شما موی شخصیت رزیدنت اویل رو میگی؟؟
نه ما مثل اون نمیخوایم اون برای مثال بود
بلند باشه ولی نه اونقدر
بله
خیر
بی نظر هستم
شما موی شخصیت رزیدنت اویل رو میگی؟؟
نه ما مثل اون نمیخوایم اون برای مثال بود
بلند باشه ولی نه اونقدر
پويا من برات آدرسهارو كه فايلهاي دانلود توشرو خصوصي كردم . بقيش حجمش زياده چي كنم
آقای همیشه بهار جان اول اینکه نگاه کن با کی داری حرف می زنی تو تایپیکهای صفحه قبل بعدشم من در مورد مدل مو بهتون جواب دادم شما قرار بود که اینجا حرفی در مورد شخصیت به میون نیارید قرار بود خصوصی کار کنیم بین اعضا بعد هم مدل موی سر باید درست مثل عکس باشه اگه نتونستید از همکاراتون که تو تایپیک اول اسمشون هست کمک بگیرید
باشه من به یکی از دوستان میگم ببینم می تونه تکسچر هارو برات خصوصی کنه
درضمن آقای هاروست تموم لینکها ارور میده رو یه آپلودر دیگه آپلود کن
آقای بی ک ام شما مشخصات خودتون رو همراه ایمیلتون و اینکه در چه موردی حاضر به همکاری هستید برای من خصوصی کنید .
Last edited by poyan2020; 11-06-2007 at 17:52.
آقا تکلیف ما سناریو چی شد؟؟
کـــــــــمـــــــــتک می خوام برا سناریو!!
ببخشید همین الان دیدمش 2 تا پست شد ببخشید دیگه!
بچه ها من میتونم براتون تالار گفتگو راه بندازم اسمش چیباشه؟؟؟
موضوع؟
توضیحات؟
در ضمن من کارای جانبی باشم؟؟
بابا سناریو که کسی با ما هماهنگ نکرد!
Last edited by hojjat_game_carbon; 11-06-2007 at 18:03.
پويان جان من براتون پيام خصوصي فرستادم
ممنون و اینکه سناریو بازی در حال کار و بررسیه و هنوز سناریو تکمیلی نداریم ولی موضوع اصلی بازی روی یه بازیه ترسناکه که تو ایرانه و شخصیت اون هم یه ایرانیه تا اینجا می تونم بهت کمک کنم باقیش رو باید صبر کنی تا سناریو آماده بشه اگه دوست داشتی بگو تا د رچه موردی اضافت کنم
خدایی حجت دهن مارو .......... کردی باشه برو کارای جانبی می زارمت تو هماهنگی خوبهنوشته شده توسط hojjat_game_carbon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن این تالار گفتگو رو هم راه بنداز ببینم چیکار می کنی در ضمن اگه تونستی چند تا تکسچر می خوام از یه تی شرت مشکی یه شلوار وکفشهای سرباز
Last edited by poyan2020; 12-06-2007 at 02:54.
آفا سهیل و آقای ملوچ کجا هستید بابا به شما نیاز داریم باید کار انجام بدید بیایید بییاید
همیشه بهار جان به سهیل گفتم بیاد مشکلتو حل کنه از کمکش استفاده کن
در ضمن کلیه اعضا به تعدادی نقاش و طراح و از همه مهمتر برنامه نویس احتیاج داریم همگی برید و این افراد رو دعوت کنید برای عضویت در گروه![]()
Last edited by poyan2020; 12-06-2007 at 05:52.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)