تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: پرسپولیس یا استقلال؟

راي دهنده
136. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • پرسپولیس

84 61.76%
  • استقلال

52 38.24%
صفحه 26 از 75 اولاول ... 1622232425262728293036 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 750

نام تاپيک: پرسپوليس و استقلال رفيق و رقيب قديمي

مدیر انجمن برنامه نویسی Payman_62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مربی تیم فوتبال استقلال:
    استقلال نیمکت توانمندی دارد / سیستم بازیمان در دیدار مقابل شیرین فراز تغییر نمی کند

صادق ورمزیار با ابراز اطمینان از توانمندی بازیکنان ذخیره تیم فوتبال استقلال تاکید کرد غیبت بازیکنان اصلی به هیچ عنوان برای مربیان این تیم نگران کننده نیست.
    مربی تیم فوتبال استقلال با بیان این مطلب در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: قطعا در بازی مقابل شیرین فراز سه بازیکن اصلی خود را به همراه نخواهیم داشت اما این دلیل نمی شود که در سیستم اصلی تیم تغییراتی ایجاد کنیم. روش بازی ما در مصاف با شیرین فراز قطعا مشابه با سیستم دیدارهای قبلی است و تنها تغییرات و جابجایی در ترکیب بازیکنان خواهیم داشت.

وی ادامه داد : استقلال روی نیمکت بازیکنان خوبی دارد که اختلاف اندکی با بازیکنان داخل زمین دارند. بطور مثال زمانی که یوسفی مصدوم شد جای خالی وی در بازی مقابل مس کرمان احساس نشد و نفر جایگزین توانست به خوبی انجام وظیفه کند.بی شک در بازی با شیرین فراز نیز بازیکنان ذخیره غیبت نفرات اصلی را جبران می کنند.

ورمزیار خاطر نشان ساخت : یکی از مهمترین مشکلات استقلال در بازی های اخیر ناهماهنگی بازیکنان در سیستم جدید بود. این مشکل کم کم روبه بهبود بود که متاسفانه با مشکل محرومیت و مصدومیت نفرات مان روبرو شدیم. همانطور که گفتم غیبت نفرات اصلی قابل جبران است اما هماهنگ کردن بازیکنان دشوار است و نیاز به تمرین بیشتر دارد.

وی با ابراز رضایت از شرایط تیم فوتبال استقلال گفت: استقلال هجومی و زیبا بازی می کند. در هر بازی بارها صاحب شانس و موقعیت گل می شویم اما در نتیجه گیری تا اندازه ای ضعف داریم. اما همین که می توانیم برای خود شانس گل ایجاد کنیم مایه امیدواری است و برای ما مربیان رضایت بخش است.

مربی تیم فوتبال استقلال نوع بازی این تیم را امیدوار کننده خواند و در خصوص شرایط مجتبی جباری برای حضور در دیدار مقابل شیرین فراز گفت: جباری دیروز تمرین کرد. فکر نمی کنم مشکلی برای همراهی تیم در بازی مقابل شیرین فراز داشته باشد. رسیدن یا نرسیدن جباری به بازی مقابل شیرین فراز چندان مهم نیست، آنچه اهمیت دارد رسیدن او به اوج آمادگی است و اینکه بتواند بدون مشکل تیم را 90 دقیقه همراهی کند.

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    با افتخار میگم خوزستان کهن

پيش فرض

پیمان جان ممنون
    میشه تاریخ خبر ها رو هم ذکر کنی البته اگه سختت نمیشه

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بياتي نيا:
    برآوردن انتظارات هواداران کار مشکلي است

مهاجم جديد استقلال گفت: بازي در برابر خيل عظيم هواداران استقلال و برآوردن انتظارات آنها کار بسيار مشکلي است زيرا فشار روحي حاصل از آن کار گلزني را با مشکل مواجه مي کند.
    به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ محسن بياتي نيا در گفت و گو با سايت رسمي باشگاه افزود: هر چند خود را براي روياروي با اين مساله آماده کرده بودم اما بايد اعتراف کنم که فشار روحي براي رسيدن به خواسته هاي هواداران و بازي در برابر آنها بيشتر از آني بود که فکرش را مي کردم اما مطمئنا به زودي با گلزني براي تيم استقلال ضمن حل اين مشکل دل هواداران را شاد خواهم کرد.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پیمان جان ممنون
    میشه تاریخ خبر ها رو هم ذکر کنی البته اگه سختت نمیشه
    سلام.
    هر روز خبرهای همون روز رو میذارم. میتونی از تاریخ پستام متوجه شی.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مسئول كانون هواداران باشگاه استقلال تهران:
    عده‌اي قصد دارند بين دوستداران استقلال تفرقه بياندازند

مسئول كانون هواداران باشگاه استقلال تهران گفت: عده‌اي قصد دارند بين دوستداران استقلال تفرقه بياندازند و در اين ميان اهداف غيرورزشي خود را پياده كنند.
    عباس نقدي‌زاده در گفت و گو با گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ خاطرنشان كرد: هيچ دوگانگي بين اعضاي كانون هواداران و دست‌اندركاران باشگاه استقلال وجود ندارد و اين مجموعه بزرگ تنها به پيشبرد اهداف ورزشي مي‌انديشد، ولي نمي‌دانم چرا عده‌اي بدون دليل بحث قلعه‌نوعي و حجازي را پيش مي‌كشند و مي‌خواهند تفرقه‌اندازي كنند.

وي اضافه كرد: در جشني كه به مناسبت نيمه شعبان ترتيب داده بوديم از كليه مسئولان باشگاه اعم از مدير عامل، اعضاي هيأت مديره، كادر فني و بازيكنان دعوت به عمل آورديم و هيچ تفاوتي بين مدعوين قائل نشويم، حالا اين وسط برخي دوستان دعوت ما را بنا به هر دليلي اجابت نكردند كه نبايد آن را به حساب كم لطفي كانون هواداران گذاشت و حضور اين مجموعه را براي باشگاه استقلال زيادي دانست.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به خاطر پرسپوليس بايد يك فصل خانه‌نشين شدم
    رابرت ساها:
    پشت پرده مربيگري قطبي در تيم ملي كره جنوبي را افشا مي‌كنم

مدافع اسلواكيايي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: اگر لازم باشد پشت پرده مربيگري قطبي در تيم ملي كره جنوبي را افشا مي‌كنم و با دليل قاطع ادعاهايم را ثابت خواهم كرد.
    رابرت ساها در گفت و گو با گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ خاطرنشان كرد: من تنها به خاطر حميد استيلي و حبيب كاشاني از پيشنهاداتم گذشتم و حاضر شدم قراردادم با پرسپوليس را تمديد كنم، ولي اين آقا بدون هيچ دليل و مدركي تنها با 30 ثانيه مشاهده يك نفر مي‌گويد او آماده است يا نه.

اين مدافع اسلواکيايي اضافه کرد: اکنون 3 روز از پايان مهلت نقل و انتقالات در اروپا مي گذرد و يا اين حساب يک فصل را به خاطر پرسپوليس از دست دادم و بايد خانه نشين شوم.

وي اضافه كرد: حدود يك فصل و اندكي با هواداران پرسپوليس زندگي كردم و براي آنها عرق ريختم، نمي‌دانستم به يك باره قطبي تمام رشته‌ها را پنبه مي‌كند و بدون هيچ توجيهي مرا كه به گواه اكثر كارشناسان فوتبال ايران يكي از مدافعين ليگ برتر بودم را كنار مي‌گذارد.

ساها هرگونه مشكل مصدوميتي را رد كرد و يادآور شد: به هيچ وجه من مصدوم نيستم و در آمادگي كامل به سر مي‌برم، اگر كسي اين ادعا را كرده حاضر هستم در تست پزشكي پرسپوليس شركت كنم.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ورمزيار:
    بايد تمريناتمان را زودتر آغاز مي کرديم

مربي تيم فوتبال استقلال گفت: تمام ايرادات تيم فوتبال استقلال مربوط به عدم هماهنگي بازيکنان است که اين مشکل هم ظرف روز هاي آينده برطرف مي شود.
    به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا) و به نقل از سايت رسمي باشگاه استقلال، صادق ورمزيار افزود: اگر استقلال تمرينات خود را قبل از شروع فصل کمي زودتر آغاز مي کرد الان به هماهنگي لازم رسيده بوديم و مشکلي از نظر نتيجه گيري نداشتيم.

وي همچينين اظهار داشت: ايجاد 6 - 7 موقعيت گل در يک بازي نشان مي دهد که تيم خود فوتبال بازي مي کند. ما در زدن ضربات آخر مشکل داريم که اين نيز در هفته هاي آينده برطرف خواهد شد و با کسب پيروزي در بازي بعدي تمام مشکلات اخير استقلال به پايان خواهد رسيد.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سعيد لطفي:
    براي حضور در ترکيب اصلي آماده ام

مدافع تيم فوتبال استقلال گفت: از ابتداي اين فصل و با توجه به حضور ناصر خان در استقلال از انگيزه بسيار بالاي براي رسيدن به ترکيب اصلي تيم برخوردارم چون مي دانم ناصر خان از هر کسي که آماده تر باشد استفاده مي کند.
    به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ سعيد لطفي درگفت و گو با سايت رسمي باشگاه استقلال گفت: البته وضعيت آمادگي جسماني من نيز بصورتي است که بدون اغراق بايد بگويم در چند سال اخير بي سابقه است و از آمادگي بسيار مناسبي برخوردارم و قصد دارم از فرصت ايجاد شده بهترين استفاده را براي نشان دادن مجدد توانايي هايم استفاده کنم.

وي در ادامه اظهار داشت:هواداران نگران خط دفاعي استقلال نباشند آنقدر آماده هستم که حتي قصد دارم تا بار ديگر با درخشش در ترکيب استقلال بتوانم پيراهن تيم ملي را بر تن کنم. هر چند براي رسيدن مجدد به پيراهن تيم ملي رقباي سختي در کنار خود دارم اما سابقه حضورم در تيم ملي ثابت ميکند که از اين پتانسيل برخوردارم.

لطفي در پايان گفت: اميدوارم با کسب پيروزي مقابل شيرين فراز دل هواداران را شاد کنيم و به همه مشکلات پيش آمده در اين 2 هفته گذشته پايان دهيم.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

براي تمركز بيشتر اعضاي تيم

استقلال پشت درهاي بسته تمرين كرد

خبرگزاري فارس: تيم فوتبال استقلال تهران امروز بدون حضور تماشاگران و خبرنگاران در ورزشگاه شيرودي تمرين كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، مسئولان باشگاه تصميم گرفته اند تا اطلاع ثانوي تمرين تيم خود را در پشت درهاي بسته برگزار كنند.
    ظاهرا مربيان براي اينكه خود و بازيكنان تيم تمركز بيشتري بر روي تمرين داشته باشند، چنين تصميمي اتخاذ كرده اند.
    روز گذشته در گيري هاي فيزيكي بين ليدر هاي اين تيم رخ داد و تمرين دچار تنش شد. البته تمرين ديروز هم پشت درهاي بسته برگزار شد.
    استقلال عصر روز آينده با هواپيما راهي كرمانشاه خواهد شد تا روز پنج شنبه در هفته چهارم ليگ برتر به مصاف تيم شيرين فراز برود.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

محصص در گفت‌وگو با فارس:

محل تمرين تيم فوتبال استقلال بايد تغيير كند

خبرگزاري فارس: رئيس كميته آموزش فدراسيون فوتبال گفت: محل تمرين استقلال بايد تغيير كرده و بدون تماشاگر و در آرامش تمرين كند.

مرتضي محصص در گفت و گو با فارس اظهار داشت: فكر مي‌كنم با همه مشكلاتي كه استقلال دارد، به دليل در اختيار داشتن مهره‌هاي خوب، آينده خوبي دارد. اين تيم پس از سال‌ها، داراي بازيكنان جوان شده است.
    اين مربي به برگزاري تمرين بيشتر در زمين مناسب اشاره داشت و عنوان كرد: فكر مي‌كنم بازيكنان در بازي بدون توپ مشكل دارند كه با تمرين بيشتر، اين قضيه حل مي‌شود. به كادر فني پيشنهاد تغيير محل تمرين را دادم. به غير از يكي دو جلسه، بقيه جلسات تمريني بايد بدون تماشاگر و در آرامش برگزار شود.
    وي در اين خصوص توضيح داد: قرار نيست همه ايران از تاكتيك‌هاي يك تيم مطلع شود. از طرفي، بايد فرقي بين مسابقه و تمرين باشد. بازيكن در تمرين با سر و صدا نمي‌تواند متمركز داشته باشد.
    محصص در مورد حضورش در استقلال اظهار داشت: 8 سال قبل هم با حجازي كار كرده بودم و با اين باشگاه غريبه نيستم. با فتح الله‌زاده هم راحت هستم و هميشه حرف‌هايم را رك به او زده‌ام. اميدوارم استقلال تا قبل از نيم فصل به جايگاه اصلي خود برسد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •