دوستان لطفا به عنوان تاپیک توجه کنین اینجا تاپیک اخباره 4 صفحه آخر اصلا هیچ خبری نزاشتین و فقط بحث کردین اینجا جای بحث کردن نیست
لطفا رعایت کنین
دوستان لطفا به عنوان تاپیک توجه کنین اینجا تاپیک اخباره 4 صفحه آخر اصلا هیچ خبری نزاشتین و فقط بحث کردین اینجا جای بحث کردن نیست
لطفا رعایت کنین
مهات انتخاب رشته تا پایان ساعت 24 روز سه شنبه تمدید شد
اونجوری که نوشته فقط برای رشته های تربیت معلم باید بومی باشی نه رشته های ستاره دار. فکر کنم یعنی میتونی مهندسی های شهید رجایی تهران رو با اینکه بومی نیستی قبول بشی.
از بقیه به خاطر اینکه بحث رو به بیراهه کشیدم معذرت میخوام.
معدل سال سوم همون معدل دیپلم هست. این معدلی هم که در فرم انتخاب رشته هست همون معدل کتبی دیپلم هست که نوشته معدل دیپلم(از کتبی فاکتور گرفته)
معدل دیپلم کی گفته معدل سال سومه؟!!!
معدل 3 سال هست !!!!
حالا خوبه تو اون برگه که بهمون دادن همونکه نوشته خلاصه سابقه تحصیلی
ریز نمرات 3 سال دبیرستان هس نه فقط سال سوم
پائینشم معدل دیپلم !
بهتره یه نگاهی به پرونده دبیرستانتون بندازین![]()
معدل دیپلم مال 3 سال دبیرستان هست حتما دیپلمتون دستتون نیست بعد که مدرکش رو بگیریم می بینن مال 3 سال هست
منطقه 2 هم میتونه بومی تهران باشه.بخاطر همین گفتم. در کل حواسم به غیر بومی نبود.ببخشید
Last edited by roz_kareN; 09-08-2009 at 18:11.
من با opera انتخاب رشته کردم![]()
آقا من اینو چی کارش کنماطلاعات شما صحيح وارد نگرديده است يا مجاز به انتخاب رشته نيستيد لازم است در ورود اطلاعات دقت نماييد
درست نمیشه
همش این ارور رو میده
![]()
سلام.
بچه ها من ديگه دارم ميرم كه انتخاب رشته ها مو تو سايت سنجش بزنم اما گفتم قبلش يه چك نهايي با شما بكنم...
من حدوده 25تاي اولو بالا زدم كه اونا هيچي...بهد از اين 25تااونايي كه شانس قبولي دارم رو اينجوري زدم به ترتيب:
برق صنعتي همدان
برق اروميه
كه البته براي هركدوم از اينا گرايش هاي مختلف برقو زدم...
بعد از اينا ميرسيم به گرايش هاي مختلف مهندسي هاي نفت و شيمي و ايمني دانشكده صنعت نفت تو اهواز و ابادان و بعد از اينا مهندسي هاي برق و مكانيك و كامپيوتر صنعتي بابل رو زدم...!
نظرتون در اين مورد چيه؟
مثلا دانشگاي صنعتي بابل بهتر از صنعتي همدان هست كه بيارمش بالا؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)