تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ایا از موتومینگ ( a1200 ) راضی هستید ؟

راي دهنده
312. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • کاملا راضیم

205 65.71%
  • اصلا راضی نیستم

22 7.05%
  • به جز بعضی اشکالات گوشی خوبیه

85 27.24%
صفحه 26 از 242 اولاول ... 162223242526272829303676126 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 2416

نام تاپيک: کلوپ A1200

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آناهیتا خانم من گوشی رو با فریمور http://rapidshare.com/files/46621058/24x46p_os_emea-de_L4_mis.sbf که گفته بودید فلش کردم 100% هم شد ولی در انتها flashe faild داد ولی گوشی بالا اومد.گزینه هایی و منوهایی اضافه شد ولی متاسفانه صداش تغییر نکرد
    چی کار کنم؟
    ممنون میشم کمک کنید
    منتظر جوابتون هستم

داره خودمونی میشه mplmn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با سلام
    اقا كسي كيف واسه گوشي پيدا كرد يا نه من كه بازار شهر خودمون رو زير و زو كردم چيزي پيدا نكردم كه بدردش بخوره. اگه كسي يه كيف خوب براش سراغ داره تو قسمت پيغام هاي خصوصي يه ندايي بده . ما دست به دامن بچه پايتختي ها هستيم. اگه يه كيف مثل گوشي v3 براش پيدا بشه خيلي عالي ميشه لطفا جواب بدين.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

با عرض سلام
    من به تازگی این گوشی رو خریدم و الان ازش راضی هستم
    اولش صداش ضعیف بود ولی بعدش با عوض کردن فریم وایرش درست شد
    من این فریم وایر رو به شما پیشنهاد میکنم

59xpV2_bint_EMEA_L4_debr_mis
    صداش زیاده
    باتریش 2 روز کامل دوام داره
    دوربین هم با کیفیت
    از شما خواهشمندم اگر نرم افزار جالبی دارین آپلود کنین
    من امید هستم از مشهد
    منم می خوام این ورژن رو بریزم
    میشه یه کم از تفاوتی که کرده توضیح بدین مشدی اَمید !

آخر فروم باز MOSHAVER AMIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ايران 73 _ ( ط )

پيش فرض

با سلام
    اقا كسي كيف واسه گوشي پيدا كرد يا نه من كه بازار شهر خودمون رو زير و زو كردم چيزي پيدا نكردم كه بدردش بخوره. اگه كسي يه كيف خوب براش سراغ داره تو قسمت پيغام هاي خصوصي يه ندايي بده . ما دست به دامن بچه پايتختي ها هستيم. اگه يه كيف مثل گوشي v3 براش پيدا بشه خيلي عالي ميشه لطفا جواب بدين.
    يه كيف v3x همه جا پيدا ميشه و خيلي هم گرون نيست حدود 3 تا 4 تومان همه جا هم گير مياد

آخر فروم باز MOSHAVER AMIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ايران 73 _ ( ط )

پيش فرض

اين نکته رو شايد خيليا ندونن، بگم که کارتون راه بيفته!

دکمه‌ي سبز (سمت چپ) رو چند ثانيه نگه داريد... چه اتفاقي افتاد؟
    حالا با خيال راحت تو نور آفتاب sms ها تون رو بخونيد...

نگران باتري هم نباشين با بستن در گوشي همه چي‌ مثل قبل مي‌شه (مانا نيست اين حالت)

اما اگه دوست دارين، با تکرار همون کار (دکمه‌ي سبز (سمت چپ) رو چند ثانيه نگه داريد
    )همه چي مثل سابق مي‌شه!

مفيد بود؟
    جالب بود دستت درد نكنه لااقل بدرد من كه خيلي ميخوره
    دوستان اگه از اين نكات داشتن بگن تا همه استفاده كنن

پروفشنال mojrem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام بچه ها . خوبید ؟ خیلی دلم تنگ شده بود

یه اموزش می زارم واسه مبتدی ها

برای انجام تغییرات به ابزارهای زیر نیازمندیم:

کابل USB و برنامه Motorola Phone Tools که در سی دی همراه گوشی موجود است.

نحوه کپی کردن فایلها از گوشی یا به گوشی

1)
    در گوشی خود بروید به:
    Application Launcher--> Setup--> USB Mode
    و گزینه Mass Storage را انتخاب کنید

2)
    گوشی را بوسیله کابل به کامپیوتر وصل کنید

3)
    صفحه Windows Explorer یا My Computer را باز کنید و البته حتما تنظیمات “Show hidden files and folders” را در قسمت (Tools-->Folder Options-->View-->Show hidden files and folders) فعال کرده باشید.

4)
    در داخل My Computer یک درایو اضافه شده است. روی آن کلیک کنید و وارد آن شوید.
    حال شما میتوانید بیشتر فولدر ها (شاخه ها) را در مموری گوشی خود ببینید.
    وقتی داخل درایو می شوید در حقیقت وارد Root آن درایو می شوید این نکته را بخاطر بسپارید تا در آینده هرگاه گفتیم چیزی را در Root کپی کنید بدانید منظورمان کدام قسمت است.
    (چنانچه دوست دارید تکنیکی تر بدانید مسیر را برایتان مینویسم
    /mmc/mmca1/ )

5)
    شاخه ای بنام System را در درایو مموری بیابید. اگر این شاخه را دیدید یعنی که تنظیمات را تا اینجا درست انجام داده اید.

6)
    حالا شما میتوانید هر فایلی را که خواستید از مموری پاک یا روی آن کپی کنید.

7)
    برای جدا کردن گوشی از کامپیوتر حتما قبل از آن پنجره My Computer را ببندید و از طریق Safley Remove Hardware که در پایین صفحه کامپیوتر در سمت راست وجود دارد باید آنرا Remove کنید و سپس کابل را جدا نمایید.

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

درباره MPKG و Linloader و نصب آنها

پیش از آنکه بتوانید برنامه های زیادی را روی گوشی خود نصب نمایید , اول باید این دو برنامه را نصب نمایید تا بشود دیگر برنامه ها را نصب نمود.

MPKG - یک مجموعه برنامه نصب شونده است که شما را قادر می سازد تا بتوانید برنامه هایی را با پسوند pkg.** نصب کنید (چیزی شبیه نصاب برنامه های جاوا)
    وقتی نصاب MPKG نصب شد شما می بایست فایلهایی با پسوند pkg.* را در شاخهRoot مموری کارت خود کپی کنید , سپس با اجرای آن از طریق File Manager روی گوشی , به شاخه System بروید و با قلم روی فایل ضربه بزنید و نگه دارید تا یک منو باز شود. گزینه Open with را انتخاب نمایید و سپس MPKG را انتخاب کنید. با این کار برنامه مورد نظرتان نصب می شود و شما می توانید آنرا ببینید و از قسمت Application گوشی خود آنرا اجرا کنید.

Linloader - این برنامه برای اجراء شل اسکریپت (Shell Scripts) است. بیشتر این شل اسکریپت ها دارای پسوند lin.* هستند. وقتی Linloader نصب شد , این شل اسکریپت ها به این صورت قابل اجرا خواهند شد: از طریق File Manager روی گوشی به شاخه ای که شل اسکریپت مربوطه را ذخیره کرده اید بروید و روی آن کلیک کنید و نگه دارید تا منویی باز شود. از طریق آن Open with را بزنید و سپس گزینه Loader را انتخاب کنید

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

چگونگی نصب MPKG

فایل نصاب MPKG (یعنی Mpkg_A1200.rar) را دریافت کنید و مراحل زیر را انجام دهید:

1) فایل را از حالت فشرده خارج کنید. پس از این کار شاخه ای با نام System را خواهید دید که همراه این فایل بوده است.

2) گوشی را به کامپیوتر وصل کنید و سپس از طریق ویندوز اکسپلورر (یا My computer) شاخه قبلی System را از روی مموری گوشی , در محل امنی روی کامپیوتر خود کپی کنید (این کار برای مواقع ضروری لازم است)

3) حال شاخه System جدید را که از فایل RAR بدست آوردید , روی مموری کپی کنید و جایگزین شاخه قبلی نمایید.

4) گوشی را از کامپیوتر جدا نمایید و آنرا خاموش و روشن کنید. حا شما باید قادر باشید که آیکون گزینه MPKG را در زیر Application Launcher در گوشی خود ببینید.

5) تذکر مهم: هرگز این برنامه را مستقیم اجرا نکنید. شما باید فایلهایی را که پسوند pkg.* دارند را رویشانبا قلم ضربه بزنید و نگه دارید تا یک منو باز شود و آنگاه Open with را بزنید و MPKG را انتخاب کنید. در این هنگام باید صدای یک زنگ را بشنوید به نشانه اینکه برنامه اجرا شد.

(توجه: اگر قبل از این کارها برنامه ای روی مموری نصب کرده اید باید قبل از نصب MPKG تمام آنها را Uninstall کنید. در غیر این صورت پس از انجام مراحل بالا و جایگزینی شاخه System , شما دیگر قادر به دسترسی به برنامه های نصب شده خود نخواهید بود و گوشی دیگر آنها را پیدا نخواهد نمود. البته شما می توانید بعد از انجام مراحل بالا د.وباره برنامه هایی را که Uninstall کرده بودید را نصب نمایید)

*** عملیات بالا روی Firmware های زیر تست شده است:
    • .08p
    • .08p plus
    • .53p
    • .59p
    اگر گوشی شما دارای Firmware های 44p و 25p باشد ممکن است این مراحل درست کار نکند.

***اگر بعد از نصب MPKG روی گوشی برنامه ای را روی مموری کپی کردید و آنرا از طریق ذکر شده خواستید اجرا کنید و با پیام خطای Invalid Application مواجه شدید , باید روش دیگری (روش جایگزین) را که در ذیل آمده است انجام دهید.

چگونگی نصب Linloader
    این برنامه ای است که بسیاری با نصب آن ممکن است به مشکل برخورد کنند و البته علت آن ورژنهای مختلف Firmware ها می باشد. افرادی که به مشکل برخورد می کنند بایستی از روش جایگزین استفاده کنند.

*** توجه: MPKG باید قبل از Linloader نصب شود.

1) فایل loader_A1200.pkg راداونلود کنید
    2) فایل را در Root مموری کارت خود کپی کنید (مطمئن شوید که پسوند آن pkg.* است و mpkg.* نباشد)

3) گوشی را از کامپیوتر جدا کنید و بوسیله File Manager خود گوشی فایل مربوطه را بیابید.

4)با قلم روی آن ضربه زده و نگه دارید تا یک منو کوچک هویدا شود. روی Open With بروید و MPKG را انتخاب کنید. حالا باید یک صدای بوق بشنوید که مربوط به اجرا برنامه است.

5) گوشی را خاموش و روشن کنید. حالا باید علامت Loader را ببینید که یک صورتک خندان زرد است و تحت Application قرار دارد.

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

روش جایگزین
    این روش برای کسانی است که ورژن Firmware آنها 08p باشد.

1) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نصاب MPKG استفاده کنید 2mpkg_a1200.rar

2) برای نصب از روشی که در بالا ذکر شد استفاده کنید.

3) این Linloader دیگر را داونلود کتید2loader_a1200.zip

4) پسوند فایل LinLoader.mkpg را به LinLoader.pkg تغییر دهید.

5) مثل مراحل 3و4و5 که در بالا توضیح داده شده عمل نمایید.

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

چگونگی نصب برنامه ها و بازی ها

برای برنامه ها و بازی های جاوا به روش زیر عمل نمایید:

1) گوشی را به کامپیوتر وصل کنید.

2) فایل مورد نظرتان که پسوند آن *.JAR است را روی مموری گوشی خود در هر شاخه ای که دوست دارید کپی نمایید (توصیه می شود که یک شاخه مجزا برای این کار روی گوشی ایجاد کنید مثلا با نام My Downloads)

3) گوشی را از کامپیوتر جدا کنید و بوسیله File Manager فایل مورد نظر را بیابید.

4) با قلم یک ضربه ساده بر روی فایل مربوطه بزنید. یک پنجره باز می شود که از شما می پرسد روی گوشی آنرا نصب کند یا روی مموری و در چه شاخه ای آنرا نصب نماید. شما یک پیام دریافت میکنید که برنامه قابل اعتماد نیست , اما اگر شما از برنامه مطمئن هستید و از برنامه هایی که ما در همین سایت برایتان می گزاریم استفاده نمایید می توانید با خیال آسوده آنرا نصب کنید.

5) وقتی برنامه نصب شود , فایل Jar و اگر فایل Jad را هم ریخته باشید , هر دو پاک می شوند.

6) گوشی را خاموش و روشن کنید. حال یک آیکون جدید تحت Application خواهید دید.

توجه:
    برخی از فایلها که نیاز به مجوز خواندن و نوشتن روی گوشی دارند , باید اجازه سطح دسترسی برنامه را تغییر داد. چگونگی روش تغییر سطح دسترسی را توضیح می دهم در پستهای بعدی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •