اینم عکس های اتاق من
![]()
بچه ها من دو سه تا عکس از سیستم خودم و کنار و اطافش گذاشتم
لطف کنین و نظر خودتون رو بگین !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم خواستم عكس بذارم، اما ديدم بدبختى نه يه دوربين دارم، نه يه موبايل دوربيندار!
تاپیک باحالیه .اینم عکس اتاق من.فقط ببخشید یه ذره بزرگه نتونستم کوچیکشون کنم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by secure; 07-08-2007 at 16:01. دليل: رفع سوء تفاهم ......
اتاقتون خيلي نامرتبه خربابابرش گم ميشهولي نه جدي شما اتاقتو ديردير تميز ميكني ؟؟؟
در ضمن ان 73 شما چينيه خيلي تابلويهبهت پيشنهاد ميكنم جعبه ي گوشيتو بزار توي كمدت تا كسي كف نره كه ازت 100 تومنم نميخرن
ولي گذشته از شوخياتاق جالبي داري خوشبحالت
اولا واقعا تیز بین هستی درسته تو عکس هر دوش مشخصه ولی خیلی غیر واضح هست اگه تو کمد هم نذاشتم دلیل داشته دوست من.دوما میشه بگین از کجا فهمیدی چینی هست ؟ این گوشی رو برام از امریکا اوردن .فکر نمیکنم اونجا جنس تقلبی پیدا شه.چون روش هم نوشته MADE IN FINLANDزمانی که هنوز بحث register شدن بود.تو تاپیک N73 هم هست پستم.
در ضمن کجای اتاق من شلوغ من تو فامیل معروف هستم که اتاقم همیشه مرتبه!
Sوما برای رفع سوء تفاهم عکس تصحیح شد !
امان از دست این خاله زنک بازی ها .همون بهتر که از انجمن شبکه بیرون نمی آم!
البته چه میشه کرد آدم بیکار خیلی تیز بین میشه به نظرم.
در ضمن یکی از دوست های عزیزم هم در پبغام شخصی نظر دادن که اتاقم دخترونس.بله حق با ایشونه چون اکثر وسایل اتاقم سلیقه دختر است.
Last edited by secure; 07-08-2007 at 11:55.
برای بالا اومدن تاپیک!(بعدا پاک میشه)
بقیه ی پست ها کو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی زشته..
نظر من بود..
حذف شد!بقیه ی پست ها کو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نمیدونم تایپیک در مورد عکس از اتاق شخصی بود یا کلاشیکف و آرپیجی!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)