تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 524 اولاول ... 162223242526272829303676126 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 5234

نام تاپيک: ▓ Microsoft Excel سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    من با مشکلی برخورد کردم که ممنون می شم اگه کمکم کنید
    می خواهم فرمول یک سلول رو در سلولهای دیگری کپی کنم بدون اینکه محتوی آن تغییر کنه
    البته به صورت دستی می شه کپی کرد تک تک ولی چون من با سلولهای زیادی کار می کنم
    می خواستم به نحوی محتوی سلولهای فرمول کپی بشه که اکسل اونا رو بر اساس ردیف یا ستون
    گسترش نده .
    ممنون از همتون
    سلام دوست عزيز

ورد دو نوع آدرس دهي دارد :

يكي آدرس دهي نسبي و يكي مطلق

در آدرس دهي نسبي همونطور كه ميدوني با كپي كردن بر اساس ستون يا سطر تغيير ايجاد مي‌گردد مانند :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ولي در صورت آدرس دهي مطلق با كپي كردن آدرس اصل خانه حفظ شده و تغيير نمي‌كند مانند :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    براي كپي كردن هم ميتوني اون مربع كوچك و مشكي كناره پاييني خانه را بگيري و به خونه بعدي بكشي

موفق باشي

2. 2 کاربر از wordist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض تشکر و یک سوال

اول میخواستم از دوستانی که این قسمت را آغاز کردند تشکر کنم و بعد سوال خودم از excel:چگونه میتوانیم یک جدول را از یک محیط دیگر وارد محیط excelکنیم بدون اینکه کوچکترین نغییری در fontوsizeو...در جدول ایجاد شود(نیاز به پاسخ سریع دارم)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض replace

سلام دوستان. ديديم اينجا بحث هاي تخصصي خوبي انجام ميشه گفتم چند سوال بپرسم تا منم بتونم مشكلمو حل كنم:
    1- دستوري داريم كه بجاي دستور find-replase از منوي edit بشه استفاده كرد بصورت ماكرو تا اينكار رو انجام نديم.مثال: شما روزانه فروش محصولاتتون رو به تفكيك در ستونهاي مختلف در يك سطر وارد ميكنيد.پس در سال 365 سطر دارين.حالا فروش سالهاي گذشتتوتن تو همون محصولات در worksheet ديگري هست كه مي خواهيد روزانه فروش سال را با مشابه فروش سال گذشته مقايسه كنيد. پس از فرمول بندي و تنظيم جداول من كاري كه الان مي نكم از منوي find-replase ميگم مثلا تمام رديفهاي 277 رو تبديل به رديف 278 كن و همه چيز يك روز ميآد جلوتر. اما اين كار به نظرم جالب نيست و مي خوام با ماكرو اينكارو بكنم يا فرمول خاصي كه بشه اينكارو كرد و يا مثلا در سلولي عدد 278 را تايپ كنم و با فرمولي بتونم اين دفعه مجموع worksheet هارو تا رديف 278 حساب كنم. شما مي تونيد كمكي بكنيد؟
    2- اگه برنامه اي تحت فاكس پرو و فارسي ساز پانيذ باشه چطور ميشه فايل dbf اون رو كه باز مي كنيم بشه فونت هاي فارسي رو تو excel صحيح مشاهده كرد. نرم افزاري داريم كه بتونه فارسي ساز هاي مختلف foxpro رو تبديل كنه؟

متشكرم
    Last edited by shavram; 31-12-2007 at 12:19.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سلام دوستان. ديديم اينجا بحث هاي تخصصي خوبي انجام ميشه گفتم چند سوال بپرسم تا منم بتونم مشكلمو حل كنم:
    1- دستوري داريم كه بجاي دستور find-replase از منوي edit بشه استفاده كرد بصورت ماكرو تا اينكار رو انجام نديم.مثال: شما روزانه فروش محصولاتتون رو به تفكيك در ستونهاي مختلف در يك سطر وارد ميكنيد.پس در سال 365 سطر دارين.حالا فروش سالهاي گذشتتوتن تو همون محصولات در worksheet ديگري هست كه مي خواهيد روزانه فروش سال را با مشابه فروش سال گذشته مقايسه كنيد. پس از فرمول بندي و تنظيم جداول من كاري كه الان مي نكم از منوي find-replase ميگم مثلا تمام رديفهاي 277 رو تبديل به رديف 278 كن و همه چيز يك روز ميآد جلوتر. اما اين كار به نظرم جالب نيست و مي خوام با ماكرو اينكارو بكنم يا فرمول خاصي كه بشه اينكارو كرد و يا مثلا در سلولي عدد 278 را تايپ كنم و با فرمولي بتونم اين دفعه مجموع worksheet هارو تا رديف 278 حساب كنم. شما مي تونيد كمكي بكنيد؟
    2- اگه برنامه اي تحت فاكس پرو و فارسي ساز پانيذ باشه چطور ميشه فايل dbf اون رو كه باز مي كنيم بشه فونت هاي فارسي رو تو excel صحيح مشاهده كرد. نرم افزاري داريم كه بتونه فارسي ساز هاي مختلف foxpro رو تبديل كنه؟

متشكرم
    سلام دوست عزيز

ورودتون رو تبريك مي‌گم

اگه بتوني با يه مثال عددي و عكس منظورت را واضح‌تر بگي ميتونم كمكت كنم

موفق باشي

6. 2 کاربر از wordist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

اول میخواستم از دوستانی که این قسمت را آغاز کردند تشکر کنم و بعد سوال خودم از excel:چگونه میتوانیم یک جدول را از یک محیط دیگر وارد محیط excelکنیم بدون اینکه کوچکترین نغییری در fontوsizeو...در جدول ایجاد شود(نیاز به پاسخ سریع دارم)
    سلام دوست عزيز

عضويت شما رو هم تبريك مي‌گم

شما از كجا مي خواي جدول داخل اكسل بياري ؟؟ از توي ورد يا .....

من به عنوان مثال يه جدول را از توي ورد كپي كردم توي اكسل و فونت و سايز اون هيچ تغييري نكرد

8. این کاربر از wordist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال winter+girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام یه مشکل قدیمی دیگه
    نمیدونم چرا گاهی وقتی دارم یه چیزی رو مینویسم بعدش که میخوام اصلاحش کنم با نوشتم حر هرف جدید یکی از اونورش پاک میشه حتی این اتفاق تو کامنت گذاشتن هم برام پیش او.مده حال باید چیکار کنم؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض عكس

واضح تر مي گم:
    يك فايل شامل چند worksheet كه هر كدام شامل اطلاعات توليد ماشين آلات است كه به هر ماشين يك ستون اختصاص داديم و توليد روزانه را در يك رديف در سلول مريوط به ماشين وارد مي كنيم. پس ميشه چند worksheet مشابه با 365 رديف و ستون يكسان با اعداد مختلف و فقط سال جاري هست كه تا 200 رديف پر شده.
    حالا مي خواهيم امسال هر رديف كه اضافه ميشه مجموع هر ستون مربوط به عملكرد هر ماشين رو با مشابه سااهاي قبل مقايسه كني. پس يك زيگما ميدي با فرمول كه تا رديف مورد نظر در هر worksheet بخونه و جاي مورد نظر قرار بده. خوب هر بار كه مي خواي زيگما رو آدرس بدي بايد دستي بري روي فرمول آدرس رو عوض كني يا كلي فرمول ها رو مارك كني و از روي find-replase كل آدرس هاي سلولها رو عوض كني.
    سوال اينجاست: چطور مي شه دستي اينكار رو نكرد.فرمول خاصي يا ماكرو داد كه بپرسه رديف قبلي چي بوده و حالا رديفي كه ميخواي تا اونجا زيگما بگيري چنده؟ اين سوال رو بكنه و خودش آدرس فرمول رو عوض كنه...متوجه شدي؟ جايي رو واسه atach كردن پيدا نكردم
    سوال دوم رو چي؟ متوجه شدي؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه aliali58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام یه مشکل قدیمی دیگه
    نمیدونم چرا گاهی وقتی دارم یه چیزی رو مینویسم بعدش که میخوام اصلاحش کنم با نوشتم حر هرف جدید یکی از اونورش پاک میشه حتی این اتفاق تو کامنت گذاشتن هم برام پیش او.مده حال باید چیکار کنم؟؟؟
    دوست عزيز اين مشكل وقتي پيش مياد كه شما كليد insert رو ميزنيد. بنابراين اگر مجددا همين كليد رو بزنيد حالت اوررايت غير فعال ميشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه aliali58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

واضح تر مي گم:
    يك فايل شامل چند worksheet كه هر كدام شامل اطلاعات توليد ماشين آلات است كه به هر ماشين يك ستون اختصاص داديم و توليد روزانه را در يك رديف در سلول مريوط به ماشين وارد مي كنيم. پس ميشه چند worksheet مشابه با 365 رديف و ستون يكسان با اعداد مختلف و فقط سال جاري هست كه تا 200 رديف پر شده.
    حالا مي خواهيم امسال هر رديف كه اضافه ميشه مجموع هر ستون مربوط به عملكرد هر ماشين رو با مشابه سااهاي قبل مقايسه كني. پس يك زيگما ميدي با فرمول كه تا رديف مورد نظر در هر worksheet بخونه و جاي مورد نظر قرار بده. خوب هر بار كه مي خواي زيگما رو آدرس بدي بايد دستي بري روي فرمول آدرس رو عوض كني يا كلي فرمول ها رو مارك كني و از روي find-replase كل آدرس هاي سلولها رو عوض كني.
    سوال اينجاست: چطور مي شه دستي اينكار رو نكرد.فرمول خاصي يا ماكرو داد كه بپرسه رديف قبلي چي بوده و حالا رديفي كه ميخواي تا اونجا زيگما بگيري چنده؟ اين سوال رو بكنه و خودش آدرس فرمول رو عوض كنه...متوجه شدي؟ جايي رو واسه atach كردن پيدا نكردم
    دوست عزيز باز هم توضيح سؤالتون واضح نيست. ولي در يك برداشت كلي كه من از سؤال شما دارم فكر ميكنم با استفاده از Pivot Table اين كار رو بتونيد به راحتي انجام بديد و نيازي به فرمول و ماكرو نداشته باشيد به هر حال اگه فايلتون رو يه جايي آپلود كنيد و دقيقاً بگيد كه چه كاري ميخواهيد انجام بدهيد در حد توان راهنماييتون ميكنيم
    Last edited by aliali58; 07-01-2008 at 19:15.

آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

واضح تر مي گم:

من هم به شما خير مقدم ميگم.
    به نظرم شما اصلاً نياز به ماكرو و ريپليس نداريد. با فرمول نويسي به راحتي ميشه اين كارو انجام داد (اگه درست فهميده باشم). شما ميخوايد هر روز، مجموع فروش سال جاري رو تا امروز حساب كنيد و اون رو با مجموع فروش سال گذشته تا روز مشابه مقايسه كنيد.

خوب كافيه يكي از ستون ها مثلاً ستون N رو طوري فرمول بديد، كه در هر خانه،‌مجموع فروش تا امروز رو محاسبه كنه (كار راحتيه) بعد هم در ستون بعدي، عدد ستون N رو از عدد مشابه در ستون N در Sheet2 كم مي كنيد.

حالا مشكل كجاست؟

در مورد سوال دوم هم، يادمه توي تاپيك Microsoft Access يه نفر همين مشكل رو داشت و مي خواست فاكس پرو را تبديل به اكسس كنه كه (فكر كنم) با يه نرم افزاري حلش كرد. اونجا بگرديد يا بپرسيد احتمالاً به جواب مي رسيد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •