تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 145 اولاول ... 162223242526272829303676126 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 1443

نام تاپيک: كلوپ D900 و D900i

آخر فروم باز hossein-p30-f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جمهوری! اسلامی! ایران!

14

لطفا هر کی هر کدوم رو بلده جواب بده ((ممنون))

1- درصد شارژ باتری رو کجا باید ببینم ((اصلا جایی هست که نشون بده)) ؟؟؟

2- میشه کاری کرد که وقتی کسی بهت زنگ میزنه فقط اسم طرف نشون داده بشه ((شماره رو نشون نده))

3- میشه کاری کرد که وقتی عکس می گیره اونو نشون نده و دوباره اتوماتیک آماده عکاسی بشه؟؟؟

4- چرا اینقدر عکسش به لرزه دست یا تکون خوردن چیزی که داری ازش عکس می گیری حساسه و زود عکس تار میشه ؟؟؟

5- وقتی عکس میگیری یه شماره به عکس میده که وقتی عکسها رو پاک کنی یا منتقل کنی دوباره اون شماره رو ازاول شروع می کنه میشه کاری کرد که اون شماره رو ادامه بده مثل K750 یا نه (( چون وقتی عکسها رو میریزم رو سیستم باید هر دفعه که عکسها رو توی پوشه جداگانه ای بریزم چون من زیاد عکس میگیرم روزی یک یا دو بار منتقل می کنم اونوقت ببینید چقدر پوشه میشه ))

6- وقتی دارم SMS مینویسم چطوری میتونم بیام سطر بعد ((یاهمون Enter خودمون)) خیلی گشتم پیدا نشد که نشد

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba_18843's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کلاردشت

پيش فرض

1-خير جايي نشون نميده
    2-خير اينم نميشه
    3-بله توي تنظيماتش برو گزينه دوم مربوط به همين موضوع هستش اگه گوشيت فارسي داره از منو گزينه حالت عكس گرفتن يك عكس و سپس ثبت خودكار رو انتخاب كن
    4-خوب ديگه اينم اينجوريه!در ضمن عكس ميگيري خوب نبايد دستت بلرزه ديگه ودر ضمن دوم روي اتوفوكس بهتر ميشه ولي روي فوكوس دستي اره اذيت مي كنه.
    5-خير بايد اسم عكس هاي انقال يافته رو به طور دستي تغيير بدي(انقدر عكس نگير فيلمش تموم ميشه!!)
    6-اينجا نميشه.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کلاردشت

پيش فرض

آینجا کسی نیست که برنامه bloover2 را روی گوشیش نصب کرده باشه؟؟؟
    پيمان جان منم اينو رو سيستمم دارم ولي مال سيمبين هستش اگه شما داري اينجا بذار تا من يه تستش بكنم در ضمن اگه اسم برنامه Blooover2 Cracked By P30SiS باشه رو اين گوشي نصب نميشه.

يه تقاضا هم از دوستاني كه بخش فني مغزشون خوب كار مي كنه داشتم. هدفون دي900 در محل ميكروفون 4 تا لحيم داره من يه هدفون اضافه داشتم كه اونو باز كردم ولي هدفوني كه شبيه اين باشه رو نميشناسم مال سوني اريكسون بهش نمي خوره حالا اگه كسي هدفون شبيه به اين پيدا كرد به ما هم بگه خيلي عالي ميشه در ضمن محل ميكروفون پرسي نيست و با كمي دقت مي تونيد بازش كنيد و ببينيد. مال e250 و e490 هم كه گير نمياد ببينم ميتونم مخ بابام رو بزنم يكيشون رو بگيره اخه مي خواد گوشيش رو عوض كنه

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کلاردشت

پيش فرض

راستي دو تا پيشنهاد خوب براي صرفه جويي در باتري.پيشنهاد اول اينكه نور ال سي دي رو كم كنيد؛ بزاريد رو 2 خوبه ؛حالا اگه رو يك گذاشتين كه بهتر ولي تاريك ميشه.پيشنهاد دوم اينه زمان روشن شدن نور كيبرد گوشي رو محدود كنيد مثلا الان كه تابستونه و روز بلند هستش بزاريد از 19 تا 5 صبح يا هر جور كه خودتون ميدونيد.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کلاردشت

پيش فرض

پيمان جان من يكي پيدا كردم ببين به درد مي خوره در ضمن تستش كردم نصب شد (رو دي900 خودم)اگه تا حالا جاوا نصب كردي اينم ميشه ولي اگه بدردت خورد يه توضيح بده شايد بدرد ما هم خورد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه payman1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

پيمان جان من يكي پيدا كردم ببين به درد مي خوره در ضمن تستش كردم نصب شد (رو دي900 خودم)اگه تا حالا جاوا نصب كردي اينم ميشه ولي اگه بدردت خورد يه توضيح بده شايد بدرد ما هم خورد.
    من مشکلم اینه که روی گوش(دی 900 آی) اصلا هیچ برنامه ای نصب نمیشه
    وقتی که download serial را میزنم برای یک لحظه صفحه دانلود میاد و بعد میره توی لیست بازیهای اصلی گوشی.........

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

hossein jan برای اینتر باید موقع نوشتن پیام چند ثانیه دکمه # را نگه داری بعد یه صفحه باز میشنه که تو کادر سمت چپ باید دکمه 9 را فشار بدی تا بیاد سر خط. دکمه شبیه فلش اینتر روی کیبورده.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

1-در قسمت View finder mode گزینه full screen view را به standard ratio view تغییر بده

2-روز اول من کمتر دووم اور ولی معمولش 40 ساعته

3-؟؟؟؟(شهاب جان جواب بده)

4-ساعت عقربه ای فقط برای حالت theme هست

5-در این مورد هنوز بین علما اختلاف هست

توی قسمت والپیپر > دیفالت والپیپر بعد از عکس 6 ، هر 6 تا عکس را کنار هم میاره....(Random) خودش هر وقت عشقش کشید عوض میکنه...

در مورد سوال 5 باید بگم که lock برای جلوگیری از پاک کردن فایل است؟ ولی برای رمز گذاری باید بری تو قسمت setting>security>privacy بعد هرچی خواستی قفل کن.

آخر فروم باز MOSHAVER AMIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ايران 73 _ ( ط )

پيش فرض

من مشکلم اینه که روی گوش(دی 900 آی) اصلا هیچ برنامه ای نصب نمیشه
    وقتی که download serial را میزنم برای یک لحظه صفحه دانلود میاد و بعد میره توی لیست بازیهای اصلی گوشی.........
    درسته نه گوشي شما بلكه اكثريت سامسونگ ها قابليت نصب اين برنامه هائي كه شما ميفرمائيد رو ندارن
    بايد به تاپيك كه در همين رابطه توي همين كلوپه مراجعه كني

==========================
    آنان كه علي خداي خود پندارند
    كفرش به كنار ولي عجب خدائي دارند

ميلاد مولا وسرورم گرامي وخجسته باد

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کلاردشت

پيش فرض

درسته نه گوشي شما بلكه اكثريت سامسونگ ها قابليت نصب اين برنامه هائي كه شما ميفرمائيد رو ندارن
    بايد به تاپيك كه در همين رابطه توي همين كلوپه مراجعه كني

==========================
    آنان كه علي خداي خود پندارند
    كفرش به كنار ولي عجب خدائي دارند

ميلاد مولا وسرورم گرامي وخجسته باد
    يه توضيح در مورد نوشته بالا بفرماييد لطف.ا چون من همين برنامه رو نصب كردم منتها نميدونم ورژن بدرد بخور هستش يا نه.

در ضمن پيمان جان يه سر به لينك زير بزن مو به مو اجرا كن انشا...دررست ميشه من خودم با توضيح اين وبلاگ بازي نصب كردم.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by mojtaba_18843; 29-07-2007 at 00:20.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •