تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 97 اولاول ... 162223242526272829303676 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 965

نام تاپيک: نگهداری از گلها و گیاهان آپارتمانی

حـــــرفـه ای Vmusic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    vmusic.ir

پيش فرض

سلام جعفر جان
    سال نوت مبارک

عزیز باور کن هم دمای محیط مناسبه و هم میزان آبیاری.
    این موارد رو رعایت میکنم. فکر میکنم مشکل باید یه جای دیگه باشه
    این علائم مختص آبیاری و دما هستش تا جایی که من می دونم دوستان دیگه هم نظری بدن شاید من اطلاعاتم ناقص هستش

ایا غبار پاشی هم می کنی ؟ برای برااورده کردن رطوبت گیاه باید غبار پاشی هم بکنی هفته ایی دوبار

درجه حرارت مناسب برای این گیاه حدود 24 درجه هستش ...

2. این کاربر از Vmusic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه khezr132's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    زير آسمون

پيش فرض

سلام فرشید جان
    با اجازه استاد گرامی ، آقا جعفر
    همونطوری که آقا جعفر گفتند ، این افتادگی برگ یکی از شایعترین علائم سردی هواست . اما در یزد و این موقع سال مسئله سرما منتفیست . به نظر من شما در استفاده از کود زیاده روی کردی و همین کود باعث از بین رفتن یه درصدی از تارهای کشنده شده و این حالت برای گیاه تشنگی ایجاد میکنه و برگها بیحال و افتادگی پیدا میکنن . و اگه ازیه حدی تجاوز کرده باشی ، متاسفانه غیر قابل برگشت و جبران ناپذیر است . فعلا از مصرف کود خودداری کنید و یکبار خاکتون رو آبشویی کنید .

4. این کاربر از khezr132 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    vmusic.ir

پيش فرض

سلام فرشید جان
    با اجازه استاد گرامی ، آقا جعفر
    همونطوری که آقا جعفر گفتند ، این افتادگی برگ یکی از شایعترین علائم سردی هواست . اما در یزد و این موقع سال مسئله سرما منتفیست . به نظر من شما در استفاده از کود زیاده روی کردی و همین کود باعث از بین رفتن یه درصدی از تارهای کشنده شده و این حالت برای گیاه تشنگی ایجاد میکنه و برگها بیحال و افتادگی پیدا میکنن . و اگه ازیه حدی تجاوز کرده باشی ، متاسفانه غیر قابل برگشت و جبران ناپذیر است . فعلا از مصرف کود خودداری کنید و یکبار خاکتون رو آبشویی کنید .
    خواهش می کنم .. من فقط یکمی اطلاعات جزئی دارم واقعا کلی استفاده کردم از اطلاعاتی که قرار می دین و خیلی خوشحال شدم کاربرانی مث شما رو اینجا می بینم واقعا سطح علمی این بخش رو از نظر تئوری و بخصوص عملی رو بالا برده ...

حواسم نبود ایشون یزد هستن و با این توضیحاتی که دادین یه نکته دیگه به موارد اضافه شد

خیلی ممنون از توضیحات خوبت

6. 2 کاربر از Vmusic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Farshid-jan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    یه گوشه آروم این کره خاکی

پيش فرض

دوستان ممنون از راهنماییتون
    حالا جونم براتون میگه که:
    با راهنمایی دوست خوبم سایه که گفتن احساس میکنن گیاه دچاره خفگی شده 48 ساعت نشستم جلوی گلدونام
    متاسفانه این آویزان شدنه برگها علاوه بر اگلونما واسه لیندا و زرد شدنه برگها از پایین بدونه خشک شدن برای کوردیلین که اونهارو هم گلدونشون رو عوض کرده بودم پیش اومده.

من برای خاک اینها از بسته های آماده که روش نوشته بود پیت برگ استفاده کردم.
    این خاک از اول هم یجورایی سنگین بنظر میومد که به گفته فروشنده هم نیاز به هیچ ترکیب دیگه ای نداشت و فقط از همین استفاده کردم. سنگین هست بطوریکه وقتی تو مشت فشار میدم حسابی سفت و گوله میشه و بدونه آب دادن هم کمی مرطوب هست.
    خلاصه تا دیروز که 6 روز بود بگلدونها آب نداده بودم باز هم حتی سطح خاک مرطوب و خیس بود.
    خلاصه دیروز دیگه نمیدونم شاید اشتباه هم کرده باشم اما یه نوع خاک دیگه گرفتم که خیلی سبکه و ظاهرآ توش پوسته برنج هم هست و ماسه و یه چیزای دیگه که مثل برگ خشک شده میمونه و آب رو بخوبی از خودش عبور میده و وقتی گلدونها رو خریدم از همین خاک درونش بود.
    بهرحال وقتی اون خاک پیت رو در می آوردم با گذشته 6 روز و هوای گرم یزد بازهم کاملآ خیس بود و فکر میکنم این خفگی ناشی از همین مورد بود و کلی گلدون رو سنگین کرده بود که نهایتآ با این خاک جدید تعویضش کردم که امیدوارم کار بدی نکرده باشم و بتونم نتیجه بگیرم.
    فقط دعوام نکنیدا

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    زير آسمون

پيش فرض

خواهش می کنم .. من فقط یکمی اطلاعات جزئی دارم واقعا کلی استفاده کردم از اطلاعاتی که قرار می دین و خیلی خوشحال شدم کاربرانی مث شما رو اینجا می بینم واقعا سطح علمی این بخش رو از نظر تئوری و بخصوص عملی رو بالا برده ...

حواسم نبود ایشون یزد هستن و با این توضیحاتی که دادین یه نکته دیگه به موارد اضافه شد

خیلی ممنون از توضیحات خوبت
    خواهش میکنم ، آقا شکسته نفسی میفرمایید . باور بفرمایید محیطی که در اینجا و به لطف شما و دیگر دوستان ایجاد شده ، برای من که خیلی اتفاقی با این سایت آشنا شدم ، یه جور اعتیاد درست کرده و به محض اینکه فرصتی پیش میاد سعی میکنم خودمو به اینجا برسونم . و این بخاطر همت بالای شماست ، لذا ازطرف خودم و بقیه از شما سپاسگزارم .
    فرشید خان
    تا این گلدونای بیچاره رو کچل نکنی دست از سرش بر نمیداری. خودت خوشت میاد که ماهی یکبار خونه عوض کنی و بار و بندیل جابجا کنی که اینقدر این بیچاره های بیزبون رو بیرون و تو میکنی؟
    باید شمارو به انجمن حمایت از گیاهان معرفی کنیم تا دادگاهی بشی

9. 2 کاربر از khezr132 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

درخصوص علفهاي هرز مزارع گندم نياز به مطالب در سطح تخصصي دارم ترجيحا پور پوينت

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    vmusic.ir

پيش فرض

درخصوص علفهاي هرز مزارع گندم نياز به مطالب در سطح تخصصي دارم ترجيحا پور پوينت
    سلام خدمت شما دوست عزیز

شما برای درخواست مقالات باید به تاپیک زیر مراجعه کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مطالبی که در انجمن وجود داره

موفق باشید

12. این کاربر از Vmusic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Farshid-jan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    یه گوشه آروم این کره خاکی

پيش فرض

سلام
    دوستانی که محبوبه شب دارن میتونن بگن کی میشه بوی کامل این گل رو حس کرد. ماله من پر از خوشه های گل شده و گلهاش هم از همون قیفی شکلهای کوچیک سبز رنگ هست و میدونم فقط شبها عطر دارن اما ماله من با اینکه یه عالمش باز شده یذره بو داره که اونم باید برم توش تا بوشو بفهمم.
    تو سایتی که دوستان معرفی کرده بودن نوشته بود اول بهار اما ماله من ....
    ضمنآ هوای محیط بیرون بهتره یا داخل خونه؟
    مرسی
    Last edited by Farshid-jan; 02-04-2009 at 02:02.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    زير آسمون

پيش فرض

باسلام
    من هم محبوبه دارم و همونطور که مطلع هستید با شروع شب و تاریک شدن هوا بوی مطبوعی از اون به مشام میرسه ولی اینکه چرا به گفته شما این عطر خیلی کم به مشام میرسه ، باید قیاس کرد . تراس من که از عطرش پر میشه اما در مقایسه با یاس رازقی بسیار ناچیزه .
    اگه در پناه دیوار باشه و چندساعتی بیشتر بهش آفتاب مستقیم نتابه ، محیط خارج مناسبه .در غیر اینصورت باید داخل منزل ازش نگهداری بشه. آبیاری منظم و روزانه احتیاج داره

15. این کاربر از khezr132 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اگر میخواهید گلدانهای سالم داشته باشید باید به چند نکته توجه کنید.اولین و مهمترین نکته این هست که گلهای آپاتمانی بطور طبیعی از روز اول که در داخل آپارتمان و در داخل خانه که وجود ندارند که!
    دوم اینکه ایجاد شرایط مناسب در داخل خانه برای گلهای متفاوت متفاوت هست و فراهم کردن این شرایط هم بسختی امکان پذیر هست.پس در نتیجه اغلب گلهای آپارتمانی( تاکید میکنم اغلب نه همه) پس از مدتی بسته بشرایط از چند روز تا چند ماه یا بیشتر و کمتر خراب میشوند و این طبیعی هست. اگر غیر از این باشه پس ما باغبون ها از کجا نون بخوریم!!!!!؟
    اگر علاقمند هستید که گلهای سالمتری داشته باشید و مدت بیشتری از گیاهان آپارتمانیتون در منزل لذت ببرین ... من چند تا نکته کاربردی عمومی برای نگهداری از گلدانها بلد هستم که اگر دوست داشته باشید در پستهای بعدی خدمتتون میگم.ولی برای جلوگیری از کسل کننده شدن هر بار یک کم میگم.
    در ضمن اگر کسی سوالی هم در زمینه گل و گیاه داره( کاربردی نه تئوری و کتابی) سوال کنه . اگر بلد بودم خوشحال میشم جواب بدم.

لطفا نظر بدین که اگر نکته ای رو میگم با توضیح و ذکر دلیل باشه یا فقط تیپ بدم؟ضمنا در نظر دارم از ذکر ارقام و اعداد شدیدا خودداری کنم. ممنون
    سلام
    دوست عزيز
    من بنجامين ابلق و سبز هر دو را دارم . بنجامين ابلق من كه چند روز پيش آن را تهيه كردم دچار ريزش برگ شده است . روي برگ ها لكه هاي قهوه اي ايجاد مي شود و بعد مي ريزد لاطفا من را راهنمايي كنيد چه كنم .
    ارادتمند - طاهري

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •