من کلانشیکف درست کردم عکس هاشم گذاشتم:
البتته بدلیل امتحانات روش کار نکردم مثلا خرده ریزی و رنگ و...، شما فعلا بگید همچین طرحی خوبه تا روش کار کنم اشکالاتش را هم بگید، البته روش بعنوان یه حجم کلی حساب کنید که هنوز نصفش هم درست نشده!
![]()
من کلانشیکف درست کردم عکس هاشم گذاشتم:
البتته بدلیل امتحانات روش کار نکردم مثلا خرده ریزی و رنگ و...، شما فعلا بگید همچین طرحی خوبه تا روش کار کنم اشکالاتش را هم بگید، البته روش بعنوان یه حجم کلی حساب کنید که هنوز نصفش هم درست نشده!
![]()
بچه ها سلام
کلاژینگفو رنگش زیاد زیادم خوب نشده ولی میشه استفاده کرد. در ضمن سناریو 9 مرحله رو نوشتم بازم میشه سبک و کمک بدین.
خوب من سناریو از اول می نویسم ولی به شدت به کمک نیاز دارم آخه من 10 ساله میتونم سناریو تکی بنویسم؟؟
کــــــــــــــــــــــــ ــــمـــــــــــــــــک
Last edited by hojjat_game_carbon; 05-06-2007 at 15:37.
در ضمن دیگه تکسچر لازم ندارین؟؟
تفنگ هواپیما هلیکوپتر پس چی؟؟
ما فقط 1 نفر 3d کار داریم نمیشه با 1 نفر
دراگون گفت لوگو میده چی شد؟؟
ممنون
در ضمن سناریوم شنیدم افتضاح شده دیگه ادامش نمی دم !!!
ولی کمک کنید تو سناریو با پیغام خصوصی!
واقا تو 10 سالته؟
فک کردم 14 هستی
خوب بیخیال
خوب اگر نمیتونی برو دنبال یه همکار که کمکت کنهخوب من سناریو از اول می نویسم ولی به شدت به کمک نیاز دارم آخه من 10 ساله میتونم سناریو تکی بنویسم؟؟
کــــــــــــــــــــــــ ــــمـــــــــــــــــک
واسه سناریو
ای مسئولیتو خودت قبول کردی.10 ساله میتونم سناریو تکی بنویسم؟؟
من نوشتم بچه ها میگن چرتو پرته من می تونم 100 نوع سناریو بنویسم باید بگین چی باشه آخر سر بمیره نمیره برادش بمیره فاملیش فرمانده باشه چی بلاخره اینا لازمه نمی تونم که سر خود بنویسم بعدشم بگین بد شده!خوب اگر نمیتونی برو دنبال یه همکار که کمکت کنه
واسه سناریو
خوب انگار باید بازم منتظر سهیل باشی.
نخیر به نظرت وظیفه ی سهیل چیه؟ 3 بعدی بعدش م 2 نفر دیگه هم هستن که حاظرن که با خود سهیل میشن 4ما فقط 1 نفر 3d کار داریم نمیشه با 1 نفر
اونا گفتن بعد از امتحانا
Last edited by gogole magole; 05-06-2007 at 16:10. دليل: واسه اینکه پست علکی ندم پست رو ویرایش کردم
اول اینکه آقای حجت خان یه بار به شما گفتم که پستهای رو هوا ندید بدشم اینکه در مورد سناریو من یه ایده دارم که می دم به شما شما بنویسش خوبه بدشم لوگو رو قرار نبود بدم به کسی یه قراری هست بین من و سهیل پس خواهشن دیگه پست علکی ندده وگرنه مجبور میشم به مدیریت اطلاع بدم
ببخشید ولی طرحتون چی بود؟اول اینکه آقای حجت خان یه بار به شما گفتم که پستهای رو هوا ندید بدشم اینکه در مورد سناریو من یه ایده دارم که می دم به شما شما بنویسش خوبه بدشم لوگو رو قرار نبود بدم به کسی یه قراری هست بین من و سهیل پس خواهشن دیگه پست علکی ندده وگرنه مجبور میشم به مدیریت اطلاع بدم
الانم گوگولی مگولی پست بیخود داده ببینید:
در ضمن من لوگو هم تو یه پست که در بارهی تکسچر بود نوشتم.خوب انگار باید بازم منتظر سهیل باشی.
ولی ببخشید پس ما تو امضامون این لوگو رو بذاریم؟؟؟بهتره بدین بچه ها نظر بدن!
بازم تکسچر نیاز دارین یانه همینو بگین و طرح شما در باره سناریو چی بوده؟
پیغام میدید یا پست هدفم 3 مورد که تو 1 پست دادم!
تکسپر می خواین یا نه ؟؟
آقایون چون سرور میهن بلاگ فعلا ثبت نام نمی کنه اگه کسی اضافه داره رمز و پسوردشو برام بفرسته که کار دارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)