من حوصله ی بازی فکری ندارم .من حوصلشو دارم حتی صد بار تموم کنم ولی اگر امتحانات اجازه بده...
فقط به خاطر داستانش خریدم وگرنه صدسال دنبال چنین چیزی نمی رفتم
من حوصله ی بازی فکری ندارم .من حوصلشو دارم حتی صد بار تموم کنم ولی اگر امتحانات اجازه بده...
فقط به خاطر داستانش خریدم وگرنه صدسال دنبال چنین چیزی نمی رفتم
سعید جان اینجوری نگو....
این بازی یکی از بهترین بازیها هست مخصوصا شخصیتش که دوست داشتنی ترین شخصیت هست... (قربونش برم)
اتفاقا من عاشق همه جوره بازی هستم!!! به جز بعضی از بازیهای استراژی ....
سعید کیه عزیزم من Oracle هستم !سعید جان اینجوری نگو....
این بازی یکی از بهترین بازیها هست مخصوصا شخصیتش که دوست داشتنی ترین شخصیت هست... (قربونش برم )
اتفاقا من عاشق همه جوره بازی هستم!!! به جز بعضی از بازیهای استراژی ....
ببخشید سروش جان این روزها اینقدر سرم شلوغه که.... (دیدی خودت)
بهتره دیگه ادامه ندیم چون از بحث خارج میشیم
از بازی بگید چطوریاست؟ من هنوز وقت نکردم این بازی رو نصب کنم اما خریدم!
سلام لطفا كمك كنيد من تو مرحله دوم اونجايي كه يه خرس هست و لونه داره و بايد از سخره ها بالا برم و يه خشاب بردارم گير كردم از دوتا ستونها هم نميشه جايي رفت بايد چيكار كنم؟
اين بازي بايد به روال پيش بره يعني بعضي وقتا يه معما تو معماي ديگست و يه كليد تو جاي ديگه پيدا ميشه پي بايد هرجارو كه چك يا ميگردين بادقد باشين وچيزيرو جانزارين اين قلقه اين بازيه
سلام
من تقريبا اون مراحل آخريش هستم.![]()
الان تو اون مرحله اي ام كه بايد با اون پرنده ها بجنگي و همينجوري از در و ديوار بري بالا........
حالا من اونجايي كه تير بايد بزني به ديوار . بعدش 2 تا پرنده ميان بيرون بايد بكشيشون . ديگه نميدونم چيكار كنم چون جايي نيست كه لارا اونجا رو بگيره و بپره رو اون ميله ها . نميدونم چيكار كنم؟
اينم عكس از اونجايي كه گير كردم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا عكس هم بذار تا بدونيم كجايي
به نظر من بازی خیلی سخت تر شده از همه لحاظ . مخصوصا فکری !
من اون Legend رو بدون هیچ مشکلی راحت تموم کردم ولی با معماهای این بازی مخم دیگه اروره 691 میداد !
ولی از لحاظ گرافیکی با Legend هیچ تغییری نکرده . گیم پلی هم همون قبلی هستش .
داستانش هم هنوز من نفهمیدم !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)