سلام دستت درد نکنه اقا اگه میشه یه توضیحی در مورد ویرایشت بده مرسی
سلام دستت درد نکنه اقا اگه میشه یه توضیحی در مورد ویرایشت بده مرسی
سلام مهدی جون این دو تا فایل که بسته شدن لینک دیگه نداری ممنون از زحماتت
یه سوال دیگه هم دارم :از تو کدوم سایت اخرین فریم ور هارو میشه پیدا کرد که چی هستن؟و از کجا دانلود میشن
سلام با اجازه مهدي جان،بيا اين هم لينك چيزي را كه ميخاي البته بايستي ثبت نام كني وبعدش به ايميلي كه براي ثبت نام قيد كردي بري و از اونجا ثبت نامتو فعال كني
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا دستت درد نکنه ایول بلاخره k610 به تاپیک اومد مرسی
وقتی برنامه رو اجرا کردم دیدم گوشیهای مد نظر شما رو فلش نمیکنه ولی اسکریپتهای GDFS رو میتونی روش اعمال کنی(مثل Setool). تو لینک دوم مربوط به موبایلستان برای گوشیهای لسمارت فون سونی اریکسون مثل P990 یک فایل هست که اسکریپتها توش هستند.
اسکریپتهایی مثل صفر کردن زمان مکالمه و ...
اگه میشه Firmware های گوشی W700 رو هم دوباره یه چک بکنید لینک اکثرشون از کار افتاده
یه مورد دیگه اینکه چرا وقتی از فار استفاده می کنم گوشیم وصل میشه ولی وقتی دو پوشه flash.fs میاد و روش enter می کنم باز نمی شن و یه پنجره باز میشه بعد گوشیم خود به خود روشن میشه .اینو بگم که گوشیم w700 ولی از w800-k750-cid49 استفاده میکنم
.اینم عکسش
یه 3 تا سوال دیگه هم دارم اگه زحمتی نیست واسم جواب بدین 1.منظورتون از گوشی چنج شده چیه2.باکس فلش یعنی چی و چطور می شه باکس فلش کرد.3.customize ها مال چیه ؟ میدونم انجا جاش نیست ولی خواهش می کنم جواب این سوالارو بدین.امیدم به شماست.
Last edited by shinyboy; 30-09-2007 at 17:54.
میشه فایلهای فلش k510 رو دوباره بزارید اون قبلیها مهلت دانلودش تمام شوده
جواب سوال های مارو کسی نمیده ؟همین یه بار
Last edited by shinyboy; 02-10-2007 at 02:54.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)