یک ماه پیش به این حرفم میخندیدم اما الان میگم و نمیخندم
واقعا خوشحالم که بازی رفت برای 2008.الان واقعا وقت سر خاروندن ندارن.فردا هم که کین و لینچ و پرو استریت میان.
لذتشو ببر داداش.فقط مواضب قلبت باش نترکی از ذوق![]()
یک ماه پیش به این حرفم میخندیدم اما الان میگم و نمیخندم
واقعا خوشحالم که بازی رفت برای 2008.الان واقعا وقت سر خاروندن ندارن.فردا هم که کین و لینچ و پرو استریت میان.
لذتشو ببر داداش.فقط مواضب قلبت باش نترکی از ذوق![]()
سلام پیمان جان مثل اینکه کفیدی خفن اااا
من امشب گرفتمش ولی هنو نبازیدمش !
امین جان خوبه شما محصلی ما چی بگیم ... دیروز زنگیدم به بیلی 2 ساعت مخشو کار گرفتم که راضیش کنم Mass effect رو عقب بندازه مثلا تا عید !!! فکر کنم با این اوضاع باید این ترم مرخصی بگیرم![]()
نه بابا دانشجوام فقط این ترم برنامم خوب در اومده.2 روز میرم از صبح تا شب دانشگاه.5 روز بیکارم.به غیر از شبا که تو فرومم بقیه رو یا بازی میکنم یا به درسام میرسم
![]()
ببینم شماها دارید در مورد نسخه ی کنسول صحبت میکنید یا P30 ؟!
کنسول !
متاسفانه نسخه ی PC بازی به 2008 موکول شد!
دوستانی که بازی رو گرفتن بگن ببینیم سیستم مبارزه چه طوری وسایل الطیر چه جوریاست
سلام، در کل 4 نوع سلاح داره التیر. یکی همون خنجر معروف پنهان، دیگری 4 خنجر کوچک ، یک شمشیر . آخریش هم یه شمشیر دیگست که روی پشت التیر نصب شده که تا حالا باهاش کار نکردم... سیستم مبارزات هم خیلی نفس گیر هست. مثل همونیه که تو دموها دیدیم( التیر رو هوا بلند میشه و خنجر پنهان! رو بیرون میاره و ...)دوستانی که بازی رو گرفتن بگن ببینیم سیستم مبارزه چه طوری وسایل الطیر چه جوریاست
سلام حسین عزیز، Mass Effect هم منتشر شد!! لینک دانلودش هم اومده! Free هم است. ( اسم ماه نوامبر رو باید بذارن ماه طلا!!) تازه اولشه حسین جان! همونطور که میدونی تازه اول طوفان هست!سلام پیمان جان مثل اینکه کفیدی خفن اااا
من امشب گرفتمش ولی هنو نبازیدمش !
امین جان خوبه شما محصلی ما چی بگیم ... دیروز زنگیدم به بیلی 2 ساعت مخشو کار گرفتم که راضیش کنم Mass effect رو عقب بندازه مثلا تا عید !!! فکر کنم با این اوضاع باید این ترم مرخصی بگیرم![]()
موفق باشید
بهتر ! کاش Nfs هم با اون بیاد ! دیگه سیستمم جا نداره بازی نصب کنم !!!کنسول !
متاسفانه نسخه ی Pc بازی به 2008 موکول شد!
یه هارد 80 ، 2 گیگ و نیم خالی داره !!!!
اين بازي اومدش؟
چيجوريه؟
باحاله؟
به امید روزی که برای Pc هم بیاد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)