کار کردن با این برنامه ها هزار جور دردسر داره.
اگه تونستید با Entity Maker یه آبجکت استاندارد واسه FPSC بسازید به ما هم خبر بدین
وقتی نرم افزار فقط مدلای لاپلی .x رو قبول کنه این دردسرام داره دیگه![]()
کار کردن با این برنامه ها هزار جور دردسر داره.
اگه تونستید با Entity Maker یه آبجکت استاندارد واسه FPSC بسازید به ما هم خبر بدین
وقتی نرم افزار فقط مدلای لاپلی .x رو قبول کنه این دردسرام داره دیگه![]()
migam ta hala ba fpsc bazi sakhtan ?
ye chize be dard bokhor
FPSC واسه اون ور آبیا کاملا یه تفریحه ... الان شما برو تو انجمن سایت theGameCreators میبینی که بچه هایی از سن 10 سال بگیر تا 18 19 سال واسه تفریحشون دارن با این نرم افزار کار میکنن !!migam ta hala ba fpsc bazi sakhtan ?
ye chize be dard bokhor
اون وقت ایرانیا میان بازی میسازن به نام "کشتی خاموش" یا "جنایت قرن" با این انجین مزخرف و به بازار میدن !!!!
حالا به نظرت این بازیا به درد بخورن ؟!!
من خودم خیلی علاف FPSC بودم ... نمیگم اصلا به درد نمیخوره ولی الان که فکرش رو میکنم میبینم وقتی که روی این انجین گذاشتم اگه رو یه انجین بهتر یا یه برنامه ی سه بعدی میزاشتم خیلی بهتر میتونستم از وقتم استفاده کنم.
بهترین خاصیتی که FSPC داره اینه که دید تو رو نسبت به بازی سازی باز میکنه.![]()
majid jan delbandam
وقتی fps یه تفریح به حساب میاد براشون که بازی ساز هاشون crysis میسازن
حالا یه سوال
بازی ساز های کشور ما میتونند در حد همون fps بازی بسازن ؟
معلومه نه
پس تفریح اونا میتونه حرفه ما باشه
البته قبول دارم fps اشغاله
من نمیدونم چرا اینقدر بازی سازای کشور خودمون رو دست کم گرفتی![]()
مشکل ما نداشتن کسیه که رو کار سرمایه گذاری کنه ولی نیروش هست البته شاید کم باشه.
تو همین پی سی ورلد برو تاپیک انجمن سه بعدی و انیمیشن رو ببین و کارای کاربرای اونجا رو نگاه کن، میبینی که خیلی هاشون حرفه این و مثل آب خوردن بهترین مدل هارو میسازن. از اون ور برنامه نویساشم مخایین واسه خودشون. ولی کسی نیست که بیاد اینا رو ساپورت کنه و بهترین امکانات رو در اختیارشون بزاره تا بتونن یه بازی توپ بسازن.
از این بابتم مطمئنم که مخ هایی که ایرانیا دارن هیچ کدوم از خارجیا ندارن.
مثلا همین دو بازی جنایت قرن و کشتی خاموش که با FPSC ساخته شده اگه با بازیای FPSC خارجیا مقایسه کنی میبینی که اصلا یه چیز دیگس![]()
سلام به تمامی دویتان عزیز بازی دوست
بچه ها من FPS creator 10 گرفت اولش که میام نصبش کنم بعد از دو مرحله یه Serial می خواد اما CD رو زیرو کردم توش سریالی نیست
قضیه چیه؟و اون سریال رو باید چی بدم؟
سلام دوستان عزیز از این پست که من دادم خیلی وقت هستش که میگزره کنی نداشت این سریال رو با ما بده؟
اونی که من دانلود کردم serial number نمیخواست فکر نکنم سریال داشته باشه!!!!!!
سلام به تمامی دویتان عزیز بازی دوست
بچه ها من FPS creator 10 گرفت اولش که میام نصبش کنم بعد از دو مرحله یه Serial می خواد اما CD رو زیرو کردم توش سریالی نیست
قضیه چیه؟و اون سریال رو باید چی بدم؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کارت خیلی خیلی درسته
اگه بدونی چقدر به دردم خورد، من اتریش زندگی می کنم، اگه ایران بودم حتما جبران می کردم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)