تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 72 اولاول ... 1622232425262728293036 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 713

نام تاپيک: کلوپ 6300

آخر فروم باز GHOST RECON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اگه هست یک نفر همه کد های این گوشی رو بزاره

آخر فروم باز GHOST RECON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان کسی دفترچه راهنمای فارسی 6300 رو داره؟
    اگه دارید بزارید تا استفاده کنیم

آخر فروم باز H A M E D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان کسی دفترچه راهنمای فارسی 6300 رو داره؟
    اگه دارید بزارید تا استفاده کنیم
    دفترچه راهنماي فارسي نداره. شما هم اگر سوالي داري همه سوالاتو يكجا تو يه پست بنويس تا جواب بديم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان من یه مشکل پیدا کردم.راستش میخوام مموری کارتم رو کد حفاظتی بهش بدم.اول محافظ کلید امنیتی رو روشن کردم بعد هم سطح حفاظت رو حافظه انتخاب کردم.راستش اول که اصلا ازم کدی نمیخواست یعنی قفل نمیشد.بعد محافظ صفحه کلید خودکار رو روشن کردم حالا کل تلفن قفل میشه و با کد باز میشه در صورتی که من میخوام مموری کارتم قفل بشه که هر وقت میخوام بازش کنم ازم کد بخواد هر کار کردم نشد. اگه کسی میدونه منو راهنمایی کنه.ممنون. ببخشید یه مشکل دیگه اینکه داخل تنظیمات حفاظتی گزینه اخرش یعنی تنظیمات واحد حفاظتی چرا کار نمیکنه.میگه درج واحد حفاظتی.من هر کار کردم نتونستم مموری رو قفل کنم که هر موقع میخوام وارد بشم نیاز به کد داشته باشه.داخل گالری که میشم رو مموری کارت که گزینه ها رو میزنم یک گزینه داره به اسم رمزگذاری ولی وفتی اونم رمز براش تایین میکنم بازم مموری باز میشه.اگه کسی میدونه باید چیکار کنم راهنمایی کنه ممنون میشم.من میخوام اگه میشه طوری که کل گوشی نیاز به کد نداشته باشه فقط مموری نیاز به کد داشته باشه که باز بشه و اگه شد اس ام اس ها.
    Last edited by mahsai; 19-01-2008 at 19:35.

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان چند تا تم خیلی قشنگ پیدا کردم که واقعا جالب هستن.یک ساعت انالوگ تمام صفحه خیلی قشنگ واقعا جالبه اخه اصلا فکر نمیکردم که کار کنه.ساعتش کار میکنه ثانیه شمار هم داره.پیشنهاد میکنم حتما دانلود کنید.اینهم لینکهاش:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این یکی فوق العاده زیباست.

داره خودمونی میشه hamid_azadi_2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام میخواستم بدونم اون دو چراغی که بقلش کی خاموش روشن میشه؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام میخواستم بدونم اون دو چراغی که بقلش کی خاموش روشن میشه؟؟
    موقعی که براتون اس ام اس میاد یا میسکال دارین.اون مواقع تا موقعی که اس ام اس رو باز نکنی اونا همینطور روشن و خاموش میشن.

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

چرا هیچکس به اینجا سر نمیزنه.یکی جواب پست 254 منو بده.درضمن راهی نداره که اون دو تا چراغ رو خاموش کنیم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

سلام تو بازار رنگهاي جديد 6300 اومده (به جز مشكي نقره اي) رنگهاي سفيد نقره اي و زرشكي نقره اي . به نظر شما كدوم رنگش بهترين رنگ مي تونه برا من سخت پند و سخت سليقه بهترين باشه و رنگش م نيوفته؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام تو بازار رنگهاي جديد 6300 اومده (به جز مشكي نقره اي) رنگهاي سفيد نقره اي و زرشكي نقره اي . به نظر شما كدوم رنگش بهترين رنگ مي تونه برا من سخت پند و سخت سليقه بهترين باشه و رنگش م نيوفته؟؟؟؟
    راستش من ندیدم ولی به نظرم باید سفید و نقره ای قشنگ باشه.بازم باید دید.ولی همین نقره ای مشکلی قشنگه.خب از یه لحاظ میشه گفت سفید و نقره ای بهتره.اخه یکم این گوشی داره زیاد میشه ولی رنگ سفید و نقره ای حتما دست مردم کمتره.من اگه الان میخواستم بخرم و از لحاظ زیبایی خیلی تفاوت نداشتن حتما سفید ونقره ای میخریدم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •