنگ‌تر شده و از لحاظ بدنی و تاكتیكی سیر صعودی خود را طی می‌كنند.

ساعدی افزود: با بازگشت مجیدی و بازیكنان سرشناس، استقلال از بازی‌های بعد به جایگاه واقعی خود خواهد رسید.

وی درمورد نتایج ضعیف استقلال تا به هفته‌ی ششم تصریح كرد: نتایج نامناسب برای همه‌ی تیم‌های لیگ حتی آنها كه در صدر جدول قرار دارند، اتفاق می‌افتد، استقلال حركتی آهسته و پیوسته را در دستور كار خود قرار داده است.

سخنگوی استقلال با رد هر گونه شایعه مبنی بر استفاده از مربی خارجی گفت: باشگاه به حجازی اعتماد و اعتقاد دارد و اگر نظر حجازی تقویت كادر فنی با مربی داخلی و خارجی باشد، باشگاه در خدمت سرمربی خواهد بود اما، تاكنون چنین موضوعی اعلام نشده است.

ساعدی با اشاره به جلسات هیات مدیره یادآور شد: پیش بینی می‌كنم جلسه‌ی بعدی هیات مدیره هفته‌ی آینده برگزار شود. این جلسات حداقل هر 15 روز یك بار و در موارد ضروری و مهم تشكیل می‌شود.

سخنگوی استقلال افزود: اگر این جلسات دیر تشكیل می‌شود به این معنی نیست كه هیات مدیره به باشگاه توجهی ندارد. بلكه اعضای هیات مدیره نظارت ویژه‌ای به تیم دارد و حتی گهگاه در تمرین تیم حاضر شده و از نزدیك شاهد تمرینات هستند.

وی در پایان در خصوص عدم استفاده از نوازی در بازی مقابل برق شیراز گفت: نوازی بازیكن ارزشمندی است و یكی از مهره‌های كلیدی استقلال است اما، استفاده از بازیكنان با نظر سرمربی است و ما نیز به نظر حجازی احترام می‌گذاریم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •